Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Αληθινή ιστορία: "Γύρισα στο πατρικό μου για το καλοκαίρι και έκανα έρωτα με..."

Τα σχόλια δικά σας!

11 Αυγούστου 2019 11:43
Αληθινή ιστορία:
Follow us on Google News

Η εξομολόγηση αναγνώστη τoυ Athensmagazine.gr που σοκάρει και προκαλεί!

Ονομάζομαι Γιάννης, είμαι 31 χρονών και γεννήθηκα στη Λάρνακα. Ζω μόνιμα στο Λονδίνο εδώ και 10 χρόνια με την γυναίκα μου. Επισκέπτομαι την οικογένεια μου στη Λάρνακα κάθε καλοκαίρι μιας και η γυναίκα μου αγαπάει πολύ τον ήλιο. Διαβάστε άλλη μια αληθινή ιστορία: «Είμαι χήρα και έχω κρυφή σχέση με τον πεθερό μου»

Στις φετινές μας διακοπές εκτός από τον ερχομό μας, η μητέρα μου είχε ακόμη ένα λόγο να είναι χαρούμενη. Ο αδελφός της ο οποίος ήταν ελεύθερος, αν και σαρανταπεντάρης, είχε αποφασίσει επιτέλους να επισημοποιήσει την 2 χρονών σχέση του. Κανένας από την οικογένεια δεν είχε γνωρίσει ποτέ από κοντά την κοπέλα του, οπότε η μητέρα μου ετοίμασε ένα μικρό πάρτη αρραβώνων!

Μαζευτήκαμε όλοι και τους περιμέναμε. Το μόνο που ξέραμε για την μέλλουσα Θεία μου ήταν πως φαινόταν αρκετά μικρότερη από τον Θείο μου. Δεν μας είχε ποτέ αποκαλύψει την ηλικία της, ίσως γιατί φοβόταν την αντίδραση της μητέρας μου.
Όταν επιτέλους έφτασαν με έκπληξη αντίκρισα μία κοπέλα που ήταν δεν ήταν 25 χρονών! Κανείς μας δεν είπε κάτι και προσπαθήσαμε να δείχνουμε άνετοι. Η μητέρα μου αρκετά σοκαρισμένη προσπαθούσε να κρύψει την αμηχανία της μπαινοβγαίνοντας στην κουζίνα.

Είχα προσέξει πως όλο το βράδυ με κάρφωνε με τα μάτια της. Ήταν πολύ όμορφη ομολογώ, και όταν βγήκα στο μπαλκόνι για τσιγάρο με ακολούθησε. «Πως σου φαίνεται που απέκτησες τόσο νεαρή Θεία?» με ρώτησε και χαμογελώντας πονηρά.

Ανταπέδωσα το χαμόγελο και της απάντησα ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και πως ο Θείος μου δείχνει να την αγαπά.

Στα 3 λεπτά που κράτησε το τσιγάρο μας, σχεδόν μου αποκάλυψε τα πάντα γύρω από την σεξουαλική τους ζωή! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο ανοιχτά μου μιλούσε για ένα τόσο προσωπικό θέμα! Και πόσο μάλιστα να ακούω πως ο Θείος μου δεν ήταν και τόσο καλός εραστής! Ένιωσα πολύ άβολα, πέταξα το τσιγάρο και μπήκα πάλι μέσα.

Αληθινή ιστορία:

Η νύχτα κύλησε με τα γνωστά ανούσια ανέκδοτα από τον Θείο μου μέχρι που έφτασε η ώρα να φύγουν. Η μητέρα μου όμως επέμενε να μείνουν το βράδυ – ο Θείος μου είχε πιει πολύ και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Η «Θεία» όμως επέμενε να πάει σπίτι οπότε προσφέρθηκα να την πάρω εγώ.

Στο αυτοκίνητο με προκαλούσε συνεχώς ανεβάζοντας την φούστα της πάνω προφασιζόμενη πως ζεσταινόταν. Προσπάθησα να συγκρατηθώ μέχρι που πάνω στα φώτα τροχαίας εκμεταλλευόμενη το κόκκινο φανάρι όρμηξε πάνω μου και με φίλησε!

Μετά βίας κατάφερα να οδηγήσω μέχρι το σπίτι της αφού με άγγιζε συνεχώς κολλημένη πάνω μου σαν βδέλλα. Πάρκαρα στο γκαράζ και εκεί ήταν που δεν άντεξα! Της έβγαλα τα ρούχα και κάναμε έρωτα μέσα στο αυτοκίνητο!

Το μόνο που μου είπε ήταν πως χάρηκε πολύ που με γνώρισε και πως μαζί μου είχε κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της. Ακόμα απορώ με τον εαυτό πως μου συνέβηκε αυτό! Αν το μάθει ο Θείος μου θα με σκοτώσει! Το ίδιο και η γυναίκα μου…για να μην πω τι θα μου κάνει η μάνα μου!

Αληθινή εξομολόγηση: "Η κόρη του άντρα μου είναι κακομαθημένη και δεν την θέλω στο σπίτι μου!"

Με λένε Τζώρτζια και είμαι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο με τον Σταμάτη! Ο Σταμάτης έχει μια κόρη 14 χρονών από τον πρώτο του γάμο.

Το πρόβλημα μου με αυτό το παιδί είναι μεγάλο. Δεν το συμπάθησα ποτέ και πιστεύω πως ούτε εκείνη από τη μεριά της με συμπαθεί ιδιαίτερα.

Νομίζω πως πιστεύει ότι εγώ ευθύνομαι που χώρισαν οι γονείς της και με πήρε με κακό μάτι από την αρχή.

Όμως τη φταίω εγώ που η μάνα της γέρασε πριν την ώρα της και την παράτησε ο Σταμάτης για εμένα που αντικειμενικά είμαι πολύ ωραιότερη της;

Η μικρή έρχεται κάποια σαββατοκύριακα να μείνει μαζί μας, όχι όλα γιατί τα περισσότερα Σάββατα ο Σταμάτης δουλεύει και εγώ πηγαίνω βόλτες με τις φίλες μου δε μπορώ να κάθομαι να νταντεύω το κακομαθημένο.

Γιατί πραγματικά είναι κακομαθημένη από τη μάνα της όλα στο χέρι τα θέλει τι να προλάβω να κάνω και εγώ…

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που έχω μαζί της… Είναι και ότι όταν είναι στο σπίτι μας δεν είμαι ο εαυτός μου.

Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω γιατί ο Σταμάτης μου λέει συνέχεια πρόσεχε πως μιλάς μπροστά στο παιδί και το ένα και το άλλο.

Ήρθε από το πουθενά αυτή να μας βάλει όρια μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Άσε που κάθε φορά που βγαίνουμε πρέπει να τη κουβαλάμε μαζί.. Δεν μπορούμε να περάσουμε ούτε λίγες ώρες μαζί σα ζευγάρι.

Δεν ξέρω πως να πω στο Σταμάτη ότι δε θέλω να έρχεται η κόρη του στο σπίτι μας χωρίς να το πάρει άσχημα.

Μακάρι να κάνουμε γρήγορα δικά μας παιδιά για να ασχολείται με αυτά και να την αφήσει μια και καλή στη μάνα της..

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Πιστεύω ότι πολλές από εσάς εκεί έξω έχετε βρεθεί στη θέση μου και με καταλαβαίνετε!

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share