Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Λαγούδη: Ανατροπή βόμβα! Μετά τον θάνατό της το κινητό της εξέπεμπε σήμα από...

Απίστευτη ανατροπή: Που βρέθηκε σήμα του κινητού μετά το μοιραίο;

11 Σεπτεμβρίου 2018 08:50
Ειρήνη Λαγούδη: Ανατροπή βόμβα! Μετά τον θάνατό της το κινητό της εξέπεμπε σήμα από...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της τον περασμένο Ιανουάριο σε ερημική τοποθεσία στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως η συνεργασία του FBI με τις ελληνικές αρχές απέδωσε καρπούς καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν ότι το κινητό της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών εξέπεμπε σήμα στο Αιτωλικό, σε συγκεκριμένο σπίτι, ακόμα και μετά τον θάνατό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Παρελθόν ο Σάκης Τανιμανίδης! Τα 600.000 ευρώ και το βέτο του Ατζούν!

Σε αυτό το μήκος κύματος, καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε συνεχώς καταθέσεις και φαίνεται ότι αναμένονται και ποινικές διώξεις.

«Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δουλεύανε στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς», όπως είχε πει πρόσφατα ο κ. Ταουξής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ψυχικό: Που ψάχνει απαντήσεις η ΕΛΑΣ;

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως το στίγμα βρέθηκε σε επαρχιακή, παραλίμνια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

«Μάθαμε τη διεύθυνση, στείλαμε ντετέκτιβ και αυτά που μάθαμε και ακούσαμε για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μας άφησαν άφωνους», είπε ο κ. Ταουξής.

«Μας ενημέρωσαν λοιπόν από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση. Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του», κατέληξε.

Πηγή: ΑΝΤ1

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share