Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Αντώνης 43 ετών: «Η πεθερά μου με εκβιάζει για να μην αποκαλύψει τη παράνομη σχέση μου»!

Μια ιστορία που διχάζει!

9 Σεπτεμβρίου 2019 14:46
Αντώνης 43 ετών: «Η πεθερά μου με εκβιάζει για να μην αποκαλύψει τη παράνομη σχέση μου»!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία ενός άντρα ο οποίος τον εκβιάζει η πεθερά του για να μην αποκαλύψει τη παράνομη σχέση του...

Ονομάζομαι Αντώνης και αποφάσισα να κοινοποιήσω το πρόβλημά μου για να με βοηθήσετε να βρω μια λύση.

Εδώ και ένα χρόνο διατηρώ παράνομο δεσμό με μια κοπέλα αρκετά χρόνια μικρότερη μου. Είμαι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με μια πολύ καλή γυναίκα όμως δυστυχώς η ρουτίνα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Η παράνομη αυτή σχέση με τη νεαρή κοπέλα έδωσε χαρά και ενδιαφέρον στην ζωή μου. Φυσικά σε καμιά περίπτωση δε θα άφηνα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για μια πιτσιρίκα.

Ο καιρός περνούσε και εγώ ζούσα δυο ζωές, ανάμεσα σε οικογενειακές στιγμές αλλά και σε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος.

Το ευχαριστιόμουν δε μπορώ να πω, όμως ξαφνικά όλα άλλαξαν. Ένα απόγευμα και ενώ βρισκόμουν με τη παράνομη σχέση μου μας είδε μια γνωστή της πεθεράς μου και όπως ήταν φυσικό πήγε και της τα είπε όλα.

Εκείνη όμως η αδίστακτη γυναίκα δε πήγε να τα πει όλα στη κόρη της όπως θα έκανε κάθε μάνα παρά με έπιασε και μου ζήτησε να μιλήσουμε οι δυο μας. Στην αρχή δε πήγε το μυαλό ου ότι τα ήξερε όλα, νόμιζα ότι κάποιο πρόβλημα θα είχε πάλι και θα ήθελε λύση.

undefined
Με τη πεθερά μου δεν είχα ποτέ καλή σχέση, μόνο τα τυπικά, μακριά και αγαπημένοι που λένε, με θυμόταν μόνο όταν είχε κάποιο πρόβλημα. Αυτό φαντάστηκα πως θα ήθελε και εκείνη τη φορά. όμως έκανα λάθος.
Μου πέταξε στα μούτρα ότι ήξερε τα πάντα για εμένα και την «μικρή». Σάστισα!

Την παρακάλεσα να μη πει τίποτα στη κόρη της και πως θα χώριζα την παράνομη σχέση μου.

Εκείνη για να μη μιλήσει μου ζήτησε χρήματα. Μου είπε πως η σύνταξη του συχωρεμένου του άντρα της δεν ήταν αρκετή για να καλύψει τα έξοδά της! Μου ζήτησε μάλιστα να της βάζω κάθε μήνα στη τράπεζα ένα αρκετά σεβαστό ποσό για να εξασφαλίσω τη σιωπή της. Από τότε αναγκάζομαι να δίνω τα λεφτά μου στη πεθερά μου.

Δε ξέρω τι πρέπει να κάνω για να σταματήσω αυτή τη κατάσταση αλλά και να εξασφαλίσω τη σιωπή της πεθεράς μου.

Πόσο εύκολη σας θεωρούν οι άντρες;

Πόσο εύκολη σας θεωρούν οι άντρες;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόση εύκολη μπορεί να σας θεωρούν οι άντρες; Υπάρχει η απάντηση που θα σας λύσει την απορία! Όλες οι γυναίκες θέλουν να λύσουν αυτήν την απορία! Δεν χρειάζεται να έχετε σχέση για να μάθετε! Μήπως τελικά η συμπεριφορά σας ξενερώνει τους άντρες;

Τι εννοούμε όταν λέμε «πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες;»

Με το ερώτημά μας αυτό θέλουμε να εννοήσουμε το εξής: κατά πόσο / σε τι βαθμό, το ανδρικό φύλο, οι άντρες που σε γνωρίζουν λίγο έως καθόλου, θα πουν μέσα τους ότι εσύ είσαι εύκολη, δηλαδή μία γυναίκα που μπορούν να προσεγγίσουν με εξαιρετική ευχέρεια, που μπορούν να κατακτήσουν δίχως να έχουν κοπιάσει για τη διεκδίκησή της, που μπορούν να ρίξουν στο κρεβάτι άμεσα.

undefined

Μιλάμε, πάντοτε, για το τι γνώμη σχηματίζουν οι άντρες a priori, εκ των προτέρων δηλαδή, χωρίς να σε γνωρίζουν και δη σε βάθος. Συνεπώς, η άποψή τους αυτή ενδέχεται είτε να αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα σου είτε να είναι εν μέρει αληθής είτε να είναι ολωσδιόλου εσφαλμένη.

Ποια είναι όμως η σημασία της έννοιας "εύκολη";

Έτσι, στο ερώτημα: Πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες; , με το επίθετο «εύκολη» εννοούμε: α) ότι είσαι μία γυναίκα που μπορεί ο καθένας (ίσως με την προϋπόθεση να σου αρέσει κι εσένα εμφανισιακά) να την προσεγγίσει εξαιρετικά εύκολα κι όχι απλά επειδή είσαι ανοιχτή, κοινωνική και εξωστρεφής, β) ότι είσαι μία γυναίκα που μπορεί κάποιος άντρας να κατακτήσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ή προσπάθεια από μεριάς του, και γ) ότι είσαι μία γυναίκα που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δεχτείς να ενδώσεις σε οποιασδήποτε μορφής ερωτική πράξη.

Η γνώμη που θα διαμορφώσει ένας άνδρας (όπως και μια γυναίκα) για εσένα, όταν δε σε γνωρίζει πολύ ή ακόμη δε σε γνωρίζει καθόλου, εξαρτάται από ένα θεμελιώδες πρόσωπο και τρεις επιμέρους παραμέτρους αυτού, επισημαίνει η ψυχολογία: το άλλο άτομο και συγκεκριμένα την προσωπικότητά του ( = το σύνολο των ιδιαίτερων γνωρισμάτων του, τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο ο καθένας μας σκέπτεται, βιώνει και εκφράζει τα συναισθήματά του και συμπεριφέρεται μέσα στο κοινωνικό του περιβάλλον ), την ψυχολογική του κατάσταση ή / και διάθεση τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς επίσης και το ευρύτερο κλίμα εντός του οποίου θα σε δει (ώρα, χρόνος, μέρος, με ποιους θα είναι αυτός, με ποιους θα είσαι εσύ, τι θα κάνει εκείνος, τι θα κάνεις εσύ κ.λπ.). Κατά συνέπεια, καθίσταται σαφές ότι η εικόνα που μπορεί να δώσεις σε κάποιον άντρα ο οποίος δε σε ξέρει καθόλου ή σε γνωρίζει ελάχιστα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εντελώς λανθασμένη ή εν μέρει διαστρεβλωμένη. Φυσικά, θα αποτελούσε σοβαρή παράλειψη από πλευράς μας η αποσιώπηση της δικής σου συμπεριφοράς, των δικών σου κινήσεων, της δικής σου δράσης κατά το χρονικό εκείνο διάστημα που κάποιος άντρας σε κοιτάει και σκέφτεται μέσα του αν είσαι εύκολη ή όχι. Ωστόσο, όπως και να προβάλλεις εσύ τον εαυτό σου, και πάλι σημασία έχει ο τρόπος που θα τον ερμηνεύσει ο άλλος άντρας, με τα υποκειμενικά του γνωρίσματα.

Παράγοντες που φανερώνουν ότι είσαι εύκολη

Το πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες, όπως μόλις τονίσαμε, διέπεται σε μεγάλο βαθμό από υποκειμενικότητα, τον ξεχωριστό τρόπο σκέψης και αντίληψης του καθενός. Εντούτοις, η δική σου εικόνα, η δική σου συμπεριφορά και γενικότερα εσύ η ίδια διαδραματίζεις σημαίνοντα ρόλο σε σχέση με το πόσο εύκολη μπορεί να σε θεωρήσει ένας άνδρας σε μία δεδομένη στιγμή. Ορισμένα στοιχεία σου που έχουν πιθανότητες να γίνουν αντιληπτά από έναν άντρα ως γνωρίσματα του ότι είσαι εύκολη είναι τα ακολούθως αναφερόμενα:

Προκλητικό ντύσιμο. Όταν ένας άντρας σε δει προκλητικά ντυμένη (με ένα μίνι κολλητό φόρεμα, με μία φούστα μακριά με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ κ.λπ.), είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε θεωρήσει εύκολη. Δε λέμε σε καμία περίπτωση ότι κάτι τέτοιο θα είναι μετά βεβαιότητας ορθό, ωστόσο μία αμφίεση που φαίνεται έντονα προκλητική σε κάποιον άντρα δύναται να οδηγήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο την σκέψη του.

undefined

Προκλητική ομιλία. Βλέποντάς σε να μιλάς είτε στον ίδιο είτε κάπου αλλού «προκλητικά» – χρησιμοποιώντας για παράδειγμα υπονοούμενα, σεξουαλικά σχόλια και τα συναφή –, είναι πιθανό κάποιος που δε σε ξέρει και τόσο καλά να σε θεωρήσει εύκολη.

Δείτε ακόμα: Πόσο μπορεί να κρατήσει το πάθος σε μια σχέση;

Προκλητική συμπεριφορά. Κάτι παρόμοιο με τα παραπάνω είναι δυνατό να συμβεί όταν σε βλέπει να συμπεριφέρεσαι γενικότερα με τρόπο προκλητικό. Επί παραδείγματι, εάν είστε σε ένα χώρο νυχτερινής (μαζικής…) διασκέδασης τύπου club και χορεύεις πολύ αισθησιακά, σε σημείο όμως που ο ίδιος δεν το θεωρεί αισθησιακό και θηλυκό αλλά το προσλαμβάνει ως προκλητικό κι εσένα ως διαθέσιμη και εύκολη.

Βλέμματα. Εάν ένας άντρας σε δει πολλάκις να τον κοιτάς επίμονα, μπορεί στο μυαλό του να γίνεις αντιληπτή ως μία εύκολη γυναίκα. Το ίδιο ισχύει κι αν σε πιάσει αρκετές φορές να κοιτάς τριγύρω σου είτε έναν άλλον άντρα συγκεκριμένα είτε ευρύτερα τους άνδρες που σε πλαισιώνουν στο χώρο που βρίσκεσαι εσύ κι εκείνος.

Μακιγιάζ. Μαύρα smoky eyes, κατακόκκινο κραγιόν κι έντονες βλεφαρίδες: ένα παράδειγμα ολοκληρωμένου μακιγιάζ που μπορεί να οδηγήσει κάποιον άντρα στο να σε θεωρήσει «διαθέσιμη».

Αυτά είναι μόλις ορισμένα από τα στοιχεία εκείνα τα οποία ενδέχεται να παρατηρήσει κάποιος άντρας πάνω σου και να σε θεωρήσει εύκολη, χωρίς να σημαίνει ότι εσύ είσαι. Γιατί, για παράδειγμα, μπορεί εσύ να έχεις φορέσει το μίνι φόρεμά σου, τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και το κατακόκκινο κραγιόν σου, ωστόσο αυτά να τα κάνεις απλά και μόνο για εσένα, απλά και μόνο για αισθάνεσαι εσύ όμορφη και ποθητή, απλά και μόνο για να περιποιηθείς τον εαυτό σου όταν είναι να βγεις, απλά και μόνο…!!

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share