Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο Κάρολος δεν την απατούσε μόνο με την Καμίλα – Αποκάλυψη για τις σχέσεις του

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Κάρολος έζησαν ένα γάμο, που σίγουρα δε θεωρείται από τους πιο ευτυχισμένους, αφού έφτασαν σε σημείο να χωρίσουν, με ολοένα νεότερα δημοσιεύματα να αναφέρονται στην κοινή τους ζωή, μετά το θάνατο της «Λέιντι Ντι».
Ένα από αυτά αφορούσε τον πρίγκιπα Κάρολο, και τις αποκαλύψεις ότι είχε ανακριθεί από την Σκότλαντ Γιαρντ, μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας, αναφορικά με ένα γράμμα, που είχε γράψει, στο οποίο περιέγραφε ότι ο σύζυγός της σχεδίαζε να την δολοφονήσει, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια, τις φήμες περί σχέσης του με την νταντά των παιδιών τους, ο Τίγκι Λι Μπουργκ, με τις αποκαλύψεις να αφορούν όλη τη βασιλική οικογένεια.
Ο παλιός αρχηγός της Σκότλαντ Γιάρντ, Τζον Στίβενς, είπε πρόσφατα στην Daily Mail, ότι είχε μιλήσει με τον πρίγκιπα Κάρολο, για το σημείωμα που είχε γράψει η πριγκίπισσα το 1995, χαρακτηριστικά, «ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου, πρόβλημα στα φρένα και σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι», προκειμένου, όπως υποστήριξε, να ‘βγει από τη μέση’ για να μπορέσει να παντρευτεί την Τίγκι.
Με την Καμίλα, να μην είναι τίποτα άλλο παρά «ένας αντιπερισπασμός», ισχυριζόμενη ότι κορόιδευε και τις δύο.
Η Τίγκι, ήταν η νταντά του Γούιλιαμ και του Χάρι το 1993, λίγο μετά τον χωρισμό του Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταιάνα. Η ίδια, είχε πάει μαζί με την βασιλική οικογένεια στις διακοπές τους, δημιουργώντας μια στενή σχέση μαζί τους. Με τα δύο αδέλφια να πηγαίνουν και στον γάμο της το 1999. Και την ίδια να είναι καλεσμένη στον γάμο του Χάρι, και λαμβάνοντας την τιμή να είναι μια από τους νονούς του μικρού Αρτσι.
Ενώ, σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα Νταιάνα, πίστευε ακράδαντα ότι η Τίγκι και ο Κάρολος, έχουν σχέση, όταν ο Μάρτιν Μπασίρ της έδειξε πλαστά έγγραφα που αποδείκνυαν ότι η νταντά είχε υποβληθεί σε άμβλωση, αφού έμεινε έγκυος από τον πρίγκιπα.
Επιπρόσθετα, με βάση τον Στίβενς , ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε τίποτα να κρύψει, καθώς «αν υπήρχε κάποιος ισχυρισμός ότι ο Μπασίρ είχε δημιουργήσει ψευδή έγγραφα για να τα δείξει στην Νταιάνα, κάτι που είναι εγκληματική πράξη, θα το είχαμε ερευνήσει. Αλλά αυτό, δυστυχώς, προέκυψε πρόσφατα».
Το αυτοκίνητο-δώρο που δημοπρατήθηκε
Σε δημοπρασία πωλείται το αυτοκίνητο, που είχε δωρίσει ο πρίγκιπας Κάρολος στην πριγκίπισσα Νταϊάνα για τον αρραβώνα τους.
Μετά από 20 χρόνια στο γκαράζ ενός θαυμαστή της πριγκίπισσας, το Ford Escort Ghia είναι προς πώληση για αγορά εώς τις 29 Ιουνίου στην τιμή των 55 χιλιάδων βρετανικών λιρών. Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
Ο Κάρολος είχε χαρίσει το συγκεκριμένο δώρο στην Νταϊάνα δύο μήνες πριν τον γάμο τους τον Μάιο του 1981 και εκείνη το οδηγούσε μέχρι και τον Αύγουστο του 1982. Το αυτοκίνητο έχει ακόμα το ίδιο χρώμα και τις ίδιες πινακίδες, όπως όταν το οδηγούσε η «πριγκίπισσα του λαού» και το οδόμετρο αναγράφει 133.575 χλμ., και φέρει την αρχική πινακίδα κυκλοφορίας, WEV 297W. Στο καπό φέρει ένα πιστό αντίγραφο του γλυπτού ενός βατράχου.
Πρόκειται για ένα αντίγραφο του δώρου, που είχε κάνει η πριγκίπισσα στην αδερφή της για να της θυμίσει το παραμύθι με τον βάτραχο και την πριγκίπισσα. Να σημειωθεί πως ο Κάρολος πριν καταλήξει στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν σε σχέση με την αδερφή της, όμως όπως έχει αναφερθεί, δεν ένιωθαν τίποτα ο ένας για τον άλλο, οπότε το ειδύλλιο έληξε άδοξα.
Σύμφωνα με τον Λούις Ράμπετ, τον υπεύθυνο της δημοπρασίας, το αυτοκίνητο είναι ανέγγιχτο και δεν φέρει καμία διαφορά από όταν το είχε στην κατοχή της η αγαπημένη πριγκίπισσα: «Ακόμα και το ραδιόφωνο είναι ένα ράδιο του 1980. Είναι ακριβώς όπως το οδηγούσε η Νταϊάνα. Ήταν πολύ σουρεαλιστικό να κάθεσαι πίσω από το τιμόνι και να σκέφτεσαι ποιος ήταν εκεί στη νεαρή αυτή φάση της ζωής της και πριν κάνει όλα όσα έκανε στην -δυστυχώς- πολύ σύντομη ζωή της».
Πριν λίγες εβδομάδες πουλήθηκε η Bentley Mulsanne που ανήκε στην βασίλισσα Ελισάβετ και, σήμερα, βλέπουμε ένα ακόμα αυτοκίνητο που κάποια στιγμή πέρασε από το βασιλικό γκαράζ της Μεγάλης Βρετανίας.






0 ΣΧΟΛΙΑ