Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Βάζει τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα και ρίχνει κρεμμύδι! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Δεν θα το πιστεύετε!

1 Δεκεμβρίου 2019 14:14
Βάζει τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα και ρίχνει κρεμμύδι! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Προσθέστε σε μια κατσαρόλα με μακαρόνια λίγο κρεμμύδι...Μια συνταγή που αν και ακούγεται περίεργη, θα σας ξετρελάνει!

Δείτε επίσης: Ο απίστευτος λόγος που δεν πρέπει να σπάμε τα μακαρόνια όταν τα βράζουμε!

Ο παραδοσιακός τρόπος ετοιμασίας των ζυμαρικών, απαιτεί βράσιμο στη κατσαρόλα και παράλληλα η προετοιμασία της σάλτσας σε άλλο κατσαρολάκι. Με τον τρόπο στο βίντεο παρακάτω όμως, μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος, τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και φυσικά το πλύσιμο των πιάτων!

Διαβάστε παρακάτω τα συστατικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε σπαγγέτι σε μία κατσαρόλα. Το βίντεο που ακολουθεί σας δείχνει την εκτέλεση της συνταγής βήμα προς βήμα.

Θα χρειαστείτε:

200 γρ. σπαγγέτι
200 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
100 γρ. φύλλα σπανάκια
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμένο
2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
50 γρ κεφαλογραβιέρα ή τυρί της επιλογής σας, τριμμένο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά κόψτε τα τοματίνια στη μέση και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά τσίλι. Πάρτε μια μεγάλη κατσαρόλα και τοποθετήστε στο κέντρο τα σπαγγέτι, και βάλτε και από τις δύο πλευρές το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέστε τα τοματίνια, το σπανάκι, το σκόρδο, τη πιπεριά τσίλι και προσθέστε στη κορυφή τον χοντροκομμένο βασιλικό. Προσθέστε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, και προσθέστε 600 ml νερό.

Βάλτε σε μέτρια φωτιά και αφήστε να πάρει βράση. Για al dente ζυμαρικά, μαγειρέψτε περίπου 9 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με τσιμπίδες. Για πιο βρασμένα ζυμαρικά, αφήστε τα για 10-11 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά, όταν θα έχει εξατμιστεί το περισσότερο νερό και έχει δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα. Τρίψτε το τυρί, ρίξτε επιπλέον βασιλικό και αλατοπίπερο αν επιθυμείτε.

Παίρνει 12 βραστά αυγά, τα κόβει και βγάζει τους κρόκους με ένα κουτάλι! Στην συνέχεια προσθέτει...

Η παρακάτω συνταγή για αυγά σίγουρα θα σας ενθουσιάσει! Είναι εύκολη και παράλληλα λαχταριστή. Θα ξετρελάνετε τους πάντες!

Δείτε επίσης: 9+1 πράγματα που συμβαίνουν στον οργανισμό σας αν τρώτε αυγά!

Η δημοφιλής συνταγή εφευρέθηκε από την Τζούλι Μπούσα και ονομάζεται Slawsa. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αναμίξετε τα τυπικά συστατικά αυγού και να ρίξετε κάποια Slawsa για να προσθέσετε μια πικάντικη γεύση.

Πρώτα απ’ όλα, βράζετε μια ντουζίνα αυγά. Ο τέλειος τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να τοποθετήσετε τα αυγά μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό και να τα βράσετε. Αφήστε τα αυγά να καθίσουν για δώδεκα λεπτά. Στη συνέχεια, κάνετε ένα «παγόλουτρο» στα αυγά. Γεμίστε ένα μπολ με νερό και λίγο πάγο και μεταφέρετε ένα αυγό κάθε φορά, από τη φωτιά στο παγόλουτρο. Αφού τα αφήσετε για λίγο, ήρθε η ώρα για ξεφλούδισμα. Τα κελύφη θα ολισθαίνουν αμέσως με αυτήν την τεχνική.

Στη συνέχεια, ως συνήθως, κόψετε τα αυγά στη μέση και αφαιρέστε απαλά του κρόκους με ένα κουτάλι. Τοποθετήστε τους κρόκους σε ένα μπολ και τα ασπράδια σε ένα πιάτο.
Αναμίξτε τους κρόκους με 3/4 φλιτζανιού Slawsa της αρεσκείας σας.

Προσθέστε ένα τέταρτο φλιτζανιού μαγιονέζα στο μπολ και ανακατέψτε.

Έπειτα, συμπληρώστε με το μίγμα τα ασπράδια ομοιόμορφα.

Τέλος, πασπαλίστε με λίγη πάπρικα την κορυφή των αυγών. Διακοσμήστε με ένα μικρό φύλλο κόλιαντρου.

αυγά γεμιστά

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share