Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ. Μόλις δείτε τι αντίκρισε θα πάθετε σοκ!

Απίστευτο!

29 Νοεμβρίου 2019 23:15
Αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ. Μόλις δείτε τι αντίκρισε θα πάθετε σοκ!

Η Τζιλ Βίατ κατάφερε να ζήσει κάτι που συμβαίνει 1 στα 25.000.000. Την περασμένη τρίτη αγόρασε αυγά από το συνοικιακό της σούπερ μάρκετ.

5+1 απίστευτες χρήσεις από τα τσόφλια των αυγών! Δεν θα τα ξαναπετάξετε ποτέ!

Όταν θέλησε να φτιάξει αυγό για να βάλει στο τόστ της είδε κάτι που είναι σπανιότερο από το να κερδίσεις το λαχείο. Βρήκε ένα τρίκροκο αυγό.



«Έχει τύχει να βρω πολλές φορές δίκροκα αυγά αλλά αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν τόσο σπάνιο. Ένας υπάλληλος από την εταιρεία των αυγών μου έδειξε το πρωί μια ιστορία μιας οικογένειας που βρήκε τρίκροκο αυγό τον Μάιο.

Βράζει αυγά και ρίχνει μέσα μια φέτα λεμόνι. Αποκλείεται να μην το δοκιμάσετε

Δεν χρειάζεται να πάτε σε σχολή μαγειρικής για να… μαγειρεύετε καλά, αλλά το να έχετε μερικούς άσσους στο μανίκι δεν βλάπτει.

Ένα από τα πιο εκνευριστικά κομμάτια στο μαγείρεμα είναι το ξεφλούδισμα. Είτε πρόκειται για σκόρδο, φρούτα, λαχανικά ή ακόμα και βρασμένα αυγά, το ξεφλούδισμα μπορεί μέχρι και να σας τρελάνει. Δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ξανά μετά από τα κόλπα που θα δείτε παρακάτω! Βούτηξε μισό λεμόνι σε μαγειρική σόδα… Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει στο σώμα μας σε 1 μόνο εβδομάδα!

Άμα έχετε βράσει ποτέ αυγό, θα έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το ξεφλούδισμά του. Απλά βάλτε ένα λεμόνι στο νερό καθώς τα αυγά βράζουν και θα γίνει ένα μαγικό! Θα ξεφλουδιστεί χωρίς καθόλου κόπο. Το ξεφλούδισμα του σκόρδου μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολο. Αλλά όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά άμα χρησιμοποιήσετε δύο μεταλλικά μπολ. Σπάστε το σκόρδο με τα χέρια σας και ρίξτε το στο μπολ. Το κόλπο που θα σας αλλάξει τη ζωή! Βάλτε στο κομοδίνο σας φέτες απο λεμόνι!

Χρησιμοποιήστε το άλλο για να το πατήσετε από πάνω. Τώρα θα είναι έτοιμο για κόψιμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο βήμα βήμα:

Το μυστικό για να καθαρίζεις πανεύκολα τα αυγά!

Είτε βράζεις αυγά για το διάσημο γιορτινό ορεκτικό σου, είτε απλά για να τα πάρεις ως σνακ στο γραφείο, το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο: Το καθάρισμά τους είναι συχνά δύσκολο και χρονοβόρο. Γιατί τα σούπερμαρκετ στην Αμερική βάζουν τα αυγά στο ψυγείο;

Και όμως υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να γλιτώσεις την ταλαιπωρία! Γεμίζει ένα μπολ με αλάτι και ζάχαρη και βάζει μέσα 4 αυγά - Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το δοκιμάσετε!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις 1/2 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα στο νερό που βράζουν τα αβγά και ύστερα να τα μαγειρέψεις ως συνήθως. Με το κόλπο αυτό το pH των αβγών θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα τα τσόφλια να φεύγουν με μία κίνηση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Συμβαίνει μια φορά στα 25.000.000: Αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ και αντίκρισε αυτό! (photo)

Όχι μόνο θα τελειώσεις το μαγείρεμα σε χρόνο ρεκόρ, αλλά θα απαλλαχθείς και από το άγχος μήπως κάποιος καλεσμένος σου φάει κάποιο τσόφλι, που ξέμεινε σε αβγό που δεν καθάρισες με ιδιαίτερη επιτυχία!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share