Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν παίζει να το γνωρίζει ούτε η Μαριέττα Χρουσαλά: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Λέοντα Πατίτσα

Δεν είχαμε ιδέα!

30 Νοεμβρίου 2022 13:52
Δεν παίζει να το γνωρίζει ούτε η Μαριέττα Χρουσαλά: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Λέοντα Πατίτσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά, έχοντας πρώτα υπάρξει Σταρ Ελλάς και ύστερα κορυφαίο όνομα της showbiz, έκανε... την τύχη της δίπλα στον Λέοντα Πατίτσα, που μόνο τυχαίος δεν είναι ως προς το όνομα και την περιουσία του.

Είναι ένα άξιος απόγονος του Λέοντα Λαιμού, ενός από τους άλλοτε πιο ισχυρούς άντρες της ελληνικής Ναυτιλίας. Όταν έφυγε από τη ζωή, οι νέες γενιές δεν έδειχναν να συμφωνούν στον τρόπο διοίκησης του κολοσσού που είχε στήσει ο Λέων Λαιμός, της Efploia Shipping, και έτσι η εταιρία διαλύθηκε.

Η μητέρα του Λεό Πατίτσα -κόρη του Λέοντα Λαιμού- λοιπόν πήρε το μερίδιό της και αποχώρησε. Το συγκεκριμένο μερίδιο ήταν δύο drybulk πλοία, όμως δεν τα άφησε ανεκμετάλλευτα, αγοράζοντας εσχάτως άλλο ένα τεράστιο σπίτι.

Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Το πραγματικό όνομα του Λέοντα Πατίτσα

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τα περιοδικά lifestyle και τις αντίστοιχες τηλεοπτικές εκπομπές ως τον σύζυγο της Μαριέττας Χρουσαλά - του επιτυχημένου μοντέλου και παρουσιάστριας. Ωστόσο, ο Λέων Πατίτσας είναι πολλά περισσότερα από εφοπλιστής. Παράλληλα, δείτε για ποιο λόγο αποφάσισαν να φύγουν οριστικά από την Ελλάδα.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι ο Λέων junior ακολούθησε το επάγγελμα του εφοπλιστή. Παρά το γεγονός ότι σπούδασε μηχανολόγος-μηχανικός με μεταπτυχιακό στα οικονομικά στο παγκοσμίου φήμης αμερικανικό πανεπιστήμιο ΜΙΤ, δεν ακολούθησε καριέρα στον τραπεζικό τομέα ή στο χρηματιστήριο που ήταν στο φόρτε του, αλλά ακολούθησε το πεπρωμένο του που ήταν γραφτό στη θάλασσα.

Κάτι το οποίο παίζει όμως να μη γνωρίζει ούτε η Μαριέττα Χρουσαλά είναι το όνομα από το προέρχεται το Λέων. Σύμφωνα με το βιογραφικό του εφοπλιστή, το βαφτιστικό του είναι Παντελεήμων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share