Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Τυλίγει μια φέτα μπέικον γύρω από τα μπιφτέκια... το αποτέλεσμα θα σας κάνει να λιποθυμήσετε!

Η συνταγή αυτή είναι η καλύτερη!

21 Νοεμβρίου 2019 19:03
Τυλίγει μια φέτα μπέικον γύρω από τα μπιφτέκια... το αποτέλεσμα θα σας κάνει να λιποθυμήσετε!

Αν τυλίξετε μια φέτα μπέικον γύρω από τα μπιφτέκια σας και τα ψήσετε τότε μάλλον θα λιποθυμήσετε από την νοστιμιά! Η συνταγή που σας βρήκαμε θα γίνει η αγαπημένη σας!

Δείτε ακόμα: Τυρόπιτα της μαμάς!

Υλικά

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο

8 λεπτές φέτες μπέικον

2 φρυγανιές

Μπιφτέκια μπέικον συνταγή

1 κρεμμύδι μέτριο, χοντροκομμένο

½ κουτ. γλυκού πάπρικα

½ πιπεριά Φλωρίνης, σε φέτες

5-6 κλαδάκια μαϊντανό χοντροκομμένο

1 κοφτό κουτ. γλυκού ρίγανη

1 κουτ. σούπας μουστάρδα

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Το πιο γρήγορο και νόστιμο γαλακτομπούρεκο με φύλλο κρούστας!

Διαδικασία:

Βάζετε τις φρυγανιές στο μούλτι και τις τρίβετε. Τη ρίχνετε σε ένα μπολ. Κατόπιν, χτυπάτε το κρεμμύδι στο μούλτι. Προσθέτετε την πιπεριά, τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο. Πολτοποιείτε και ρίχνετε το μίγμα στο μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη, την πάπρικα και τη μουστάρδα και ζυμώνετε για 5 λεπτά. Καλό είναι να αφήσετε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα.

Χωρίζετε το μίγμα σε οκτώ ίσα μέρη και το πλάθετε σε μπάλες. Πιέζετε με την παλάμη για να πάρουν επίπεδο σχήμα. Τυλίγετε το κάθε μπιφτέκι μέσα με μια φέτα μπέικον και την συγκρατείτε με οδοντογλυφίδα. Ψήνετε τα μπιφτέκια σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά, γυρίζοντάς τα ενδιάμεσα να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Σερβίρετε συνοδεύοντας με πατάτες τηγανητές, ψημένες αραβικές πίτες και ψιλοκομμένη ντομάτα.

Χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών! (Video)

Ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος ετοίμασε χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Η πιο νόστιμη συνταγή για να φτιάξεις τις μπριζόλες στο τηγάνι

Υλικά:

• 4 – 5 χοιρινές μπριζόλες κόντρα
• 60 γρ. ελαιόλαδο + 30 γρ.
• 120 γρ. ξύδι βαλσάμικο
• 1 κιλό γλυκοπατάτες (κομμένες σε μεσαίους κύβους)
• 500 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών
• 4 – 5 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα)
• 5 – 6 κλωναράκια θυμάρι
• 120 γρ. ζωμό λαχανικών
• Αλάτι – πιπέρι
• Μουστάρδα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Εύκολη συνταγή για μπριζόλες με πατάτες και μπύρα!

undefined

Μια εύκολη συνταγή για να αλλάξετε λίγο γεύση, τότε οι μπριζόλες με μπύρα είναι αυτό που ψάχνετε!

Η πιο νόστιμη συνταγή για να φτιάξεις τις μπριζόλες στο τηγάνι

Υλικά συνταγής για μπριζόλες με μπύρα:

  • 4 μπριζόλες με κόκκαλο
  • 4-5 πατάτες
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 5 κουταλιές μουστάρδα
  • Λεμόνι και ξύσμα λεμονιού κατά βούληση
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • ρίγανη-δεντρολίβανο
  • αλάτι πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο

Χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές στο τηγάνι!

Εκτέλεση συνταγής για μπριζόλες με μπύρα

  1. Βαζουμε τις μπριζόλες σε ένα ταψί.
  2. Καθαρίζουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις προσθέτουμε στο ταψί
  3. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε ελαφρώς με ένα πιρούνι για να ομογενοποιηθούν. Καλύπτουμε με το μείγμα τις μπριζόλες και τις πατάτες.
  4. Ψήνουμε για 40-50 λεπτά, στους 180.
 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share