Θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο: Αργοσβήνει και κανείς δεν ξέρει που είναι! Ο άνθρωπος-μυστήριο που βρίσκεται στο πλευρό του…

Τα τελευταία χρόνια επικρατεί θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο, που κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Ο γνωστός καλλιτέχνης αργοσβήνει και κανείς δεν ξέρει σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται αλλά και το που, μιας και οι πιο πρόσφατες πληροφορίες λένε ότι έχει εισαχθεί σε γηροκομείο. Βέβαια υπάρχει ένας άνθρωπος-μυστήριο στο πλευρό του που κανείς δεν γνωρίζει.
Ο γνωστός σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο για τον οποίο αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει:
«Δυστυχώς, μαθαίνω τώρα τελευταία ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι καλά. Δεν έχουμε επαφή γιατί έχει απομονωθεί. Η κατάστασή του είναι τέτοια που είναι δύσκολο να τον συναντήσεις. Από ό,τι μαθαίνω, δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του και δεν αναγνωρίζει πολύ γνωστά του πρόσωπα».
Στο πλευρό του βρίσκεται μόνιμα ένας άνθρωπος -μυστήριο που γνωρίζουμε ελάχιστα γι΄ αυτόν. Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε εξ΄ολοκλήρου τη φροντίδα του οταν ο καλλιτέχνης πούλησε τη βίλα του στα Μεσόγεια και φιλοξενήθηκε σε σπίτι που του παραχώρησε η Μαριάννα Λάτση, η οποία κάλυπτε και τα έξοδά του. Ο άνθρωπος αυτός διέψευσε, πάντως, πως ο Γιώργος Μαρίνος έχει μπει σε γηροκομείο. Παρόλα αυτά, κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να τον δει.
«Γονάτισε» ο Γιώργος Μαρίνος: «Ήταν αναγκαίο για μένα να το πω, δεν μπορούσα…»
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης (14/02) προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Φώτα Πορείας» του 2000, όπου ο Γιώργος Μαρίνος μίλησε για όλα στην Έλενα Ακρίτα. Ο Έλληνας showman τότε είχε εξομολογηθεί το πώς πήρε απόφαση να κάνει το λεγόμενο coming out, καθώς ήταν αναγκαίο γι’ αυτόν.
Τότε ήταν μία εποχή που ως όρος δεν ήταν γνωστός, ούτε και αποδεκτός, ενώ η κοινωνία ήταν έως και επιθετική απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο και είναι 40 χρόνια μαζί.
«Δεν ήταν καθόλου αποδεκτό. Δεν μπορούσα να βγαίνω στην σκηνή και να υποψιάζονται για μένα. Ήθελα να το πω να τελειώνουμε, να είμαι ειλικρινής μαζί τους και αν θέλουν να με δουν, να με δουν. Έπρεπε να το κάνω οπωσδήποτε. Αυτό με απελευθέρωσε πια όταν το έκανα. Η αντίδραση του κόσμου δεν ήταν πάντα θετική. Δημοσιογράφοι με ρώτησαν αν το έκανα επίτηδες.
Δεν γίνονται επίτηδες αυτά, ειδικά μία τέτοια εποχή. Ήταν για μένα αναγκαίο. Δεν σημαίνει πώς ο κάθε άνθρωπος που έχει αυτή την ιδιαιτερότητα πρέπει να το πει παντού» ακούγεται στο απόσπασμα να λέει ο Γιώργος Μαρίνος.
Δείτε το βίντεο






0 ΣΧΟΛΙΑ