Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Έσκυψε το κεφάλι και «λύγισε»: Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι όταν ρωτήθηκε που αφιερώνει την εμφάνιση στη Eurovision (video)

Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, νωπός ακόμα ο πόνος της απώλειας του πατέρα της

15 Απριλίου 2024 16:46
Έσκυψε το κεφάλι και «λύγισε»: Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι όταν ρωτήθηκε που αφιερώνει την εμφάνιση στη Eurovision (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την απώλεια του πατέρα της και την απόσταση που κράτησε από τα μίντια, έδωσε η Μαρίνα Σάττι, στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2». Είχε προηγηθεί και η πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στις προσδοκίες που έχει από τον διαγωνισμό, ενώ σχολίασε και κάποιες από τις υπόλοιπες συμμετοχές. Όταν ρωτήθηκε, ωστόσο, εάν αφιερώνει κάπου την εμφάνισή της, έσκυψε το κεφάλι και απάντησε καταφατικά, συγκινημένη, χωρίς να θέλει να πει κάτι παραπάνω.

«Θα ήθελα να ανέβουμε πάνω στη σκηνή και να τα "σπάσουμε". Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα όσοι δεν ξέρουν, αλλά να μας θεωρήσουν και ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν "α, τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα;". Έχουμε μιλήσει με τη Σίλια από την Κύπρο, με την κοπέλα από τη Σλοβενία, με τον Ελβετό», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να γράφονται για το κομμάτι "Ζάρι".

«Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους. Πόσω μάλλον και αυτό το τραγούδι που είναι κάπως... ιδιαίτερο. Από πριν σκεφτόμουν ότι αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα και το Tucutum μαζί. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή και από το γενικότερο αποτύπωμα που είχε το βιντεοκλίπ. Ήταν κάτι με ενέργεια, με χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας».

«Μου αρέσει πάρα πολύ το ρεφρέν της Ουκρανίας. Τη μελωδία θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ, την έχω ζηλέψει. Θα ήθελα να πάμε καλά. Πιστεύω ότι όπως το έχουμε στήσει θα το καταφέρουμε», πρόσθεσε και στο τέλος δήλωσε: «Θέλω να είμαι στο παρόν, να μη σκέφτομαι άλλα πράγματα όταν βγω, να συγκεντρωθώ σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Γούρια έχω ένα ματάκι, που μου έχει πάρει δώρο ένας φίλος μου και τα παιδιά μου πήραν και ένα ζαράκι μικρό».

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share