Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Νήσων Γη

Νήσων Γη
Διεύθυνση Μεσογείων 356, Αγία Παρασκευή
Ώρες Καθημερινά από τις 13:00-01:00, Κυρ. μόνο μεσημέρ
Τηλέφωνο 210 6511354
Site www.nison-gi.gr
Μέση τιμή πιάτου 25
Κουζίνα Νησιώτικη ελληνική

Ελληνικές, νησιώτικες και μεσογειακές σπεσιαλιτέ ορίζουν ως… τόπο συνάντησης το εστιατόριο της Αγίας Παρασκευής κι εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις μυρωδιές!

Σε έναν θαυμάσιο χώρο, όπου ο μινιμαλισμός συναντά την πέτρα και το ξύλο, η ελληνική και η νησιωτική κουζίνα… πειραματίζονται σε ξεχωριστά γευστικά μονοπάτια (προς όφελος φυσικά του επισκέπτη), ενώ επιλογές τόσο σε κρέας όσο και θαλασσινά ικανοποιούν κάθε γούστο. Σοφρίτο κερκυραϊκό, που μάλιστα φτιάχνεται εκείνη τη στιγμή, φρέσκα καλαμαράκια σχάρας, σουπιά μαριναρισμένη στο μελάνι της με σος ούζου και φινόκιο, ντοματοκεφτέδες γεμιστοί με ξινομυζήθρα, πιτάκια με κιμά και παστουρμά, λαντουρίδι κρητικό με απάκι και ξινομυζήθρα και πλήθος άλλων επιβεβαιώνουν την πληρότητα του μενού, ενώ καθετί φέρει τη δική σφραγίδα και νοστιμιά.

Στα αδιαμφισβήτητα highlights και ο υπέροχος κήπος, «βουτηγμένος» μέσα στο πράσινο, που αποτελεί μια πραγματική όαση μέσα στην πόλη όσο το θερμόμετρο ανεβαίνει, αλλά και οι εξαιρετικά προσιτές τιμές που καθιστούν το «Νήσων Γη» μια value for money επιλογή!

Χάρτης

Share