Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Ξένια, 29 ετών: Τα έχω με τον υπάλληλο μας αλλά τον θέλει και η αδερφή μου

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

4 Οκτωβρίου 2019 14:24
Ξένια, 29 ετών: Τα έχω με τον υπάλληλο μας αλλά τον θέλει και η αδερφή μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ξένιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ξένια, 29 ετών, μαζί με την αδερφή της εργάζονται στην εταιρία του πατέρα τους. Εκεί και οι δύο έκαναν παρέα με έναν συνάδελφο τους που η Ξένια τον έβλεπε και ερωτικά. Η αδερφή της όταν χώρισε άρχισε και εκείνη να τον διεκδικεί λέγοντας στην Ξένια να κάνει πίσω γιατί είναι μικρότερη. Έπεισε λοιπόν τον πατέρα της να τον στείλει στην αντιπροσωπία τους στη Κρήτη για να μην της τον πάρει η αδερφή της.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Λένα, 34 ετών: Τα έχω με τον άντρα της φίλης μου και στήνω παγίδα στον δικό μου για να τον χωρίσω

Δείτε την ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοφία, 35 ετών: Θα χωρίσω την κολλητή μου λέγοντας στον φίλο της ότι έχει καταψύξει ωάρια για να τον… τυλίξει

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σοφίας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία θέλει να πει στον σύντροφο της κολλητής της ότι έχει καταψύξει τα ωάρια της γιατί θέλει να τον τυλίξει ώστε να χωρίσουν και να τον κάνει δικό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Φένια, 29 ετών: Περιμένω παιδί από τον άντρα της ξαδέρφης μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φένιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η ξαδέρφη της Φένιας με τον άντρα της πήγαν να μείνουν μόνιμα στην Πάτρα αλλά λόγω δουλειάς εκείνος την επισκεπτόταν πολύ τακτικά στην Αθήνα με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά και εκείνη να μείνει έγκυος.

Δείτε την αληθινή ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share