Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Άρτεμις, 29 ετών: "Γνώρισε κάποιον που της άλλαξε γνώμη για τον γάμο και την οικογένεια"

Αληθινή ιστορία

20 Ιουλίου 2020 17:37
Άρτεμις, 29 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Άρτεμις όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Άρτεμις είναι 29 ετών. Όταν ξεκίνησε να κάνει σχέσεις είχε αποφασίσει ότι το θέμα γάμος/παιδιά δεν είναι κάτι που της ταίριαζε. Πριν από 4 χρόνια ήρθε στη ζωή της ένας άνθρωπος που την άλλαξε ριζικά. Με αυτόν τον άνθρωπο είχαν τις ίδιες αντιλήψεις και για τον γάμο και για την οικογένεια, το τελευταίο όμως διάστημα η Άρτεμις άλλαξε γνώμη. Αλλά δεν το έχει συζητήσει μαζί του.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

23χρονος Νίκος: "Αναζητάω τρόπους για να προσεγγίσω την γειτόνισσα"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 23χρονου Νίκου όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Νίκος είναι 23 χρονών και εκεί που μένει, απέναντι από το μπαλκόνι του, έχει μία αυλή που είναι κοινή με άλλες πολυκατοικίες. Στοπ απέναντι κτήριο από την αυλή υπάρχει σε ένα από τα διαμερίσματα ένα κορίτσι το οποίο αρέσει στον Νίκο πάρα πολύ. Ο Νίκος δεν την ξέρει, δεν της έχει μιλήσει ποτέ αλλά ψάχνει τρόπο να την προσεγγίσει και να της μιλήσει και για αυτό χρειάζεται την βοήθεια από τα κορίτσια του «The booth».

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share