Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δίσεκτο το 2020! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Που θα «χτυπήσει» το καθένα;

11 Δεκεμβρίου 2019 21:31
Δίσεκτο το 2020! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Το 2020 θα είναι δίσεκτο! Για καλό και για κακό λοιπόν, προσέξτε τη χρονιά που έρχεται ανάλογα με το ζώδιό σας, ενώ υπάρχουν 3 ζώδια που μπορούν να αισθανθούν τα κακά μαντάτα!

Kριός
Τι σας πονάει περισσότερο από όλα; Τα οικονομικά, αφού ένας μικρός Εμπενίζερ Σκρουτζ κρύβεται μέσα σε κάθε Κριό. Φέτος τα πράγματα με τα χρήματα θα είναι δύσκολα.

Ταύρος
Η φήμη σας θα περάσει μερικές δύσκολες ώρες το 2020: το στάτους που με τόσο κόπο έχετε φτιάξει θα περάσει από διάφορους κλυδωνισμούς και θα πρέπει να το σώσετε.

Δίδυμος
Το βασικότερο πρόβλημα θα εμφανιστεί στον επαγγελματικό τομέα όπου και θα πρέπει να πάρετε ή μια πολύ βαθιά ανάσα και να συνεχίσετε αυτό που κάνετε ή να φύγετε.

Καρκίνος
Ο έρωτας είναι που θα σας πληγώσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά και ίσως διαλύσει μια σχέση ζωής ή ένα δεσμό ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν την επισημοποίησή του.

Λέων
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν κρίση σε όλα τα επίπεδα και θα χάσετε φίλους στους οποίους πιστεύατε ότι μπορείτε να στηριχθείτε αλλά και μερικούς γνωστούς.

Παρθένος
Η μεγαλύτερη κρίση που θα βιώσετε φέτος θα είναι αυτή των αξιών: θα αρχίσετε να αναθεωρείτε πράγματα και θεσμούς στους οποίους πιστεύατε επειδή σας πρόδωσαν.

Ζυγός
Θα περάσετε μια οικογενειακή κρίση είτε με τους γονείς σας είτε με τα αδέρφια σας: θα κλονιστεί το δέσιμο της οικογένειάς σας και θα πληγωθείτε βαθιά από συμπεριφορές.

Σκορπιός
Θα δείτε κάτι στο οποίο έχετε επενδύσει να καταρρέει είτε είναι επιχείρηση είτε σχέση: το πρόβλημα θα είναι ότι έχετε κάνει λάθος στην επιλογή που πιστεύατε πολύ.

Τοξότης
Αν και τα έχετε πάθει όλα, θα πάθετε ακόμα περισσότερα φέτος αλλά με εσάς ισχύει ένα ρητό του Νίτσε “Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό”. Μέχρι να σας σκοτώσει.

Αιγόκερως
Θα ξυπνήσετε ξαφνικά μια ημέρα και δεν θα σας αρέσει τίποτα στη ζωή σας: εσείς το 2020 θα συνειδητοποιήσετε το τί έχετε κάνει μέχρι τώρα στη ζωή και δεν θα σας αρέσει.

Υδροχόος
Είστε το ζώδιο το οποίο θα επηρεαστεί λιγότερο από την αρνητική ενέργεια του έτους. Ο μόνος τομέας στον οποίο θα πρέπει να προσέξετε είναι τα ατυχήματα.

Ιχθείς
Θα αλλάξετε ριζικά στη ζωή σας σε κάποιον τομέα είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά είτε και στα δυο επειδή θα καταλάβετε ότι απλά δεν τραβάει πλέον άλλο.

2+1 ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2020!

Ριζικές αλλαγές έρχονται με το νέο έτος με αυτά τα 3 ζώδια να πρόκειται να παντρευτούν το 2020! Δύσκολο Σαββατοκύριακο έρχεται για γι' αυτά τα 4 ζώδια, με τις Μπήλιου, Πατέρα και Παγιατάκη, να δίνουν τις αστρολογικές τους προβλέψεις

Σκορπιός

Το ζώδιο του Σκορπιού κρύβει από τη φύση του μεγάλο ρομαντισμό και πάθος. Ήρθε λοιπόν ο καιρός, για τους εκπροσώπους το ζωδίου που παραμένουν ανύπαντροι να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους και γιατί όχι; Να παντρευτούν τον άνθρωπο που στα μάτια τους θα είναι ο έρωτας της ζωής τους. Τα άστρα θα κινήσουν τα νήματα με τέτοιο τρόπο, που οι όποιες αντιστάσεις των Σκορπιών θα καμφθούν και ο δρόμος προς την εκκλησία (ή το δημαρχείο) θα μοιάζει μονόδρομος.

Τοξότης

Αν ένα ζώδιο είναι σχεδόν βέβαιο, θα λέγαμε καρμικό, να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο 2020, αυτό είναι το ζώδιο του Τοξότη. Άλλωστε, αν κάποιος από τα 12 ζώδια θα πήγαινε κόντρα στις προκαταλήψεις, αυτός είναι σίγουρα ο Τοξότης, που δεν λογαριάζει δίσεκτα έτη. Ετοιμαστείτε για έναν γάμο που θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς. Άλλωστε για εσάς, θα είναι ίσως και το γεγονός της δεκαετίας.

Ιχθύς

Τα ζώδια των Ιχθύων είναι το τρίτο και τυχερό, ανάμεσα στα 12 ζώδια που θα βρουν την αιώνια αγάπη και ευτυχία. Τα άστρα φαίνεται από το νέο χρόνο σας ευνοούν να ονειρευτείτε την κοινή σας ζωή και να πάρετε την απόφαση να μπείτε στο κλαμπ των παντρεμένων.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share