Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Ποιοι είναι οι 3 μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών σε μια σχέση;

Οι ειδικοί απαντούν!

30 Ιουλίου 2019 20:32
Ποιοι είναι οι 3 μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών σε μια σχέση;

Πολλοί άντρες δεν τολμούν να προχωρήσουν σε έναν γάμο ή στην επισημοποίηση μιας σχέσης επειδή φοβούνται 3 σημαντικά πράγματα! Και δείτε πότε και σε ποιά ηλικία αποφασίζουν να δεσμευτούν!

Οι ειδικοί αναφέρουν πως οι πιο πολλοί άντρες φοβούνται μήπως…

…κάνουν τη λάθος πρώτη κίνηση
Πολλοί άνδρες αναφέρουν πως οι καιροί πλέον έχουν αλλάξει και δεν τολμούν να κάνουν την πρώτη κίνηση ή ακόμα και να προτείνουν την επισημοποίηση μιας σχέσης όταν ήδη έχουν μια σοβαρή σχέση.

Ποιοι είναι οι 3 μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών σε μια σχέση;

…μείνουν αποκλειστικά σε μια σχέση
Ο μεγαλύτερος φόβος των ανδρών, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η αποκλειστικότητα! Αυτός είναι και ο λόγος που δύσκολα θα μπουν σε μια νέα σχέση. Αυτό που μας εκπλήσσει περισσότερο είναι πως οι άνδρες δεν φαίνεται να φοβούνται τόσο τον γάμο όσο την αποκλειστικότητα.

…δεν έχουν την οικονομική άνεση να προσφέρουν ασφάλεια στη σύντροφό τους
Σε καιρούς οικονομικής κρίσης πολλοί άνδρες, όσο περίεργο κι αν σας ακουστεί αυτό, δεν τολμούν να ξεκινήσουν μια νέα σχέση γιατί δεν θέλουν να έρθουν στη δύσκολη θέση να μην μπορούν να παρέχουν οικονομική ασφάλεια στη σύντροφό τους.

Κορίτσια δώστε βάση: 3+1 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σας!

Πόσες ώρες έχεις χάσει κι εμείς μαζί να περιμένουμε μια απάντηση από τον καλό μας ή τον υποψήφιο καλό μας; Άπειρες! Δείτε όμως και πως μπορείτε να τον τρελάνετε με ένα και μόνο μήνυμα! Ατάκες .. που θα τον ξεσηκώσουν!

Αγχώνεσαι, νευριάζεις, απογοητεύεσαι μέχρι να ανάψει η πολυπόθητη ένδειξη του μηνύματος στο κινητό σου. Δες όμως 4 λόγους για τους οποίους εκείνος δεν απαντά, τουλάχιστον όχι άμεσα.

1. Το βρίσκει περιττό.

Καταρχήν πρέπει να γνωρίζεις ότι οι άντρες δεν είναι και τόσο ομιλητικοί και ότι σε ένα ξερό ΟΚ μπορεί να κρύβονται ολόκληρα νοήματα. Εσύ μπορεί να μιλάς για 10 λεπτά για ένα θέμα και εκείνος να απαντήσει μονολεκτικά ή αόριστα. Είναι έτσι κατασκευασμένοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, οπότε αν του έστειλες τις εντυπώσεις σου για το νέο επεισόδιο της σειράς που του αρέσει ,μην περιμένεις να απαντήσει και πολλά. Αν όντως θέλεις να του πεις κάτι σημαντικό, πάρτον τηλέφωνο.

Κορίτσια δώστε βάση: 3+1 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σας!

2. Είναι απασχολημένος.

Μπορεί να οδηγεί, να αντιμετωπίζει το αφεντικό του ή να είναι με κάποιον πελάτη. Λογικό άρα να μην απαντήσει αρκεί μετά να σε πάρει πίσω ή να σου στείλει μήνυμα. Πάντως μέχρι να δεις τι συμβαίνει μην τον βομβαρδίσεις με κλήσεις και μηνύματα που ζητάς τα ρέστα.

3. Το ξέχασε.

Δεν είναι ό,τι καλύτερο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ελάχιστες φορές. Αν το κάνει συχνά τότε δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά. Πάντως εσύ μην του δώσεις τη χαρά να του θυμίσεις την ύπαρξή σου. Τις περισσότερες φορές δεν αξίζει.

4. Δεν τρελαίνεται και τόσο για σένα.

Σε μια χαλαρή σχέση ο ένας από τους δύο το βλέπει υπερβολικά… χαλαρά. Δηλαδή θα θυμηθεί τον άλλον μόνο όταν θελήσει να τον δει και δεν θα απαντήσει στα μηνύματα που είναι γενικού περιεχομένου. Χρειάζεσαι μια τέτοια σχέση;

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share