Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

«Heteroclito»: Μια ολοκαίνουρια &... μεθυστική πρόταση στο κέντρο της Αθήνας!

12 Σεπτεμβρίου 2012
«Heteroclito»: Μια ολοκαίνουρια &... μεθυστική πρόταση στο κέντρο της Αθήνας!

«Heteroclito» σημαίνει διαφορετικό και αυτό ακριβώς είναι το ολοκαίνουριο wine bar/ κάβα που λειτουργεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου στο κέντρο!

Από τον Μπάμπη Δούκα ([email protected])

Με φιλοσοφία που στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς, διαθέτει όλες τις αγαπημένες επιλογές αλλά μπορεί να σε... ταξιδέψει και σε οινικούς δρόμους πιο "σπάνιους", με λιγότερο γνωστές ετικέτες, πέρα από τις επώνυμες.

Χωρίζεται σε δύο ορόφους που είναι -τι άλλο- «διαφορετικοί» μεταξύ τους. Στο ισόγειο λειτουργεί το bar, με το όλο concept να θυμίζει παλιό γαλλικό bistrot, ενώ ο πάνω όροφος ενδείκνυται για πιο... lounge καταστάσεις. σε έναν χώρο... σκανδιναβικού χαρακτήρα όπου κυριαρχεί το ξύλο.

Εδώ θα βρεις πάνω από 120 ετικέτες κρασιού που μπορείς να τις συνοδεύσεις με ιδιαίτερες γεύσεις από την χώρα μας (τυριά όπως λαδοτύρι και λούτζα, σαλάμι Λευκάδος και πλήθος άλλων μεζέδων). Ακόμη παλαιωμένα τσίπουρα και λοιπά αποστάγματα του σταφυλιού δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν. Τέλος, προσεχώς θα διοργανώνονται και βραδιές οινογευσίας αλλά και θεματικά events!

Ιnfo

Καθημερινά από τις 12.00.

Τιμή: από €2,50/ποτήρι κρασί, από €3/ snacks & μεζέδες.

Φωκίωνος 2 & Πετράκη 30, Σύνταγμα, τηλ. 210 3239406, www.heteroclito.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share