Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

The Swiss στο ΑΝ Club

11 Ιουνίου 2010 -
The Swiss στο ΑΝ Club

Σε μια εποχή που οποιοιδήποτε δεν είναι οι Crookers ισχυρίζονται ότι παίζουν ντίσκο, οι Αυστραλοί the Swiss αποτελούν αυθεντικό ντίσκο live συγκρότημα με τα όλα του. Το μόλις πρώτο τους EP που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Φεβρουάριο στη Modular Recordings με τίτλο Bubble Bath αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα του χαρακτηριστικού τους ήχου, κερδίζοντας πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη καλλιτεχνών, djs και παραγωγών όπως των Ladyhawke, Erol Alkan, Sinden και Aeroplane.

Φέτος τον Ιούνιο, περιοδεύουν το υψηλής ενέργειας χορευτικό τους στυλ ζωντανά (μπάσο, ντραμς και πλήκτρα) σε Αγγλία, Σκωτία, Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία κι Ελλάδα, κι όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, - όσο κι αν δουλεύουν το θέμα στο studio - εκεί που βάζουν τα δυνατά τους είναι στη σκηνή!

Το new disco τρίο από την Αυστραλία που με το πρόσφατο single του με τίτλο Bubble Bath έχει - δικαίως - τρυπώσει σε όλα τα χορευτικά dj set και playlist των απανταχού μουσικόφιλων τον τελευταίο καιρό, LIVE στην Αθήνα για το τελευταίο event του Κορμοράνου πριν το καλοκαίρι.

"Bubble Bath by The Swiss. That is all..." - Erol Alkan

"I'm sat alone in my living room at 3am and I suddenly want to dance" - Fake Blood

"Bubble Bath is genius!" - Sinden

"Aeroplane hearts The Swiss" - Aeroplane

"Can't get enough of this tune" - Annie Mac

Ώρα έναρξης: 23:00

Εισιτήριο: €10

AΝ Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share