Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Αγνώριστος: Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός πυροσβέστη που κάποτε ζύγιζε 154 κιλά! (photo)

Απίστευτο!

15 Οκτωβρίου 2019 13:51
Αγνώριστος: Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός πυροσβέστη που κάποτε ζύγιζε 154 κιλά! (photo)

Αγνώριστος έχει γίνει ο Σαμ Ράουεν ο πυροσβέστης με την απίστευτη μεταμόρφωση που κάποτε ζύγιζε 154 κιλά! Ήταν ο νικητής του αμερικάνικου ριάλιτι The biggerst Loser to 2008...

 απίστευτη μεταμόρφωση

 απίστευτη μεταμόρφωση

Ο Σαμ τότε ήταν 19 ετών και ζύγιζε 154 κιλά, ενώ στόχος του παιχνιδιού τότε ήταν να αναδείξει αυτός που θα έχανε τα περισσότερα κιλά, δίνοντας του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αγνώριστος έχει γίνει ο Σαμ Ράουεν, ο νικητής του αμερικάνικου ριάλιτι The biggerst Loser to 2008.

Ο Σαμ τότε ήταν 19 ετών και ζύγιζε 154 κιλά, ενώ στόχος του παιχνιδιού τότε ήταν να αναδείξει αυτός που θα έχανε τα περισσότερα κιλά, δίνοντας του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σήμερα ο Σαμ είναι 71 κιλά με κορμί- φέτες και η ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Δουλεύει ως πυροσβέστης, κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει αν έμενε στα προηγούμενα του κιλά, ενώ μάλιστα έχει γίνει τόσο ωραίος που φωτογραφίζεται και για ημερολόγια με πυροσβέστες.

Παρ΄όλο που η αλλαγή του έγινε για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο τότε, ο ίδιος 9 χρόνια μετά παραμένει αφοσιωμένος στον υγιεινό τρόπο ζωής του και την άθληση και θέλει όλοι να παραδειγματιστούν από όσα εκείνος πέτυχε. Δείτε την απίστευτη αλλαγή και της γυναίκας που έχασε 205 κιλά!

«Είμαι εθισμένος στο να γυμνάζομαι τώρα, αγαπώ να τρέχω και τον αθλητισμό» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Βέβαια, το bullying από την εποχή του ήταν υπέρβαρος του έχει αφήσει ακόμη ανασφάλειες με αποτέλεσμα, παρά το καταπληκτικό του σώμα, να διστάζει να βγάλει μέχρι και την μπλούζα του στην παραλία.

Πάντως,η θέλησή του να αλλάξει και να υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, σίγουρα κάνει τον Σαμ πρότυπο και παράδειγμα για όσους πιστεύουν πως δεν μπορούν να καταφέρουν ότι κατάφερε εκείνος.

Αληθινή εξομολόγηση: «Έτσι έχασα 60 κιλά γιατί σταμάτησα να τρώω αυτό το ένα πράγμα»

Αληθινή εξομολόγηση: «Έτσι έχασα 60 κιλά γιατί σταμάτησα να τρώω αυτό το ένα πράγμα»

Μια αληθινή εξομολόγηση γυναίκας που εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που προέκυψαν από το γεγονός ότι ήταν υπέρβαρη, οι γιατροί δεν της επέστρεψαν να χειρουργηθεί.

Η Davina Bywater, ήταν υπέρβαρη εξαιτίας ενός μικρού εθισμού:

«Σε κάθε γεύμα, έτρωγα τουλάχιστον δύο φέτες ψωμί, επειδή ήμουν εθισμένη στα σάντουιτς. Συνόδευα κάθε γεύμα με ένα σάντουιτς και είχα φτάσει τα 140 κιλά! Δείτε και την απίστευτη αλλαγή: Έχασε 70 κιλά κόβοντας μόλις 4 τρόφιμα από την διατροφή της!

Όταν αποφάσισα πώς έπρεπε να κάνω κάτι για αυτό, ο γιατρός μου απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επέμβασης, εξαιτίας της υψηλής μου πίεσης και της κατάστασης των νεφρών μου.

Αληθινή εξομολόγηση: «Έτσι έχασα 60 κιλά, σταματώντας να τρώω αυτό το ένα πράγμα»

«Όταν έμαθε τι ακριβώς περιλαμβάνει η καθημερινή μου διατροφή, μου επέβαλε να κόψω το ψωμί και όλους τους περιττούς υδατάνθρακες. Παρά τον εθισμό μου ήξερα πώς δεν είχα επιλογή.»

«Έτσι, έκοψα τελείως τα πολλά καθημερινά σάντουιτς που έτρωγα και η διαφορά ήταν ορατή πολύ γρήγορα.» Μήπως ο δείκτης μάζας - σώματος λέει ψέματα;

Αληθινή εξομολόγηση: «Έτσι έχασα 60 κιλά, σταματώντας να τρώω αυτό το ένα πράγμα»

«Όταν είδα ότι όντως έχαν κιλά με αυτή τη μικρή αλλαγή στη δίαιτά μου συνέχισα και έτσι, έφτασα στα κιλά που είμαι τώρα, αδύνατη, υγιής και ευτυχισμένη!»

Απίστευτη μεταμόρφωση: Η άσχημη κοπέλα που τώρα είναι πανέμορφη και περιζήτητη!

Η μεταμόρφωση αυτής της κοπέλας είναι πραγματικά απίστευτη! Την θεωρούσαν κάτι παραπάνω από άσχημη όλοι αλλά εκείνη κατάφερε να τους ''βάλει τα γυαλιά'' και όχι απλά να γίνει πανέμορφη αλλά και περιζήτητη χάνοντας πολλά κιλά!

Η Σάρα που βλέπετε στις φωτογραφίες κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα,να χάσει 32 ολόκληρα κιλά!

Δείτε την απίστευτη αλλαγή...

woman drops astonishing 71 pounds 640 05 Τρομερή αλλαγή!!Από τέρας...πεντάμορφη!

Η άσχημη κοπέλα που τώρα είναι πανέμορφη

woman drops astonishing 71 pounds 640 02 Τρομερή αλλαγή!!Από τέρας...πεντάμορφη!

woman drops astonishing 71 pounds 640 01 Τρομερή αλλαγή!!Από τέρας...πεντάμορφη!woman drops astonishing 71 pounds 640 08 Τρομερή αλλαγή!!Από τέρας...πεντάμορφη!

woman drops astonishing 71 pounds 640 10 Τρομερή αλλαγή!!Από τέρας...πεντάμορφη!

woman drops astonishing 71 pounds 640 11 Τρομερή αλλαγή!!Από τέρας...πεντάμορφη!

woman drops astonishing 71 pounds 640 14 Τρομερή αλλαγή!!Από τέρας...πεντάμορφη!

woman drops astonishing 71 pounds 640 12 Τρομερή αλλαγή!!Από τέρας...πεντάμορφη!girl drops astonishing 71 pounds 640 15 Τρομερή αλλαγή!!Από τέρας...πεντάμορφη!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share