Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Πρεμιέρα σήμερα για το "The Voice": Δείτε τα πρώτα πλάνα! Αγνώριστοι Μουζουράκης - Μαραβέγιας (video)

Επιστρέφει!

2 Οκτωβρίου 2018 08:57
Πρεμιέρα σήμερα για το

Πάρτε μία γεύση από όσα επιφυλάσσει η έναρξη της νέας σεζόν για το «The Voice Of Greece».

Το «The Voice Of Greece» επιστρέφει.

Λίγες ώρες έμειναν μόνο μέχρι την πρεμιέρα του μουσικού talent show, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, το οποίο θα προβάλλεται και φέτος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Έχουν περάσει εννιά μήνες από το μεγάλο τελικό της προηγούμενης σεζόν, στον οποίο μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Πλέον, τα πάντα είναι έτοιμα για την έναρξη του φετινού κύκλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκέι Βρετανοί τουρίστες «καταγγέλλουν» τον «Ζορμπά» ότι τους άφησε χωρίς νερό και φαγητό επί δύο μέρες!

Όνειρα, φιλοδοξίες, προσπάθεια, πρόβες. Οι υποψήφιοι τραγουδιστές που θα ανέβουν στη σκηνή του «The Voice Of Greece» βρέθηκαν. Η φάση των πρώτων castings ολοκληρώθηκε και ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τα Blind Auditions.

Οι συμμετέχοντες εντυπωσίασαν με τις φωνές τους και οι καλύτεροι από αυτούς θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν μία θέση στις ομάδες των κριτών.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, o Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι ενθουσιασμένοι με τους υποψήφιους, καθώς ανάμεσά τους υπάρχουν εξαιρετικές φωνές, ενώ κάποιοι από αυτούς τους άφησαν άφωνους με τις ερμηνείες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στον Φλοίσβο: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σταθερά στο πλευρό των νέων τραγουδιστών θα κρατάει το τέμπο στην παρουσίαση, ενώ στα backstage θα δούμε ξανά τη Λάουρα Νάργες.

Ο πέμπτος κύκλος του «The Voice Of Greece» ξεκινά την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στις 21:00 και τα επεισόδια των Blind Auditions θα προβάλλονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share