Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αθηνά, 29 ετών: Η ξαδέλφη μου έμεινε έγκυος με τον πρώην μου. Τα έχω μαζί του και θα τον διεκδικήσω

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

1 Νοεμβρίου 2019 14:15
Αθηνά, 29 ετών: Η ξαδέλφη μου έμεινε έγκυος με τον πρώην μου. Τα έχω μαζί του και θα τον διεκδικήσω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Αθηνάς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 29χρονη Αθηνά μεγάλωσε στην επαρχία σε μεγάλη οικογένεια. Με την ξαδέλφη της έχουν μόλις 2 χρόνια διαφορά και είναι πολύ δεμένες. Στα 19 της η Αθηνά έφυγε στην Αθήνα για σπουδές, τις οποίες τελείωσε μετά από 6 χρόνια ενώ η μικρότερη ξαδέρφη της έμεινε πίσω στο χωριό της. Η ξαδέρφη της, της αποκάλυψε πως ήταν έγκυος και ο πατέρας του παιδιού ήταν ο πρώτος έρωτας της Αθηνάς. Η κατάσταση την έφερε κοντά στον πρώην της και η παλιά τους φλόγα ξαναφούντωσε. Ο εραστής της Αθηνάς πηγαινοερχόταν στην Αθήνα για εκείνη και έτσι πέρασαν 4 χρόνια. Η ξαδέρφη της δεν παντρεύτηκε με εκείνον αλλά μένουν μαζί μόνο για το παιδί. Η Αθηνά τώρα θέλει να τον διεκδικήσει πριν παντρευτούν.

Τάνια, 29 ετών: Ο σύντροφος μου, μου έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένος ενώ είναι ανύπαντρος και τα είχε και με άλλη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Αθηνάς:

Λένα, 34 ετών: Η κολλητή μου, μου πήρε τον άντρα. Έφτιαξα τη ζωή μου αλλά τον θέλω πίσω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Λένα είχε σοβαρή σχέση που τέλειωσε πριν 3 χρόνια. Ήταν μαζί με τον πρώην της για 4 χρόνια και πήγαιναν για γάμο. Εκείνη ανακάλυψε πως ο αρραβωνιαστικός της έκανε παράνομη σχέση με την κολλητή της και εκεί χώρισαν οι δρόμοι τους. Η Λένα μετά γνώρισε έναν άνθρωπο που είναι μαζί του τώρα 2 χρόνια και συνεχίζουν. Ακόμα όμως, σκέφτεται τον πρώην της αλλά και την εκδίκηση που θέλει από εκείνον και από την κολλητή της. Πριν λίγο καιρό ο πρώην της χώρισε την με την κολλητή της. Το καλοκαίρι η Λένα επικοινώνησε μαζί του. Τον θέλει πίσω αλλά θέλει και αυτόν με τον οποίο είναι τώρα μαζί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας:

Βίκυ, 32 ετών: Τα έχω με παντρεμένο και για να ζηλέψει έκανα σχέση με τον παντρεμένο αδελφό της γυναίκας του

Η Βίκυ, 32 ετών, έχει σχέση με έναν παντρεμένο και επειδή εκείνος πίστευε ότι τον έχει καταλάβει η γυναίκα του ζήτησε από την Βίκυ να διακόψουν. Εκείνη για να τον κάνει να ζηλέψει έκανε σχέση με τον παντρεμένο κουνιάδο του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βίκυς:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share