Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

"Με τον Μπαμπά ή την Μαμά 2": Η κορυφαία... οικογενειακή κωμωδία επιστρέφει και μοιράζει το γέλιο απλόχερα!

22 Ιουνίου 2017 07:00

Μια από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων ετών επιστρέφει και μαζί το γέλιο, το οποίο αναμένεται άφθονο!

Η Φλοράνς και ο Βενσάν αρχικά αποτέλεσαν ένα τέλειο παντρεμένο ζευγάρι, όμως πολύ σύντομα όλα ήρθαν... τούμπα! Αποφάσισαν να χωρίσουν πολιτισμένα καθώς η σχέση τους είχε αρχίσει να γίνεται ρουτίνα ωστόσο το μεγάλο τους πρόβλημα ήταν ότι κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών τους!

Η ταινία στον πρώτο της κύκλο έκοψε μόλις... 3.000.000 εισιτήρια στην Γαλλία και επιστέφει για ακόμα περισσότερα! Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι γονείς τριών παιδιών, οι οποίοι σοκάρονται με την απόφασή των γονιών τους να χωρίσουν! Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο Βενσάν θα συνάψει σχέση με την συνάδελφό του! Ταυτόχρονα παίρνουν και οι δύο μετάθεση στο εξωτερικό με αποτέλεσμα η κηδεμονία των παιδιών να μένει στον αέρα!

Στόχος του σκηνοθέτη είναι να σατιρίσει την ζωή μια μέσης ευτυχισμένης οικογένειας του σήμερα και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο!

Τώρα έρχεται ο δεύτερος κύκλος για να μας συνεχίσει την άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία μας...

Οι γονείς έχουν χωρίσει οριστικά, τα παιδιά τους όμως θέλουν να τους δουν ξανά μαζί και τους υποχρεώνουν να τα ξαναβρούν. Οι γονείς για μην τα στεναχωρήσουν θα δεχτούν να μείνουν μαζί αλλά θα κάνουν τα πάντα για να τους αποδείξουν ότι αυτή η συμβίωση δεν μπορεί να πετύχει. Αποτέλεσμα αυτού; Το γέλιο να ξεχειλίζει σε κάθε τους... κίνηση, με τους δύο γονείς να βρίσκονται πλέον και σε νέες σχέσεις!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κωμωδία
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 2016
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γαλλία/Βέλγιο
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90
Σκηνοθεσία: Μαρτέν Μπουρμπουλόν Πρωταγωνιστούν: Λορέν Λαφίτ, Μαρίν Φουά
ΔΙΑΝΟΜΗ: Σπέτζος φιλμ


 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share