Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Σόνια, 34 ετών: Τα έχω με τον κουμπάρο μου, αλλά η πρώην του δεν του δίνει διαζύγιο. Θα βάλω τον αδερφό μου να της την πέσει

Η αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

14 Οκτωβρίου 2019 21:53
Σόνια, 34 ετών: Τα έχω με τον κουμπάρο μου, αλλά η πρώην του δεν του δίνει διαζύγιο. Θα βάλω τον αδερφό μου να της την πέσει

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σόνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Πριν 6 χρόνια η Σόνια πάντρεψε την καλύτερη της φίλη με τον ιδανικό άντρα, όπως λέει η ίδια. Επειδή η φίλη της τον παραμελούσε εκείνη ήρθε πολύ κοντά με τον κουμπάρο της και τελικά κατέληξαν να έχουν σχέση.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Ξένια, 29 ετών: Τα έχω με τον υπάλληλο μας αλλά τον θέλει και η αδερφή μου

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr την σημερινή ιστορία:

Βάσω, 28 ετών: Έχω σχέση με τον κολλητό του πατέρα μου και είμαι έγκυος. Αν δεν χωρίσει θα το πω στην κόρη του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βάσως, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βάσω, 28 ετών, σπούδαζε στο εξωτερικό και έκανε σχέση με τον κολλητό και συνέταιρο του πατέρα της ο οποίος είναι παντρεμένος και η ίδια είναι πολύ καλή φίλη με την κόρη του. Πρόσφατα έμαθε ότι είναι έγκυος από εκείνον.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ελένη, 29 ετών: Είμαι παντρεμένη με τον αδερφό της κολλητής μου αλλά τα έχω με τον…σύντροφο της

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ελένης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελένη είναι παντρεμένη με τον αδερφό της κολλητής της αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δεν τα πάνε καλά στο γάμο τους. Με τον σύντροφο της κολλητής της έχει έρθει πολύ κοντά, συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον γάμο της, με αποτέλεσμα να έχουν και ερωτικές σχέσεις πλέον!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Φένια, 29 ετών: Περιμένω παιδί από τον άντρα της ξαδέρφης μου

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share