Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Γυναίκες προσοχή: Αυτά κοιτάζουν πραγματικά σε εσάς οι άνδρες

Δείτε το

28 Μαΐου 2020 14:07
Γυναίκες προσοχή: Αυτά κοιτάζουν πραγματικά σε εσάς οι άνδρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ερώτηση των ανδρών και των γυναικών είναι κοινή, μιας και σαν διαφορετικά φύλα διαθέτουν, ασφαλώς, διαφορά σκέψης, αν και οι άνδρες έχουν συνήθως την περιέργεια για το πώς σκέφτονται οι γυναίκες.

Ας αντιστρέψουμε, λοιπόν, το ερώτημα βασιζόμενοι σε μια έρευνα της κορυφαίας relationship coach, Λουάν Ουόρντ. Τι θέλει, λοιπόν, ένας άνδρας από μια γυναίκα, ώστε να γοητευτεί;

Σύμφωνα με την κυρία Ουόρντ, ειδική στα θέματα διαχείρισης σχέσεων, οι άνδρες προτιμούν να είναι οι γυναίκες ειλικρινείς, με αυτοπεποίθηση και να είναι... παιχνιδιάρες, αναφορικά με τον χαρακτήρα τους, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε μια απίστευτη ιστορία για το τι είδε μια κοπέλα, όταν κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι της, για να δει πόσο πιστό ήταν το αγόρι της.

Τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν από ερωτήσεις σε εκατοντάδες άνδρες, με την ειλικρίνεια να είναι το πρώτο χαρακτηριστικό, μάλιστα, που θέλουν οι άνδρες σε ποσοστό 21.3%. Η αυτοπεποίθηση είναι αρκετά κοντά με 20%, με το... παιχνιδιάρικο στοιχείο που αναζητούν να είναι τρίτο με 18%.

Στη συνέχεια ακολουθούν η ευγνωμοσύνη, η θετική αύρα, η εκτίμηση στο σύντροφό τους και η καλοσύνη, με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να συγκεντρώνουν 14% έκαστο. Στα άσχημα νέα, πάντως, η πίστη έρχεται πίσω με 12.6%, όπως επίσης η συναισθηματική νοημοσύνη, το κίνητρο και η ακαδημαϊκή γνώση, με το ρομαντισμό να έχεται τελευταίος.

Τι κοιτούν πρώτα σε μια γυναίκα οι άνδρες;

Δεν είναι μόνο τα πνευματικά χαρακτηριστικά, ασφαλώς, εκείνα που οι άνδρες θα ξεχωρίσουν σε μια γυναίκα. Η εμφάνιση, φυσικά, παίζει το δικό της ρόλο, όπως και όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται.

Αυτό που κοιτάζουν πρώτα στις γυναίκες οι άνδρες, λοιπόν, σύμφωνα με την κυρία Ουόρντ, είναι τα μάτια με ένα συντριπτικό ποσοστό στο 41.6%. Δεύτερο και με επίσης σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα έρχεται το χαμόγελο, το οποίο συγκεντρώνει το 29.6%.

Αν, επομένως, θεωρούσατε πως οι άνδρες κοιτάζουν πρώτα τα πιο... πρόστυχα μέρη, τουλάχιστον σε αυτή την έρευνα θα διαψευστείτε. Όχι, βέβαια, ότι δεν κοιτάζουν και αυτά, αφού στη συνέχεια υπάρχουν τα οπίσθια με 12.2% και τα στήθη με 9.2%, για να κλείσουν την πρώτη πεντάδα τα πόδια με 7.4%.

Στη Λουάν Ουόρντ, βέβαια, έκαναν εντύπωση αυτά τα ευρήματα, με ορισμένους να δηλώνουν ντροπή στο να απαντήσουν πως κοιτάζουν πρώτα τα πιο πρόστυχα στοιχεία, υπό τον φόβο να φανούν ρηχοί ή σεξιστές. Η ίδια τους απάντησε, ότι δεν υπάρχει τίποτα το ντροπιαστικό και αποτελούν επίσης ένα μέρος του σώματος της θηλυπρέπειας των γυναικών.

Συμπληρώνει, δε, ότι το φυσικό στοιχείο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η σεξουαλικότητα, είναι μέρος μιας σχέσης, καθώς αν ένας άνθρωπος δεν ελκύεται από κάποιο άτομο, τότε δύσκολα θα θελήσει να μάθει την προσωπικότητά του, κάτι που ισχύει για αμφότερα τα φύλα.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share