«Μόλις έφυγα από το μαιευτήριο...»: Η αποκάλυψη της Μαριέττας Χρουσαλά για το πρώτο της παιδί με τον Λέοντα Πατίτσα

Τι εξομολογήθηκε;

Η Μαριέττα Χρουσαλά, έχοντας πρώτα υπάρξει Σταρ Ελλάς και ύστερα κορυφαίο όνομα της showbiz, έκανε... την τύχη της δίπλα στον Λέοντα Πατίτσα, που μόνο τυχαίος δεν είναι ως προς το όνομα και την περιουσία του. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πραγματικό όνομα του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Expand player

Η ίδια έχει δημιουργήσει στο πλευρό του μια όμορφη οικογένεια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Έτσι οι υποχρεώσεις της είναι ανειλημμένες και ο ελεύθερός της χρόνος ελάχιστος.

Σε παλιότερες δηλώσεις της, η Μαριέττα Χρουσαλά είχε αναφερθεί στην πρώτη της γέννα, όταν πήρε στο σπίτι τον καρπό του έρωτα της με τον Λέοντα Πατίτσα. Μάλιστα, από τότε είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε να κάνει πολλά παιδιά.

«Στην αρχή θέλαμε τέσσερα. Μόλις έφυγα από το μαιευτήριο και πήγα στη μαμά μου και είπα γιατί να μην έχω άλλα δυο – τρία να τα πάω στο σπίτι. Όταν πήγα στο σπίτι ευχαριστούσα τον Θεό που είναι ένα. [...] Στους δύο μήνες είπα πως θέλω κι άλλο παιδί και ήδη μου λείπει η στιγμή που ήταν ημερών και μόνο άνοιγε το στοματάκι του για να φάει....»

«Λύγισε» η Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να...» - Έσπασε τη σιωπή της 13 χρόνια μετά (Video)

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση και την απόφασή της να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ενώ, αυτό είναι το πραγματικό όνομα του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αρχικά, τόνισε πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εκείνη να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

«Έφυγα κοριτσάκι και γυρίζω μαμά, σύζυγος. Έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια, από το 2009», δήλωσε αρχικά.

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, αλλά είχα στο μυαλό μου πάντα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και να είμαι αρκετά κοντά και στα παιδιά και στον σύζυγο. Το ξέρετε κι εσείς ότι οι ώρες είναι πάρα πολλές, είναι μια πάρα πολύ απαιτητική δουλειά», είπε και συμπλήρωσε: «Απαιτεί πάρα πολύ χρόνο αυτό και αισθανόμουν ότι για να κάνω και τα δύο καλά, κάτι θα έχανα και δεν θα ήμουν καλή. Και επειδή θέλω να είμαι πάρα πολύ καλή στην οικογένεια, πήρα αυτή την απόφαση».

Στη συνέχεια, εξήγησε ποια ήταν τα συναισθήματά της, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση. «Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και καινούργια στον χώρο, δεν ήξερα πώς λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά σαν δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο», είπε.

«Ο σύζυγός μου γενικά χαίρεται με ό,τι κάνω, είναι ανοιχτόμυαλος, δεν τον ενοχλεί η τηλεόραση. Ίσα ίσα, του αρέσει», ανέφερε για τον αγαπημένο της, Λέων Πατίτσα με αφορμή το MadWalk, το οποίο και θα παρουσιάσει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θα τρώνε μέχρι και τα δισέγγονά τους: Αυτή είναι η τεράστια περιουσία της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα

«Μετά από τόσα χρόνια γάμου έχει φύγει...»: Μπελάδες για τον Λέοντα Πατίτσα και την Μαριέττα Χρουσαλά