Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τάνια, 29 ετών: Ο σύντροφος μου, μου έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένος ενώ είναι ανύπαντρος και τα είχε και με άλλη

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

29 Οκτωβρίου 2019 14:20
Τάνια, 29 ετών: Ο σύντροφος μου, μου έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένος ενώ είναι ανύπαντρος και τα είχε και με άλλη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Ο σύντροφος της Τάνιας της έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένος ενώ ήταν ανύπαντρος και τα έχει με μια πλούσια παντρεμένη. Τώρα για να τον εκδικηθεί του ζητάει να της ανοίξει κομμωτήριο διαφορετικά θα τα αποκαλύψει όλα στην παντρεμένη φιλενάδα του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Βούλα, 34 ετών: Η αδελφή μου έκανε παιδί με τον πρώην μου. Αυτός τώρα με θέλει πίσω

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας:

Κάτια, 36 ετών: Ενώ ήμουν έγκυος, ο άντρας μου και η ξαδέρφη μου έκαναν σχέση. Δεν θα χωρίσω για χάρη του παιδιού

Η 36χρονη Κάτια είναι παντρεμένη εδώ και 6 χρόνια. Προσπάθησε να κάνει εξωσωματική γιατί δεν μπορούσαν με τον σύζυγό της να κάνουν παιδί και πήρε παραπάνω κιλά. Είχε στήριγμα την ξαδέρφη της, με την οποία και ήταν δεμένη, στη διαδικασία αυτή για να αποκτήσει παιδί. Τα δυο χρόνια, όμως, που προσπαθούσε να κάνει παιδί η ξαδέρφη της προσπαθούσε να της φάει τον άντρα. Τελικώς, απέκτησε η Κάτια παιδί αλλά και η ξαδέρφη της, της έφαγε τον άντρα. Το παιδί είναι 7 μηνών τώρα και η Κάτια δεν θέλει να μεγαλώσει με γονείς χωρισμένους οπότε προτείνει στον άντρα της να συνεχίσουν τον γάμο για τα ματιά του παιδιού και να κάνει εκείνος ότι θέλει με την ξαδέρφη της. Αλλά, άμα ο άντρας της Κάτιας την χωρίσει , θα του πάρει το παιδί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας:

Λένα, 36 ετών: Έβαλα τον αδερφό μου να την πέσει στην κόρη του άνδρα μου για να διεκδικήσω την περιουσία

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λένα, 36 ετών, είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με έναν 62χρονο που έχει και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο. Η κόρη του δεν χωνεύει την Λένα γιατί φοβάται ότι θα της φάει την περιουσία και έφερε τη μητέρα της από το εξωτερικό για να διεκδικήσουν μαζί την περιουσία του πατερά της. Η Λένα έβαλε τον αδερφό της να κάνει τα γλυκά μάτια στην κόρη του άνδρα της και να της «γυρίσει το κεφάλι» για την περιουσία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας:

Κάτια, 34 ετών: Έγινα φίλη με την γυναίκα του εραστή μου για να μην την αφήσω να κάνει παιδί μαζί του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κάτιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάτια, 34 ετών, είναι παντρεμένη 7 χρόνια και έχει ένα παιδί 5 ετών. Από την γέννα και μετά σταμάτησε να βλέπει τον άντρα της ερωτικά. Πριν έναν χρόνο γνώρισε έναν συνάδελφο του συζύγου της ο οποίος είναι παντρεμένος αλλά δεν έχει παιδί και είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί. Επειδή ζηλεύει και τον θέλει μόνο δικό της έγινε φίλη με την γυναίκα του ώστε να μην τους αφήσει να κάνουν παιδί μαζί.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Εύη, 32 ετών: Για να εκδικηθώ την πρώην κουνιάδα μου θα τα φτιάξω με τον άνδρα της

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κάτιας:

Βέτα, 32 ετών: Η κουμπάρα μου, φλερτάρει τον άντρα μου. Για εκδίκηση θα πω στον άντρα της ότι τον απατά

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βέτας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βέτα είναι παντρεμένη 4 χρόνια και από την αρχή αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κουμπάρα της. Τον τελευταίο καιρό υποψιάζεται ότι φλερτάρει τον σύζυγο της και για να την εκδικηθεί θέλει να πει στον άντρα της πως τον απατάει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βέτας:

Στέλλα, 34 ετών: Χώρισα και τώρα που ο πρώην μου τα έχει με άλλη, τον θέλω ξανά

Η Στέλλα είναι 34 ετών και αποκαλύπτει στην Κατερίνα Καινούργιου και στους συνεργάτες της πως χώρισε εξαιτίας της μητέρας της αλλά τώρα που ο πρώην της έχει σχέση με άλλη κοπέλα, τον θέλει πάλι πίσω.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Στέλλας:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share