Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Eurovision: Στη δημοσιότητα το έγγραφο του Κύπριου Πρέσβη για την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΡΤ

Θα μπορούσε κανείς να μαντέψει ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ έχει μαντικές ικανότητες...

14 Απριλίου 2024 16:00
Αποκάλυψη «βόμβα» για την Eurovision: Στη δημοσιότητα το έγγραφο του Κύπριου Πρέσβη για την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΡΤ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει προκληθεί με την αποκάλυψη του εγγράφου που μαρτυρά τις προθέσεις του Προέδρου της ΕΡΤ για τη φετινή βαθμολογία της Ελλάδας στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να γεννιούνται όλο και πιο πολλά ερωτήματα αφενός για την αμεροληψία του διαγωνισμου και αφετέρου για τις... «μαντικές» ικανότητες του κ. Ζούλα.

Στην εκπομπή του MEGA, «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», δόθηκε στη δημοσιότητα το επίμαχο έγγραφο του Κύπριου Πρεσβευτή με το οποίο ενημερώνει την Λευκωσία για την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και τα όσα φέρεται να του δήλωσε ο τελευταίος για την χαμηλή βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα στην Κύπρο στην Eurovision 2024.

Έγγραφο πρέσβη κύπρου
Το έγγραφο

Τα λεγόμενα του Κύπριου Πρεσβευτή έρχονται όπως αντιλαμβάνεστε σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση-απάντηση του Κων/νου Ζούλα, για το ζήτημα που έχει προκύψει.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κων/νος Ζούλας υποστήριξε ότι η διοίκηση της ΕΡΤ δεν έχει και ούτε της επιτρέπεται η παραμικρή εμπλοκή στις αξιολογήσεις της ανεξάρτητης επιτροπής που συστήενται κάθε χρόνο από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΕΡΤ για το διαγωνισμό της Eurovision.

Τόνισε, επίσης, ότι: «Ως εκ τούτου ουδεμία εμπλοκή είχε τόσο στην πρώτη θέση που πήρε η Κύπρος από την ανεξάρτητη επιτροπή της ΕΡΤ το 2021, όσο και για την περσινή αξιολόγηση της κυπριακής συμμετοχής ως 7ης καλύτερης ανάμεσα σε 26 χώρες».

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του το εν λόγω έγγραφο βρίσκεται ήδη εις γνώση της EBU και αναμένονται εξελίξεις.

Αύριορα αναμένεται η ανακοίνωση του ΡΙΚ για το ζήτημα.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share