Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

«Μετά από τόσα χρόνια γάμου έχει φύγει...»: Μπελάδες για τον Λέοντα Πατίτσα και την Μαριέττα Χρουσαλά

«Ψάχναμε τρόπους να...»

25 Νοεμβρίου 2022 12:18
«Μετά από τόσα χρόνια γάμου έχει φύγει...»: Μπελάδες για τον Λέοντα Πατίτσα και την Μαριέττα Χρουσαλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε πολλά να πει στο «Mega Καλημέρα» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα περί των τηλεοπτικών της, απαντώντας για την πιθανότητα επιστροφής.

Το μοντέλο, που αναφέρθηκε και στην οικογένειά της, δεν απέκλεισε καθόλου αυτό το ενδεχόμενο, με την πιθανότητα να υπάρχει για ένα νέο «βήμα» μετά το Mad Walk.

Η απομάκρυνση από την τηλεόραση, το εξωτερικό και η πιθανότητα επιστροφής

«Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και νέα στον χώρο, δεν ήξερα πως λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά ως δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο. Και ποιος δεν κοιτούσε τα νούμερα τηλεθέασης; Είναι όλα ένα πακέτο η τηλεόραση δεν γίνεται να μην είσαι ενημερωμένος σχετικά με το πώς πάει η εκπομπή σου. Στην αρχή «φάγαμε ξύλο» ήταν δύσκολο, αλλά είχαμε και «θράσος». Ήταν ένα νέο κανάλι, μπήκαμε με θράσος στα άλλα κανάλια. Χτυπηθήκαμε, την 3η χρονιά σταθεροποιηθήκαμε, την 4η χρονιά έφυγα», δήλωσε η παρουσιάστρια.

γάμος Χρουσαλά Πατίτσα

Μεταξύ άλλων, η Μαριέττα Χρουσαλά τοποθετήθηκε για την αυστηρότητα του χώρου, αλλά και για τις συνεργασίες της λέγοντας πως, «επειδή είναι κάτι που είναι ζωντανό και δεν ελέγχεται πάντα, μπορεί να υπάρχει μία στιγμή που δεν μπορείς να την ελέγχεις γιατί συμβαίνει ταυτόχρονα».

Αναφορικά με το εάν θα απαντούσε θετικά σε μία επαγγελματική πρόταση, η Μαριέττα Χρουσαλά, απάντησε με ειλικρίνεια πως, «όπως δεν περίμενα αυτή την επιστροφή, δεν ξέρω τι να περιμένω για το μετά. Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα γύριζα με το Mad Walk. Μπορεί να είναι κάτι που να μην αρέσει και να μην ευδοκιμήσει, ή μπορεί και να μου αρέσει».

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για το διάστημα που βρέθηκε στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Όταν πας μακριά δένεσαι πιο πολύ με την υπάρχουσα οικογένειά σου. Δένεσαι με τους ανθρώπους που βρίσκεσαι εκεί, είτε με την πατρίδα, είτε με τη θρησκεία, είτε με οτιδήποτε. Δεθήκαμε και σαν οικογένεια και ψάχναμε τρόπους να κάνουμε πράγματα που μας θύμιζαν την Ελλάδα. Ελεύθερος χρόνος υπήρχε, αλλά είχα και τα παιδιά μου μικρά», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Δεν έχω τόσο χρόνο για να κάνω και άλλα πράγματα, πέραν αυτών που κάνω. Έχω χρονο για τα παιδιά μου, για την εταιρεία με τα σανδάλια, τώρα προέκυψε και το Mad Walk, έχω τα ταξίδια, ακόμα φεύγουμε με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share