Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Γιάννα, 32 ετών: Θα χωρίσω τον εραστή μου και από την γυναίκα του και από την φίλη μου

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

4 Νοεμβρίου 2019 13:40
Γιάννα, 32 ετών: Θα χωρίσω τον εραστή μου και από την γυναίκα του και από την φίλη μου
Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γιάννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Γιάννα είχε χωρίσει μετά από 5 χρόνια σχέσης επειδή ο πρώην της την απάτησε. Μετά από έναν χρόνο η κολλητή της, ζήτησε βοήθεια γιατί είχε γνώρισε έναν παντρεμένο και είχαν για λίγους μήνες σχέση. Εκείνος έλεγε στην κολλητή της Γιάννας ότι ήταν στα χωρίσματα στο γάμο του, όμως έκανε προσπάθειες. Ζήτησε η κολλητή της Γιάννας, από εκείνη, να τον φλερτάρει για να δει αν είναι αξιόπιστος. Η Γιάννα το έκανε αλλά είδε έναν άντρα καταπιεσμένο από το γάμο του και μέσα σε 4 μήνες τον ερωτεύτηκε και κάναν σχέση, χωρίς όμως εκείνος να ξέρει ότι η Γιάννα και η άλλη ερωμένη του είναι κολλητές. Η Γιάννα τώρα θέλει να βάλει την κολλητή της να πει στη γυναίκα του για τον άντρα της και έτσι εκείνη να τον χωρίσει και μετά θα χωρίσει με την κολλητή της, για να μείνει τελικά ο σύντροφος στη Γιάννα.

Τάνια, 29 ετών: Ο σύντροφος μου, μου έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένος ενώ είναι ανύπαντρος και τα είχε και με άλλη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γιάννας:

Λένα, 34 ετών: Η κολλητή μου, μου πήρε τον άντρα. Έφτιαξα τη ζωή μου αλλά τον θέλω πίσω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Λένα είχε σοβαρή σχέση που τέλειωσε πριν 3 χρόνια. Ήταν μαζί με τον πρώην της για 4 χρόνια και πήγαιναν για γάμο. Εκείνη ανακάλυψε πως ο αρραβωνιαστικός της έκανε παράνομη σχέση με την κολλητή της και εκεί χώρισαν οι δρόμοι τους. Η Λένα μετά γνώρισε έναν άνθρωπο που είναι μαζί του τώρα 2 χρόνια και συνεχίζουν. Ακόμα όμως, σκέφτεται τον πρώην της αλλά και την εκδίκηση που θέλει από εκείνον και από την κολλητή της. Πριν λίγο καιρό ο πρώην της χώρισε την με την κολλητή της. Το καλοκαίρι η Λένα επικοινώνησε μαζί του. Τον θέλει πίσω αλλά θέλει και αυτόν με τον οποίο είναι τώρα μαζί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share