Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Ελευθερία 38 ετών: "Θέλω να συγκατοικήσω με την σχέση μου αλλά μου λέει δικαιολογίες"

Αληθινή ιστορία!

5 Αυγούστου 2020 16:06
Ελευθερία 38 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 22χρονης Στέλλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 38χρονη Ελευθερία, έχει περάσει κατάθλιψη από το 2013 και βρίσκεται σε αντικαταθλιπτική αγωγή από τότε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ως άνθρωπος η Ελευθερία να έχει και τα πάνω της και τα κάτω της και να περνάει πολλές περιόδους που θέλει να απομονώνεται. Έχει σχέση εδώ και έναν χρόνο με έναν άντρα, που έχει ένα γιο από προηγούμενο γάμο και θέλει να δοκιμάσει να συγκατοικήσει μαζί του. Εκείνος είναι διστακτικός. Ήθελε να σταθεροποιηθεί πρώτα η αγωγή της για την κατάθλιψη, μετά η συνεργασία της με ψυχολόγο, μετά η δουλειά της και πάει λέγοντας. Χωρίς να το καταλάβει έχει βάλει την Ελευθερία σε έναν «αγώνα δρόμου». Η Ελευθερία ψάχνει τρόπο για το πως να λάβει μία σαφή απάντηση από εκείνον.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

40χρονη Νίκη: «Μου έδωσε ο άντρας μου λεφτά για να πληρώσω το κινητό κι εγώ...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Νίκη είναι 40 χρονών. Δουλεύει σε μία δουλειά για λίγες ώρες και παίρνει λίγα λεφτά οπότε δεν βάζει λεφτά για τους λογαριασμούς του σπιτιού και τέτοια έξοδα. Εκείνα τα έχει αναλάβει ο άντρας της. Έχει αναλάβει όμως να πληρώνει το κινητό της. Της χρώσταγαν κάτι λεφτά από τη δουλειά, τα οποία όμως δεν της τα έδωσαν και έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει λεφτά από τον άντρα της για να πληρώσει το κινητό της. Ο άντρας της της τα έδωσε όμως εκείνη αντί να πληρώσει το κινητό πήρε κάτι μαγιό που είχε σε εκπτώσεις. Πίστευε πως θα έπαιρνε τελικώς τα λεφτά από τη δουλειά, πράγμα που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να της κόβουν το κινητό. Το είπε στον άντρα της και θύμωσε πολύ, τώρα δεν ξέρει η Νίκη τι να κάνει για να τον ηρεμήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share