Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Καταγγέλει» τη Μαρίνα Σάττι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας - «Είναι ολοφάνερη η επιρροή της από μένα» (video)

«Δεν έχω συζητήσει αν θα κινηθούμε νομικά...»

9 Μαρτίου 2024 14:22
«Καταγγέλει» τη Μαρίνα Σάττι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας - «Είναι ολοφάνερη η επιρροή της από μένα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο στίχος «Τα Τα Τα» στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024, με την στιχουργό Εύη Δρούτσα να καταγγέλει την ΕΡΤ για αντιγραφή του κομματιού «Τα Τα Τα» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Με την σειρά του ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή Γεια σου απάντησε: «Είναι ολοφάνερη η επιρροή των δημιουργών του τραγουδιού από το εύρημά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουν βγει 2-3 τραγούδια που είναι ακριβώς ίδια. Μουσικά δεν είναι αντιγραφή, είναι ένα τραγούδι τελείως διαφορετικό και είναι πρόταση να πάμε με αυτό στη Eurovision, αλλά ο στίχος είναι φανερό ότι είναι αντιγραφή».

«Δεν έχω συζητήσει αν θα κινηθούν νομικά, αλλά νομίζω ότι οι δημιουργοί θα τα βρούνε. Το τραγούδι δεν μου ανήκει, είναι των δημιουργών. Εγώ είμαι και χαρούμενος που έγινε πηγή έμπνευσης για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Αν είχαμε πάει στη Eurovision με το δικό μου, πάλι θα το τραγουδούσε όλη η Ευρώπη. Ας το κάνει τώρα η Μαρίνα», δήλωσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Eurovision 2024: Ανεπανάληπτη γκάφα της ΕΡΤ με το τραγούδι της Σάττι - «Βούιξαν» τα social media

Εκεί που όλοι περίμεναν το βράδυ της Πέμπτης (7/3) να ακούσουν το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision, η ΕΡΤ το είχε ήδη αποκαλύψει στο Youtube.

Κάποιος πάτησε το κουμπί και το τραγούδι με το video clip ανέβηκε στο Youtube κανάλι της ΕΡΤ, ενώ η έκτακτη εκπομπή, «Eurovision σε είδον» βρισκόταν σε εξέλιξη και το κοινό… αγωνιούσε να ακούσει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Χρειάστηκε μόλις… 1,5 ώρα για να συνειδητοποιήσει η ΕΡΤ την γκάφα και να κατεβάσει το τραγούδι, αλλά το κακό είχε γίνει, και τα social media είχαν ήδη πάρει φωτιά. Περαιτέρω... λάδι έριξε το ίδιο το τραγούδι, με τα σχόλια να είναι ισοπεδωτικά.

Σημειώνεται ότι ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Β’ ημιτελικού, στις 9 Μαΐου 2024.

Δεν κατάλαβαν ότι ήταν στον «αέρα»: Η επική γκάφα της ΕΡΤ στην αλλαγή του χρόνου

H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο λαός, όπως φαίνεται για την ΕΡΤ ισχύει το «η καλή χρονιά από την Πρωτοχρονιά φαίνεται», αφού λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου η δημόσια τηλεόραση μάς προσέφερε ίσως την τελευταία γκάφα του 2023.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λοιπόν, προέκυψε μια απρόσμενη κατάσταση στην ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια του σύντομου δελτίου ειδήσεων. Φαίνεται ότι υπήρξε μια παρεξήγηση μεταξύ τεχνικών και της δημοσιογράφου/παρουσιάστριας, Αλεξάνδρας Δουβαρά, καθώς εκείνη βγήκε στον αέρα ενώ ακόμα έγιναν οι τελικές προετοιμασίες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η παρουσιάστρια βγήκε live στον αέρα ενώ ακόμα οι τεχνικοί της έκαναν τις τελευταίες ρυθμίσεις στο μικρόφωνο και τα μαλλιά της. Αν και ο ήχος ήταν απενεργοποιημένος, οι τηλεθεατές είχαν μια σύντομη ματιά στην προετοιμασία πριν το σύντομο δελτίο ειδήσεων του ERTnews.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share