Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έλλη, 29 ετών: Τα έφτιαξα με τον σύντροφο της μητέρας μου και τους κάνω να καυγαδίζουν για να χωρίσουν

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

21 Οκτωβρίου 2019 13:54
Έλλη, 29 ετών: Τα έφτιαξα με τον σύντροφο της μητέρας μου και τους κάνω να καυγαδίζουν για να χωρίσουν

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Έλλης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Έλλη είναι μοναχοπαίδι και μένει με την μάνα της καθώς έχουν χωρίσει οι γονείς της και ο πατέρας της δεν είναι μέσα στη ζωή της πλέον. Η μάνα της δουλεύει αλλά και ίδια η Έλλη παρέχει στο σπίτι. Πριν 2 χρόνια η μάνα της έκανε σχέση με έναν άνθρωπο που η Έλλη στην αρχή δεν συμπαθούσε και πολύ. Μετά από λίγους μήνες όμως, η Έλλη άλλαξε γνώμη και ήθελε να κάνει τον σύντροφο της μάνας της, δικό της. Όταν εκείνος ήρθε πιο κοντά με την Έλλη, της δήλωσε πως δεν ήταν πλέον ερωτευμένος με την μάνα της. Η Έλλη τους βάζει να καυγαδίζουν για να χωρίσουν και να διεκδικήσει τον σύντροφο της μάνας της.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Ζέτα, 32 ετών: Πιέζω τον στρατιωτικό άνδρα μου, να μεταθέσει τον οδηγό του, γιατί ενώ έχουμε σχέση φλερτάρει με την αδελφή μου

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γωγώ, 32 ετών: Έχω παιδί με τον πατέρα της κολλητής μου και αν δεν μου γράψει το σπίτι του θα τα αποκαλύψω όλα

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γωγώς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Γωγώ είναι 32 ετών. Έφυγε από την επαρχία και πήγε να μείνει σε μία φίλη της, που έμενε με τους γονείς της, στην Αθήνα. Έμεινε μαζί τους 2 χρόνια. Λίγους μήνες μετά την γνωριμία της Γωγώς με τον πατέρα της φίλης της, άρχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον ερωτικά και τελικώς έγιναν ζευγάρι. Στον δεύτερο χρόνο είχαν μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, στην οποία είπε ψέματα ποιανού είναι το παιδί και η Γωγώ επέστρεψε στο πατρικό της. Θέλει να ζητήσει από τον πατέρα της φίλης της να της γράψει το σπίτι που θα έδινε προίκα στην κόρη του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Ξένια, 29 ετών: Τα έχω με τον υπάλληλο μας αλλά τον θέλει και η αδερφή μου

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λένια, 32 ετών: Για να εκδικηθώ την ξαδέλφη μου που μου πήρε το αγόρι, φλέρταρα τον δικό της αλλά τον ερωτεύτηκα

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λένια είχε σχέση με το αγόρι της 4 χρόνια και το πήγαιναν σοβαρά. Η ξαδέρφη της, της έλεγε πως δεν ταιριάζουν και δεν είναι άντρας αυτός για σοβαρό δεσμό. Μετά από καιρό έμαθε ότι το αγόρι της, όσο ήταν μαζί, είχε παράλληλη σχέση με την ξαδέρφη της και για να την εκδικηθεί φλέρταρε τον δικό της τον οποίο όμως ερωτεύτηκε.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο:

Κάτια, 29 ετών: Είμαι παντρεμένη αλλά ερωτεύτηκα έναν ιερέα, θα τα πω όλα στην παπαδιά για να τον αφήσει

Η Κάτια, 29 ετών, είναι παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει γνωρίσει έναν νεαρό ιερέα, ο οποίος είναι και πνευματικός της και έχουν έρθει τόσο κοντά που έχουν ερωτευτεί μεταξύ τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr την σημερινή ιστορία:

Δόμνα, 34 ετών: Ερωτεύτηκα τον μαθητή μου αλλά παντρεύτηκα τον μεγάλο αδερφό του για να μείνω στην οικογένεια!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Δόμνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Δόμνα παντρεύτηκε πριν 6 χρόνια τον αδερφό του μαθητή της, με τον οποίο ήταν ερωτευμένη και έκαναν δυο χρόνια σχέση, για να μην φύγει από κοντά του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Άννα, 29 ετών: Πήρα χρήματα για να χωρίσω τον πατέρα του παιδιού μου. Εκείνος παντρεύεται και τώρα θα του πω για το παιδί μας

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άννα, 29 ετών: Πήρα χρήματα για να χωρίσω τον πατέρα του παιδιού μου. Εκείνος παντρεύεται και τώρα θα του πω για το παιδί μας

Η 29χρονη Άννα είχε σχέση για δύο χρόνια με ένα αγόρι. Οι γονείς του κατάφεραν να τους χωρίσουν δωροδοκώντας την Άννα. Την περίοδο εκείνη έμαθε πως είναι έγκυος και τώρα που εκείνος παντρεύεται θέλει να του αποκαλύψει την ύπαρξη του παιδιού τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σόνια, 34 ετών: Τα έχω με τον κουμπάρο μου, αλλά η πρώην του δεν του δίνει διαζύγιο. Θα βάλω τον αδερφό μου να της την πέσει

Πριν 6 χρόνια η Σόνια πάντρεψε την καλύτερη της φίλη με τον ιδανικό άντρα, όπως λέει η ίδια. Επειδή η φίλη της τον παραμελούσε εκείνη ήρθε πολύ κοντά με τον κουμπάρο της και τελικά κατέληξαν να έχουν σχέση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr την σημερινή ιστορία:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share