Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Δανιήλ, 28 ετών: «Μία από τις γνωριμίες του κολλητού μου μας έκλεψε χρήματα και πράγματα»

Αληθινή ιστορία!

3 Αυγούστου 2020 15:55
Δανιήλ, 28 ετών: «Μία από τις γνωριμίες του κολλητού μου μας έκλεψε χρήματα και πράγματα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 28χρονου Δανιήλ, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο 28χρονος Δανιήλ έχει ένα σοβαρό θέμα. Εδώ και 4 χρόνια συγκατοικεί με τον κολλητό του, σε σπίτι που νοικιάζουν. Είναι πολύ καλοί φίλοι και ο κολλητός του εδώ και ένα 8μηνο έχει χωρίσει με την κοπέλα του. Έχει γραφτεί σε ένα site γνωριμιών για να γνωρίσει κοπελιές και έτσι μπαινοβγαίνουν συνέχεια άγνωστες στο σπίτι. Την επόμενη μέρα που είχε φέρει ο κολλητός μία κοπέλα είδε ο Δανιήλ ότι έλειπαν τα γυαλιά του. Τελικώς τα είχε κλέψει η χθεσινοβραδινή γνωριμία του κολλητού του, μαζί και με τα γυαλιά του κολλητού του και κάποια χρήματα που είχαν. Το θέμα είναι ότι το είπε στον κολλητό του αλλά εκείνος συνεχίζει να φέρνει άγνωστα άτομα στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

40χρονη Νίκη: «Μου έδωσε ο άντρας μου λεφτά για να πληρώσω το κινητό κι εγώ...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Νίκη είναι 40 χρονών. Δουλεύει σε μία δουλειά για λίγες ώρες και παίρνει λίγα λεφτά οπότε δεν βάζει λεφτά για τους λογαριασμούς του σπιτιού και τέτοια έξοδα. Εκείνα τα έχει αναλάβει ο άντρας της. Έχει αναλάβει όμως να πληρώνει το κινητό της. Της χρώσταγαν κάτι λεφτά από τη δουλειά, τα οποία όμως δεν της τα έδωσαν και έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει λεφτά από τον άντρα της για να πληρώσει το κινητό της. Ο άντρας της της τα έδωσε όμως εκείνη αντί να πληρώσει το κινητό πήρε κάτι μαγιό που είχε σε εκπτώσεις. Πίστευε πως θα έπαιρνε τελικώς τα λεφτά από τη δουλειά, πράγμα που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να της κόβουν το κινητό. Το είπε στον άντρα της και θύμωσε πολύ, τώρα δεν ξέρει η Νίκη τι να κάνει για να τον ηρεμήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share