Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Η πιο νόστιμη συνταγή για να φτιάξεις τις μπριζόλες στο τηγάνι

Θα την λατρέψετε!

11 Σεπτεμβρίου 2018 09:48
Η πιο νόστιμη συνταγή για να φτιάξεις τις μπριζόλες στο τηγάνι
Follow us on Google News

Αγαπάμε τις μπριζόλες απλά προσπαθούμε κάθε φορά που τις μαγειρεύουμε να το κάνουμε με όσο το δυνατό υγιεινότερο τρόπο μπορούμε!

Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα θα σου πούμε πώς να φτιάξεις μπριζόλες στο τηγάνι, σε μια σούπερ απολαυστική συνταγή που περιλαμβάνει επίσης το αγαπημένο μας σκόρδο και δεντρολίβανο. Είσαι έτοιμος να μπεις στην κουζίνα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Ανατροπή βόμβα! Μετά τον θάνατό της το κινητό της εξέπεμπε σήμα από...

Τι θα χρειαστείς για τις μπριζόλες στο τηγάνι με σκόρδο και δεντρολίβανο;
4 χοιρινές μπριζόλες
Αλάτι
Φρέσκο μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο κρεμμύδο
2 σκελίδες σκόρδο, τεμαχισμένες
1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Πώς θα φτιάξεις τις μπριζόλες στο τηγάνι με σκόρδο και δεντρολίβανο;
Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες.
Σ’ ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το δεντρολίβανο και το σκόρδο. Αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε το ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι κι αφού κάψει το λάδι, ρίχνουμε μέσα τις μπριζόλες.
Αλλάζουμε πλευρές στις μπριζόλες μας μόλις χρυσαφίσουν απ’ τη μια πλευρά.
Στη συνέχεια, περνάμε το κρέας με το μείγμα με βούτυρο, σκόρδο και δεντρολίβανο.
Αφήνουμε να μαγειρευτεί το φαγητό μας και λίγο πριν το κατεβάσουμε απ’ τη φωτιά, περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα με βούτυρο, σκόρδο και δεντρολίβανο.
Απολαμβάνουμε με το αγαπημένο μας συνοδευτικό!
Κι αν είσαι του πειραματισμού με το φαγητό, δες κι αυτό!

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share