Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία: “Την μέρα του γάμου μας έκανε έρωτα με… “!

Συγκλονίζει!

20 Οκτωβρίου 2019 14:19
Αληθινή ιστορία: “Την μέρα του γάμου μας έκανε έρωτα με… “!

Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε. Πάντα όμως μου άρεσε και ο κολλητός του... «Π». Ήταν φίλοι από παιδιά και μεγάλωσαν μαζί, σχεδόν σαν αδέλφια! Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

Δείτε επίσης: Γωγώ, 32 ετών: Έχω παιδί με τον πατέρα της κολλητής μου και αν δεν μου γράψει το σπίτι του θα τα αποκαλύψω όλα

Πάντα ζήλευα την φιλία τους και το πόσο κοντά ήταν ο ένας στον άλλο. Περνούσαν πολύ χρόνο μαζί σε σημείο που μερικές φορές ένιωθα παραμελημένη.

Το συζήτησα με τον «Π» ο οποίος, ενώ στην αρχή έδειξε να με καταλαμβάνει, στην συνέχεια με αποκάλεσε εγωίστρια και παραπονιάρα! Γέλασα λίγο με τους χαρακτηρισμούς του και εντελώς απρόσμενα με άρπαξε και με φίλησε!

Ενώ έπρεπε να είχα αντιδράσει, να τον χαστουκίσω, να τον σπρώξω μακριά, δεν το έκανα! Μου χαμογέλασε και μου είπε ότι με ήθελε καιρό, πριν ακόμα γνωρίσω τον «Μ» και πως δεν αντέχει να με βλέπει με άλλον.

Από εκείνη τη μέρα τον ερωτεύτηκα. Ο ίδιος όμως απομακρύνθηκε..σχεδόν με απέφευγε..

Ο «Μ» δεν έμαθε ποτέ για το φιλί κι έτσι χωρίς καλά καλά να το καταλάβω έφτασε η μέρα του γάμου μου. Ο «Π» φυσικά ήταν ο κουμπάρος μας.

Στο πάρτι που ακολούθησε είδα τον «Π» να χορεύει τρυφερά με μια καλεσμένη. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τόση ζήλια.

Διέκοψα τον χορό τους και προφασιζόμενη ότι ήθελα να του μιλήσω τον απομάκρυνα από κοντά της. Του είπα πως ήθελα κάτι σημαντικό να του πω και με ακολούθησε στις τουαλέτες. Εκεί ήταν που άρχισα να τον φιλώ παθιασμένα. Ανταποκρίθηκε και ενδώσαμε στο πάθος μας χωρίς να μας νοιάζει τίποτα.

Δεν το μετάνιωσα ποτέ..ήταν το καλύτερο σ ε χ της ζωής μου! Και το καλύτερο? Αργότερα έμαθα ότι η καλεσμένη που χόρευε με τον «Π» ήταν κάποια που τον είχε βάλει στο μάτι. Είχε όμως θυμώσει που δεν επέστρεψε να συνεχίσουν το χορό και δεν του ξαναμίλησε από τότε. Ευτυχώς γιατί τον θέλω μόνο για μένα!

Συνεχίζουμε να έχουμε παράνομο δεσμό και ευτυχώς ο άντρας μου δεν έχει μάθει τίποτα.

«Έπιασα τον άντρα μου να φοράει τα σουτιέν μου. Μου είπε ότι το κάνει μία στις τόσες»

Ο άντρας μου έχει διπλή ζωή και δεν το ήξερα. Έξω φοράει αντρικά, παντελόνια, κουστούμια, πουκάμισα και τέτοια και μέσα στο σπίτι κυκλοφορεί με το σλιπάκι του, όλα μου τα κοσμήματα, τα αρώματά μου, τις γόβες μου, κραγιόν και σουτιέν παραγεμισμένα με ψεύτικα στήθη! Διαβάστε μια αληθινή ιστορία που θα σας σοκάρει!

Δείτε και αυτό: Κάτια, 29 ετών: Είμαι παντρεμένη αλλά ερωτεύτηκα έναν ιερέα, θα τα πω όλα στην παπαδιά για να τον αφήσει

Μη με ακούτε ψύχραιμη. Την πρώτη φορά που βρέθηκα αντιμέτωπη με την αλήθεια, μου ήρθε ο ουρανός σφονδύλι. Δεν υπάρχει καλύτερος σύζυγος από αυτόν. Με αγαπάει, με προσέχει και μου κάνει όλα τα χατίρια. Όταν ντύνεται γυναίκα γίνεται ο καλύτερος εραστης που υπάρχει. Με κάνει και βλέπω αστεράκια.

Είναι διχασμένη προσωπικότητα, δεν εξηγείται αλλιώς. Όταν είναι ντυμένος γυναίκα, είναι άλλος άνθρωπος. Με το που σηκωθεί το πρωί, φοράει τα…γυναικεία του και άγιος ο Θεός. Όσο τα φοράει είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Δεν τα βγάζει από πάνω του μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει για τη δουλειά. Μόλις γυρίσει πρώτα πετάει την αντρική του φορεσιά για να βάλει τη γυναικεία και μετά αφήνει κάτω την τσάντα της δουλειάς.

Είμαστε και οι κοντά στα 40 χωρίς παιδιά. Είμαστε μαζί 15 χρόνια εκ των οποίων τα 7 παντρεμένοι. Όλο αυτό το βιολί άρχισε λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Στην αρχή είπε ότι το έκανε για να τονώσει τη σεξουαλική μας ζωή. Μου φάνηκε εν μέρει λογικό, οπότε συμφώνησα. Δεν είναι κακό να κάνουμε μερικές αλλαγές. Που να ‘ξερα ότι θα του γινόταν συνήθειο.

Τον αγαπώ, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι. Είμαι μπερδεμένη και δεν ξέρω πού να απευθυνθώ. Θέλω να το συζητήσω μαζί του, αλλά αρνείται οποιαδήποτε κουβέντα. Το μόνο που είπε είναι ότι το έχει ανάγκη και ότι κάποια στιγμή θα το συζητήσουμε, αλλά όχι ακόμα. Μου είπε επίσης ότι δεν είναι gay και ότι δεν έχει πάει ποτέ με άντρα και ούτε θέλει.

Πάνω στην απόγνωσή μου έψαξα το κινητό και τον υπολογιστή του, μα δεν βρήκα τίποτα το περίεργο εκτός από κάτι σελίδες για online αγορά γυναικείων εσωτούχων. Καλύτερα γιατί δεν μου έχει αφήσει βρακί για βρακί και σουτιέν για σουτιέν. Δεν μου άρεσε που το έκανα, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να δω μέχρι που έχει φτάσει. Δεν θέλω να κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου.

Διάβασα στο διαδίκτυο και άλλες μαρτυρίες, αλλά κανένα άλλο περιστατικό δεν έχει την ένταση και τη συχνότητα της δικής του περίπτωσης. Τί να κάνω; Να πάω σε ψυχολόγο ή θα του περάσει;

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share