Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Τραγωδία "χτύπησε" την οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη!

Οι πολύ δύσκολες ώρες!

17 Δεκεμβρίου 2018 14:39
Τραγωδία

Αποτελεί τον πιο πολυσυζητημένο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόραση φέτος, μετά τον τσακωμό του με την Μπάγια Αντωνοπούλου και την αποχώρηση της τελευταίας από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και τον ΑΝΤ1 γενικότερα, πριν συμφωνήσει με τον ΣΚΑΙ!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να είναι πολύ αυστηρός με την εργασία του και να έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια αλλά έχει περάσει πολύ δύσκολα στο παρελθόν! Χρόνια και χτυπήματα της μοίρας που θέλει να ξεχάσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Alpha τελείωσε τους πάντες!

Ο Γιώργος Παπαδάκης βάζει πάνω από όλους και όλα την οικογένεια του! Τον γυναίκα του και τον κούκλο γιο του, αφού είναι και οι δύο άνθρωποι που του έχουν μείνει στην ζωή και είναι τα πάντα για τον ίδιο! Μπορεί τα επαγγελματικά του τελευταία να έχουν... ζοριστεί όμως το ίδιο δεν ισχύει για τα προσωπικά του!

Ωστόσο στο παρελθόν ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει περάσει δύσκολ! Πολύ δύσκολα! Σε μικρή ηλικία ο θάνατος του χτύπησε την πόρτα όταν και πέθανε ο μεγαλύτερος αδελφός του! Από τότε αποφάσισε να τον... αντικαταστήσει και να πάρει εκείνος στην πλάτη του την οικογένεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Αυτοκτόνησε 33χρονη ηθοποιός!

Όμως λίγα χρόνια αργότερα ο θάνατος του ξαναχτύπησε την πόρτα! Αυτή την φορά θα φύγει από την ζωή και η αγαπημένη του αδελφή, με αποτέλεσμα η γυναίκα και ο γιος του να είναι τα δύο πολύτιμα πρόσωπα που είναι δίπλα του και του συμπαραστέκονται στα δύσκολα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share