Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία: Παντρεμένος με τη κόρη και είχε ερωτικές περιπέτειες με τη μάνα!

Συμβαίνουν και αυτά!

16 Σεπτεμβρίου 2019 23:07
Αληθινή ιστορία: Παντρεμένος με τη κόρη και είχε ερωτικές περιπέτειες με τη μάνα!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με έναν άντρα παντρεμένο με τη κόρη ενώ παράλληλα είχε ερωτικές περιπέτειες με τη μάνα!

Με μία ανατριχιαστική αλήθεια ήρθε αντιμέτωπη μία γυναίκα από την Αυστραλία, όταν ανακάλυψε ότι ο συζυγός είχε ερωτικές επαφές με την ίδια της τη μητέρα.

Όπως εξομολογήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή, η γυναίκα, η οποία βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τον σύζυγό της, όταν ανακάλυψε ότι την απατά με μία παλιά του φίλη, αδυνατεί να ξεπεράσει το σοκ μετά τη νέα πραγματικότητα που της έκρυβε επιμελώς ο σύζυγος και η μητέρα της.

Με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν και μία 6χρονη κόρη, να είναι τις περισσότερες φορές συναισθηματικά απών και τους συγγενείς της να υποπτέυονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, η Τανια πήρε τηλέφωνο την μητέρα της και της εξέφρασε τις ανησυχίες της...

Τότε ήταν που οι χειρότεροι φόβοι της βγήκαν αληθινοί.

Η μητέρα της, η οποία παραδέχτηκε την κατάσταση, έριξε όλο το φταίξιμο στον σύζυγο της κόρης της.

Αντίθετα, όταν η γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγό της εξηγήσεις αυτός δεν αρνήθηκε την κατάσταση, αλλά ξεκαθάρισε ότι το φταίξιμο ήταν «όλο της μητέρας της».

Η σοκαρισμένη γυναίκα ανέφερε ότι δε γνώριζε για πόσο καιρό υπήρχε αυτή η παράνομη σχέσηκαι διευκρίνισε ότι η υπόλοιπη οικογένειά της γνώριζε την κατάσταση ωστόσο κανείς δεν ήθελε να μιλήσει.

Η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κανείς από τους συγγενείς της δεν της είχε πει την αλήθεια, ωστόσο παραδέχεται ότι είχε ένα ένστικτο που την «παίδευε» για αρκετά καιρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Φυσικά, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, η γυναίκα παράτησε τον σύζυγο της, ενώ άγνωστες παραμένουν οι σχέσεις της με τη μάνα της.

Αληθινή ιστορία: «Όλα άλλαξαν όταν μπήκε στη μέση… η αδελφή του!»

Αντέχετε να διαβάσετε μια αληθινή ιστορία που θα σας καθηλώσει; Πολλές είναι οι φορές που μας διηγούνται ιστορίες για σχέσεις και απορούμε αν είναι πραγματικότητα! Αυτήν την φορά βρήκαμε μια αληθινή ιστορία που θα σας κάνει να μην σταματάτε να την διαβάζετε! Τι διηγείται για την σχέση της μια γυναίκα που μπήκε στην μέση η αδερφή του άντρα της;

Διαβάστε την αληθινή ιστορία:

Στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα. Δηλαδή, παραπάνω από γάλα… - ζάχαρη η σχέση μας κι όλοι μας θαύμαζαν και μας ζήλευαν με την καλή την έννοια. Όμως, κάποια στιγμή όλα άλλαξαν όταν μπήκε στη μέση η αδελφή του. Του έβαζε ιδέες, τον μετέτρεψε σε αδιάφορο σύντροφο και σιγά-σιγά ό,τι χτίσαμε μαζί, άρχισε να χαλά. Κι όλα αυτά, γιατί η ‘κυρία’ ποτέ δεν με χώνεψε, ούτε με έγκρινε. Να μην σου τα πολυλογώ, όλα άρχισαν να ξινίζουν και τώρα ζω ένα δράμα αφού είμαστε σε αδιέξοδο και η σεξουαλική μας ζωή είναι μαύρο χάλι.

Ο ίδιος, φαίνεται να είναι βαθιά επηρεασμένος από όλα όσα του λέει η αδελφή του και γι’ αυτό άλλαξε η συμπεριφορά του απέναντί μου. Για να ξέρεις… αυτή δεν με χωνεύει, πρώτον, γιατί είμαι αρκετά πιο μεγάλη του και δεύτερον, γιατί όταν τα φτιάξαμε ήταν τελειόφοιτος στο πανεπιστήμιο και τελικά δεν πήγε για μάστερ γιατί ήθελε να επιστρέψει πίσω κοντά μου. Άρα, καταλαβαίνεις γιατί δεν με χωνεύει η άλλη. Ο ίδιος ουδέποτε είχε θέμα με τη διαφορά ηλικίας, ούτε γιατί δεν προχώρησε με τις σπουδές του. Δόξα το Θεό έχω καλή δουλειά και μπορώ να συντηρώ και τους δύο μας. Αλλά, ήρθε τώρα, το κακό αγκάθι η αδελφή να του βάλει ιδέες και να χαλάσει την σχέση μας. Τι να κάνω;

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να εξομαλύνεις την σχέση σου με την αδελφή του, αλλά, σίγουρα κάνε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσεις τον άνθρωπο σου! Αφού η σχέση σας ήταν ζάχαρη, μην την αφήσεις να χαλάσει. Και της αδελφής… απλά δώσε της, την ευκαιρία να σε γνωρίσει καλύτερα και με τον καιρό να σε μάθει και να σε συμπαθήσει. Το ότι η σεξουαλική σας ζωή είναι ένα μαύρο χάλι ξαφνικά, αυτό…δεν μου αρέσει. Μπάζει νερά. Μήπως παίζει και κάτι άλλο εκτός από το σενάριο με την αδελφή και φτάσατε σε αυτό το τέλμα; Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να ζείτε στα μέλια και μετά στ’ αγρέλια! Κάνε την αυτοκριτική σου. Το σεξ είναι ο καλύτερος συνδετικός κρίκος σε μια σχέση. Μην το αφήνεις να σπάσει και να καταργηθεί γιατί μετά θα γυρεύεις την κατάλληλη φόρα ΓΙΑ να υπερπηδήσεις το κενό την στιγμή που το μόνο που θα έπρεπε να κάνεις όλο το διάστημα, ήταν το να πηδιέσαι!

Έμεινα έγκυος από τον παντρεμένο γείτονά μου, πώς να ''βγάλω'' τη γυναίκα του από τη μέση;

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία μια κοπέλας η οποία έμεινε έγκυος από τον παντρεμένο γείτονά της...

Είναι 30 χρονών και παντρεμένος με παιδιά. Τον γνώρισα πρόπερσι όταν μαζί με τη γυναίκα του μου ζήτησαν να κρατήσω τα παιδιά τους ένα βράδυ. Ως τότε δεν γνώριζα καν πως έχω τόσο κούκλο γείτονα.

Την Πρωτοχρονιά που μας πέρασε ένας άλλος γείτονας έκανε ρεβεγιόν σπίτι του και μας κάλεσε όλους. Εκείνο το βράδυ έδωσα πραγματικά τον καλύτερό μου εαυτό να φαίνομαι όσο πιο όμορφη γινόταν. Η κολλητή μου με βοήθησε να διαλέξω φόρεμα, έφτιαξα μαλλιά, νύχια και το βράδυ του ρεβεγιόν έλαμπα. Μόλις με είδε έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Με είχε συνηθίσει με μακό μπλουζάκια, τζιν και αθλητικά και αυτό που είδε μπροστά του δεν είχε καμία σχέση. Ήμουν αποφασισμένη. Εκείνο το βράδυ θα τον έκανα δικό μου.

Το σχέδιο είχε ως εξής: έπιασα κουβέντα στη γυναίκα του και ποτήρι το ποτήρι κατάφερα να τη μεθύσω. Λίγο η κουβέντα, λίγο η ζέστη, λίγο το κρασί που το κατέβαζε λες και ήταν νερό, δεν άργησε να ζαλιστεί. Το πρώτο μέρος του σχεδίου είχε στεφθεί με επιτυχία.


Η συνέχεια ήταν πιο εύκολη. Την πήγε σπίτι τους, την έβαλε στο κρεβάτι να κοιμηθεί και επέστρεψε στο πάρτι. Λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς ζαλίστηκε και βγήκε να πάρει αέρα. Τον ακολούθησα διακριτικά για να μη με καταλάβουν οι γονείς μου. Του ευχήθηκα καλή χρονιά και πιάσαμε την κουβέντα. Έκανε κρύο και γρήγορα άρχισα να τρέμω. Με αγκάλιασε για να με ζεστάνει και τότε βρήκα την ευκαιρία που τόσο καιρό έψαχνα. Τον αγκάλιασα και φιληθήκαμε. Με χάιδεψε στο πρόσωπο και την πλάτη και μου είπε ότι ήμουν πανέμορφη.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο όμορφα αισθάνθηκα. Ήμουν από καιρό ερωτευμένη μαζί του. Ήθελα να τον κάνω δικό μου. Ανεβήκαμε στον πάνω όροφο του σπιτιού και κλειστήκαμε στο δωμάτιο. Το σeξ μαζί του ήταν απίστευτο και κράτησε πολλή ώρα. Απορώ πώς δεν μας κατάλαβε κανείς. Κατέβηκα κάτω μετά από καμιά ώρα και κανείς δεν είχε παρατηρήσει ότι έλειπα. Από τον ενθουσιασμό μου, δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα.

Αλλή μιά αληθινή ιστορία: "Γύρισα στο πατρικό μου για το καλοκαίρι και έκανα έρωτα με..."
Λίγες μέρες αργότερα ένα μεσημέρι που οι γονείς μου έλειπαν χτύπησε το κουδούνι. Ήταν εκείνος. Μου είπε ότι ήθελε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε και να πάω σπίτι του σε 10 λεπτά. Η γυναίκα του μόλις είχε φύγει για τη δουλειά.

Κάναμε και πάλι σεξ, ξανά και ξανά και ξανά. Μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ότι δεν μπορεί να σταματήσει να με σκέφτεται. Μου στέλνει μήνυμα κάθε φορά που η γυναίκα του είναι απογευματινή στη δουλειά και με το πρόσχημα ότι πηγαίνω στη φίλη μου που μένει στη γειτονιά πηγαίνω σε εκείνον.

Όταν του είπα ότι έχω καθυστέρηση μία εβδομάδα, δεν χάρηκε ιδιαίτερα. Τόσο καιρό με είχε φλομώσει στα ψέματα: ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου, ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα και ότι θέλει να χωρίσει τη γυναίκα του για να είμαστε μαζί. Να η ευκαιρία του. Είμαι έγκυος. Η πιο κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσει όσα μου υποσχόταν.


Από τότε που του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου έχει αλλάξει στάση απέναντί μου και με κάνει να αναρωτιέμαι αν τόσο καιρό με χρησιμοποιούσε για σeξ ή αν ήθελε όντως να κάνει σχέση μαζί μου. Κάθε φορά που προσπαθώ να το συζητήσω μαζί του, αλλάζει θέμα και καταλήγουμε και πάλι στο κρεβάτι.

Στους γονείς μου να μιλήσω δεν υπάρχει περίπτωση. Θα γίνει μεγάλο κακό, αν και με συμφέρει γιατί ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος να το μάθει η γυναίκα του. Εγώ να της το πω δεν μπορώ, ο άντρας της με τίποτα, οπότε οι γονείς μου είναι τα πλέον κατάλληλα άτομα. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Μήπως τελικά όντως να το πω στους γονείς μου μήπως και άθελά τους «βγάλουν» τη γυναίκα του από τη μέση και μείνει ο άντρας της όλος δικός μου;

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share