Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Πότε οι άντρες αποφασίζουν να κάνουν σοβαρή σχέση;

Ποια είναι τελικά η σωστή ηλικία;

5 Ιουλίου 2019 20:15
Πότε οι άντρες αποφασίζουν να κάνουν σοβαρή σχέση;

Μια σχέση για να ξεκινήσει δεν είναι παίξε-γέλασε. Έτσι είναι το Πάμε Στοίχημα. Έτσι, ένας άντρας αποφασίζει να μπει σε μια σοβαρή σχέση όταν συνειδητοποιήσει συγκεκριμένα πράγματα. Και ο άνθρωπος πίσω από τις γραμμές είναι εδώ… Επίσης να σας θυμίσουμε γιατί οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες και όχι τις αδύνατες;

Αρχικά, επειδή εμείς οι άντρες είμαστε λίγο χαμηλών στροφών πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι. Αυτό συμβαίνει όπως σας έχω γράψει κατόπιν εορτής.

Τις περισσότερες φορές γίνεται αφού τα έχουμε κάνει μαντάρα (και αυτό που σκεφτήκατε) και εσείς φεύγετε.

Αν η τύχη (και η αντρική ευφυΐα) τα φέρουν έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι ενώ είστε ακόμη εκεί γύρω, τότε το πρώτο και μεγάλο βήμα έγινε. Αλλά μέχρι την σχέση έχουμε λίγο δρόμο ακόμα…

Θα πρέπει να νιώσουμε ασφάλεια. Να νιώσουμε πως η γυναίκα που θα αφιερωθούμε δεν θα μας «πουλήσει» γιατί προφανώς δεν έχουμε και εμείς κανένα σκοπό να κάνουμε το ίδιο ακόμη και αν εμφανιστεί ένας άγγελος της Victoria’s Secret (δεν λέω για ποια γίνεται η εξαίρεση).

Προφανώς, επίσης, για να φτάσουμε σε αυτήν την σκέψη είστε πολύ ξεχωριστές.

Σημαντικό είναι να μας λείπετε. Να φεύγετε μετά τον καφέ και να περνάνε 5 λεπτά και να σας σκεφτόμαστε.

Να παίζει ο Θρύλος τελικό Euroleague (είμαστε περήφανοι για εσάς και ας μην το πήρατε) και να λέμε από μέσα μας «Τι να κάνει τώρα;». Ναι, σε τέτοιο βαθμό…

Αυτό όμως που κάνει την διαφορά μεταξύ σχέσεως και απλού τσιλιμπουρδίσματος (εεε, πώς να το πω αλλιώς;) είναι η συνειδητοποίηση πως ΑΥΤΗ είναι η ΜΙΑ. Αυτή που ξέρουμε ότι θα μας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα μας αρέσει (ναι, δήθεν τάχα δεν μας το κάνετε).

Όταν ένας άντρας πάρει απόφαση ότι αυτή θα είναι η σχέση του, την θωρακίζει. Δεν κοιτάζει άλλη ούτε από εδώ ούτε από εκεί.
Το μυστικό είναι ο σεβασμός. Ο σεβασμός στην κυρία που επέλεξε να έχει δίπλα του. Επειδή σε τελική ανάλυση και εκείνη τον επέλεξε για σύντροφο.

Και εμείς οι άντρες όταν νιώσουμε τον σεβασμό τότε ξέρουμε πως η γυναίκα που μας τον δείχνει είναι η ιδανική.

Και να ξέρετε πως για να μπούμε σε μια σχέση είμαστε 101% σίγουροι πως θα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όσα αξίζετε.

Όχι, δεν εννοώ τα λεφτά. Με αυτά δεν αγάπησε κανείς και κανείς δεν έγινε ευτυχισμένος. Και ας ζουν οι πλούσιοι πιο άνετα από εμάς.

Θέλουμε να είμαστε σε θέση να σας κάνουμε ευτυχισμένες. Πόσες φορές δεν έχει χαλάσει το «γλυκό» επειδή ένας άντρας είναι σε άλλη φάση; Γιατί περνάμε και τις φάσεις μας…

Όχι, δεν μπαίνουμε σε μια σοβαρή σχέση για το σεξ. Μπαίνουμε για την συντροφικότητα. Για το περιβάλλον που θα μας παρέχει.

Για το καρδιοχτύπι (sic) του πότε θα δούμε την αγαπημένη μας. Επειδή στα δύσκολα θα πιάσουμε το τηλέφωνο να βρούμε εκείνη και όχι τον κολλητό μας.

Όταν λοιπόν όλα αυτά αρχίζουν να τριβελίζουν (εεε;) το κεφάλι μας, σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να κάνουμε το επόμενο βήμα. Και εσείς γυναίκες να καμαρώνετε που το καταφέρατε. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.

ΥΓ: Ναι, ότι μπήκαμε σε σχέση δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να βλέπουμε και μπάλα. Μην τα μπερδεύουμε…

ΥΓ 1: Και επειδή είστε γυναίκες, ξέρετε πώς να μας κουμαντάρετε μέσα στην σχέση. Εξάλλου τις άμυνες μας τις περάσατε!

Κορίτσια δώστε βάση: 3+1 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σας!

Πόσες ώρες έχεις χάσει κι εμείς μαζί να περιμένουμε μια απάντηση από τον καλό μας ή τον υποψήφιο καλό μας; Άπειρες! Δείτε όμως και πως μπορείτε να τον τρελάνετε με ένα και μόνο μήνυμα! Ατάκες .. που θα τον ξεσηκώσουν!

Αγχώνεσαι, νευριάζεις, απογοητεύεσαι μέχρι να ανάψει η πολυπόθητη ένδειξη του μηνύματος στο κινητό σου. Δες όμως 4 λόγους για τους οποίους εκείνος δεν απαντά, τουλάχιστον όχι άμεσα.

1. Το βρίσκει περιττό.

Καταρχήν πρέπει να γνωρίζεις ότι οι άντρες δεν είναι και τόσο ομιλητικοί και ότι σε ένα ξερό ΟΚ μπορεί να κρύβονται ολόκληρα νοήματα. Εσύ μπορεί να μιλάς για 10 λεπτά για ένα θέμα και εκείνος να απαντήσει μονολεκτικά ή αόριστα. Είναι έτσι κατασκευασμένοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, οπότε αν του έστειλες τις εντυπώσεις σου για το νέο επεισόδιο της σειράς που του αρέσει ,μην περιμένεις να απαντήσει και πολλά. Αν όντως θέλεις να του πεις κάτι σημαντικό, πάρτον τηλέφωνο.

Κορίτσια δώστε βάση: 3+1 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σας!

2. Είναι απασχολημένος.

Μπορεί να οδηγεί, να αντιμετωπίζει το αφεντικό του ή να είναι με κάποιον πελάτη. Λογικό άρα να μην απαντήσει αρκεί μετά να σε πάρει πίσω ή να σου στείλει μήνυμα. Πάντως μέχρι να δεις τι συμβαίνει μην τον βομβαρδίσεις με κλήσεις και μηνύματα που ζητάς τα ρέστα.

3. Το ξέχασε.

Δεν είναι ό,τι καλύτερο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ελάχιστες φορές. Αν το κάνει συχνά τότε δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά. Πάντως εσύ μην του δώσεις τη χαρά να του θυμίσεις την ύπαρξή σου. Τις περισσότερες φορές δεν αξίζει.

4. Δεν τρελαίνεται και τόσο για σένα.

Σε μια χαλαρή σχέση ο ένας από τους δύο το βλέπει υπερβολικά… χαλαρά. Δηλαδή θα θυμηθεί τον άλλον μόνο όταν θελήσει να τον δει και δεν θα απαντήσει στα μηνύματα που είναι γενικού περιεχομένου. Χρειάζεσαι μια τέτοια σχέση;

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share