Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η γυναίκα μου, έχει 8 χρόνια παράλληλη σχέση. Είμαστε νιόπαντροι. Μπορώ να το σώσω;

Απίστευτη ιστορία..

19 Αυγούστου 2019 18:39
Η γυναίκα μου, έχει 8 χρόνια παράλληλη σχέση. Είμαστε νιόπαντροι. Μπορώ να το σώσω;

Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε η παρακάτω ιστορία! Η γυναίκα μου, έχει 8 χρόνια παράλληλη σχέση και είμαστε νιόπαντροι! Αληθινή ιστορία: «Με κατηγορούσε ότι ντυνόμουν προκλητικά. Το τζιν ήταν κολλητό, η μπλούζα στενή»

Πρόσφατα παντρεύτηκα και ανακάλυψα ότι η γυναίκα μου έχει παράλληλη σχέση. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, συνέχισε να έχει την 8χρονη σχέση που διατηρούσε με έναν παντρεμένο συνάδελφο της. Το ανακάλυψα, μέσω μηνυμάτων στο κινητό της, λίγο πρίν παντρευτούμε. Όταν έμπαινα στο δωμάτιο, κατευθείαν έκλεινε τα παράθυρα στην οθόνη του υπολογιστή της.

Μια μέρα λοιπόν, μπήκα στον υπολογιστή της, και διάβασα μερικά από τα μηνύματα της. Την αντιμετώπισα, καθώς ήταν σεξουαλικού περιεχομένου, πράγματα που δεν είχε πεί ποτέ σε μένα. Μου ανέφερε ότι ήταν μια φαντασίωση και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα συνέβαινε ξανά.

Τότε ξεκίνησε να μου μιλάει για θέματα εμπιστοσύνης, και όταν την ρώτησα αν τρέχει κάτι μαζί του, μου είπε ψέμματα και πως δεν την ελκύει καν. Οι αποδείξεις όμως που βρήκα έλεγαν το αντίθετο. Μερικούς μήνες αργότερα παντρευτήκαμε, και τώρα πηγαίνει επαγγελματικά ταξίδια ανά βδομάδα μετά το γάμο μας. Την πρώτη εβδομάδα που έλειπε, λάμβανα τηλεφωνήματα και email κάθε βράδυ. Την δεύτερη εβδομάδα, δεν μπορούσα να την βρώ πουθενά, το ίδιο και η οικογένεια της.

Όταν γύρισε σπίτι, την ρώτησα τι συνέβη, και γιατί δεν με ενημέρωσε αν ήταν καλά. Της είπα ότι καταλαβαίνω πως δούλευε, αλλά έπρεπε να με έχει πάρει έστω ένα τηλέφωνο. Μου είπε σαν δικαιολογία κάτι που δεν κατάλαβα, πως ήταν αγχωμένη και πάρα πολύ απασχολημένη. Τότε την ρώτησα αν ο συνάδελφος της ήταν μαζί της, δεν μου απάντησε και ξεκίνησε να αποφεύγει την απάντηση. Μετά από δύο μέρες περίπου, κατά λάθος μου είπε πως εκείνος ήταν εκεί, είδε την έκφραση στο πρόσωπο μου, και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως ο λόγος που δεν μου το είπε ήταν γιατί δεν ήθελε να την ανακρίνω και να νιώθω ανασφαλής.

Μερικές μέρες μετά, μπήκα ξανά στον λογαριασμό της με σιγουριά ότι θα έβρισκα συζητήσεις με εκείνον. Της έγραφε ότι θα ερχόταν την επόμενη εβδομάδα, και πως θα περνούσαν μερικές μέρες μαζί. Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν. Υπήρχε επίσης μια ακόμα συζήτηση μαζί του, που της έλεγε πως θα νιώσει άνετα για να συνεχίσει τη σχέση τους, και πως θα μπορούσε να με ξεγελάσει ώστε να μην καταλάβω ότι έκαναν σεξ στο γραφείο του, όταν όλοι οι υπόλοιποι είχαν σχολάσει.

Όσο χαζό και αν ακούγεται, αγαπώ ακόμα αυτή τη γυναίκα. Θα ήθελα να προσπαθήσω να τα βρώ μαζί της, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί, καθώς δεν μου παραδέχεται τη σχέση αυτή. Δεν το κάνει γιατί πολύ απλά θέλει να την συνεχίσει.

Δεύτερον, δεν μπορώ να την εμπιστευτώ και να με εμπιστευτεί, κάτι το οποίο είναι θλιβερό, γιατί μου επιβεβαίωσε όλα όσα φοβόμουν. Δεν γνωρίζει ότι έχω διαβάσει τις συζητήσεις τους για τα επαγγελματικά ταξίδια, και για το τι συμβαίνει στη δουλειά. Η δυσπιστία μου είναι ολοφάνερη. Είμαστε παντρεμένοι τέσσερις μήνες και αμφιβάλω αν θα κλείσουμε χρόνο!

Υπάρχει κανένας τρόπος να σώσω το γάμο μου; Για ποιό λόγο με παντρεύτηκε, εφόσον είχε συναισθήματα για κάποιον άλλο;

Έμεινα έγκυος από τον παντρεμένο γείτονά μου, πώς να ''βγάλω'' τη γυναίκα του από τη μέση;

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία μια κοπέλας η οποία έμεινε έγκυος από τον παντρεμένο γείτονά της...

Είναι 30 χρονών και παντρεμένος με παιδιά. Τον γνώρισα πρόπερσι όταν μαζί με τη γυναίκα του μου ζήτησαν να κρατήσω τα παιδιά τους ένα βράδυ. Ως τότε δεν γνώριζα καν πως έχω τόσο κούκλο γείτονα.

Την Πρωτοχρονιά που μας πέρασε ένας άλλος γείτονας έκανε ρεβεγιόν σπίτι του και μας κάλεσε όλους. Εκείνο το βράδυ έδωσα πραγματικά τον καλύτερό μου εαυτό να φαίνομαι όσο πιο όμορφη γινόταν. Η κολλητή μου με βοήθησε να διαλέξω φόρεμα, έφτιαξα μαλλιά, νύχια και το βράδυ του ρεβεγιόν έλαμπα. Μόλις με είδε έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Με είχε συνηθίσει με μακό μπλουζάκια, τζιν και αθλητικά και αυτό που είδε μπροστά του δεν είχε καμία σχέση. Ήμουν αποφασισμένη. Εκείνο το βράδυ θα τον έκανα δικό μου.

Το σχέδιο είχε ως εξής: έπιασα κουβέντα στη γυναίκα του και ποτήρι το ποτήρι κατάφερα να τη μεθύσω. Λίγο η κουβέντα, λίγο η ζέστη, λίγο το κρασί που το κατέβαζε λες και ήταν νερό, δεν άργησε να ζαλιστεί. Το πρώτο μέρος του σχεδίου είχε στεφθεί με επιτυχία.


Η συνέχεια ήταν πιο εύκολη. Την πήγε σπίτι τους, την έβαλε στο κρεβάτι να κοιμηθεί και επέστρεψε στο πάρτι. Λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς ζαλίστηκε και βγήκε να πάρει αέρα. Τον ακολούθησα διακριτικά για να μη με καταλάβουν οι γονείς μου. Του ευχήθηκα καλή χρονιά και πιάσαμε την κουβέντα. Έκανε κρύο και γρήγορα άρχισα να τρέμω. Με αγκάλιασε για να με ζεστάνει και τότε βρήκα την ευκαιρία που τόσο καιρό έψαχνα. Τον αγκάλιασα και φιληθήκαμε. Με χάιδεψε στο πρόσωπο και την πλάτη και μου είπε ότι ήμουν πανέμορφη.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο όμορφα αισθάνθηκα. Ήμουν από καιρό ερωτευμένη μαζί του. Ήθελα να τον κάνω δικό μου. Ανεβήκαμε στον πάνω όροφο του σπιτιού και κλειστήκαμε στο δωμάτιο. Το σeξ μαζί του ήταν απίστευτο και κράτησε πολλή ώρα. Απορώ πώς δεν μας κατάλαβε κανείς. Κατέβηκα κάτω μετά από καμιά ώρα και κανείς δεν είχε παρατηρήσει ότι έλειπα. Από τον ενθουσιασμό μου, δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα.

Αλλή μιά αληθινή ιστορία: "Γύρισα στο πατρικό μου για το καλοκαίρι και έκανα έρωτα με..."
Λίγες μέρες αργότερα ένα μεσημέρι που οι γονείς μου έλειπαν χτύπησε το κουδούνι. Ήταν εκείνος. Μου είπε ότι ήθελε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε και να πάω σπίτι του σε 10 λεπτά. Η γυναίκα του μόλις είχε φύγει για τη δουλειά.

Κάναμε και πάλι σεξ, ξανά και ξανά και ξανά. Μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ότι δεν μπορεί να σταματήσει να με σκέφτεται. Μου στέλνει μήνυμα κάθε φορά που η γυναίκα του είναι απογευματινή στη δουλειά και με το πρόσχημα ότι πηγαίνω στη φίλη μου που μένει στη γειτονιά πηγαίνω σε εκείνον.

Όταν του είπα ότι έχω καθυστέρηση μία εβδομάδα, δεν χάρηκε ιδιαίτερα. Τόσο καιρό με είχε φλομώσει στα ψέματα: ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου, ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα και ότι θέλει να χωρίσει τη γυναίκα του για να είμαστε μαζί. Να η ευκαιρία του. Είμαι έγκυος. Η πιο κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσει όσα μου υποσχόταν.

Από τότε που του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου έχει αλλάξει στάση απέναντί μου και με κάνει να αναρωτιέμαι αν τόσο καιρό με χρησιμοποιούσε για σeξ ή αν ήθελε όντως να κάνει σχέση μαζί μου. Κάθε φορά που προσπαθώ να το συζητήσω μαζί του, αλλάζει θέμα και καταλήγουμε και πάλι στο κρεβάτι.

Στους γονείς μου να μιλήσω δεν υπάρχει περίπτωση. Θα γίνει μεγάλο κακό, αν και με συμφέρει γιατί ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος να το μάθει η γυναίκα του. Εγώ να της το πω δεν μπορώ, ο άντρας της με τίποτα, οπότε οι γονείς μου είναι τα πλέον κατάλληλα άτομα. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Μήπως τελικά όντως να το πω στους γονείς μου μήπως και άθελά τους «βγάλουν» τη γυναίκα του από τη μέση και μείνει ο άντρας της όλος δικός μου;

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share