Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννα, 32 ετών: Έχω παιδί με τον άντρα της αδερφής μου. Αν δεν την χωρίσει θα τα πω όλα

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

7 Νοεμβρίου 2019 14:39
Γιάννα, 32 ετών: Έχω παιδί με τον άντρα της αδερφής μου. Αν δεν την χωρίσει θα τα πω όλα

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γιάννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 32χρονη Γιάννα έμεινε έγκυος από τον άντρα της αδερφής της. Μετά παντρεύτηκε έναν άλλον άντρα και του είπε ότι το παιδί είναι δικό του. Η Γιάννα έχει χωρίσει εδώ και 5 μήνες από τον άντρα της και θέλει να είναι οικογένεια με τον άντρα της αδερφής της αλλά εκείνος της είπε ότι είναι ένα λάθος. Η Γιάννα λέει πως αν δεν χωρίσει εκείνος την αδερφή της ή αν δεν στηρίξει οικονομικά την Γιάννα και το παιδί, θα τα πει όλα στην αδερφή της.

Γιώτα, 34 ετών: Θέλω πίσω τον άντρα μου. Τον άφησα για άλλον, αλλά τώρα που κληρονόμησε τον θείο του άλλαξαν όλα

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νένα, 33 ετών: Κάλυψα τον άνδρα της φίλης μου σε μια απιστία του γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Νένας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Νένα είναι ερωτευμένη με τον σύζυγο της κολλητής της. Κάποια στιγμή της ζήτησε να τον καλύψει σε μια απιστία του και εκείνη το έκανε, έτσι ήρθαν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να έχουν και ερωτικές σχέσεις μεταξύ τους. Πριν λίγο καιρό της είπε ότι θέλει να διακόψουν και εκείνη σκέφτεται να του απαντήσει πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πει στην γυναίκα του για την απιστία για την οποία τον είχε καλύψει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή, 34 ετών: Ο άνδρας μου με συγχώρεσε αν και τον απάτησα με τον αδελφό του, όμως θέλω ακόμα τον κουνιάδο μου!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Φανή, 34 ετών, απάτησε τον σύζυγο της με τον αδερφό του, χωρίσανε, αλλά εκείνος την συγχώρεσε και είναι πάλι μαζί όμως εκείνη θέλει ακόμα τον κουνιάδο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ελένη, 28 ετών: Ο παντρεμένος εραστής μου δεν χωρίζει λόγω της κόρης του. Εγώ έγινα φίλη μαζί της

Η Ελένη είναι 28 ετών και τα έχει με 55χρονο παντρεμένο. Εκείνος είχε πει ότι θα χωρίσει αλλά μετά από αρκετό καιρό δεν έχει χωρίσει ακόμα. Για να μην χάσει την Ελένη εκείνος της έκανε δώρα και της πρόσφερε οικονομική βοήθεια. Πριν από 15 μέρες η Ελένη, γνώρισε την 19χρονη κόρη του εραστή της. Είχε βάλει μία αγγελία για να πουλήσει ένα ποδήλατο και συναντήθηκε μαζί της, δήθεν τυχαία. Στην πρώτη συνάντηση κατάφερε και πήγε σπίτι της και γνώρισε και την γυναίκα του εραστή της. Κατάλαβε ότι ο γάμος τους πάει καλά και ότι εκείνος δεν πρόκειται να χωρίσει. Θέλει να του δώσει ένα μάθημα. Με αφορμή το ποδήλατο θέλει να γίνει φίλη με την κόρη του και θα εμφανιστεί στο σπίτι τους, μπροστά του. Τον απειλεί πως, άμα την χωρίσει, θα τα πει όλα στην οικογένειά του.

Τάνια, 29 ετών: Ο σύντροφος μου, μου έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένος ενώ είναι ανύπαντρος και τα είχε και με άλλη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ελένης:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share