Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Ομηρία με 2 τραυματίες σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία! - Μαχητής του ISIS δηλώνει ο ένοπλος

23 Μαρτίου 2018 13:47
Ομηρία με 2 τραυματίες σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία! - Μαχητής του ISIS δηλώνει ο ένοπλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη Τρεμπ στη Νότια Γαλλία σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, ένας άνδρας εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ Super U και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας: «Πήραν ένα κουζινομάχαιρο και της αφαίρεσαν μήτρα και τράχηλο»

Όπως μεταδίδει το AFP, από τους πυροβολισμούς έχει τραυματιστεί ένας αστυνομικός της ομάδας CRS. Ο ένοπλος φέρεται να τραυμάτισε τον αστυνομικό, που έκανε τζόκινγκ, πριν εισβάλλει στο σούπερ μάρκετ.

Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή πόσοι είναι οι όμηροι.Αστυνομικοί αναφέρουν πως έχουν δεχθεί πυροβολισμούς ένα ή δύο άτομα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ο δράστης έχει δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ αναφέρουν πως οι γαλλικές αρχές λένε ότι αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως τρομοκρατικό συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Street Deli: Το μαγαζί του Πέτρου Κωστόπουλου μόλις άνοιξε και δεν μιλάμε για ένα απλό σαντουιτσάδικο!

Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι αξιωματικοί ασφαλείας πραγματοποιούν επιχείρηση σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη Τρεμπ στη νότια Γαλλία, αλλά δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα MME.

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια "σοβαρή κατάσταση" αναφερόμενος στο περιστατικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share