Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Ποια είναι;

11 Δεκεμβρίου 2019 18:52
Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα κακά μαντάτα!

Είναι κάποια ζώδια που έχουν ανεπτυγμένη διαίθηση και μπορούν να καταλάβουν όταν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό. Καλό θα ήταν να μην κρύβεις γεγονότα από αυτά τα τρία ζώδια, αφού μπορούν να το διαισθανθούν και το αποτέλεσμα...δεν θα είναι καλό!

Όλα τα ζώδια διαφέρουν μεταξύ τους, και έχουν ένα ξαχωριστό χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα κάποια διαφοροποιούνται για την ζήλεια τους, ενώ άλλα για το ότι είναι κρυουλιάρηδες!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

2+1 ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2020!

Ριζικές αλλαγές έρχονται με το νέο έτος με αυτά τα 3 ζώδια να πρόκειται να παντρευτούν το 2020! Δύσκολο Σαββατοκύριακο έρχεται για γι' αυτά τα 4 ζώδια, με τις Μπήλιου, Πατέρα και Παγιατάκη, να δίνουν τις αστρολογικές τους προβλέψεις

Σκορπιός

Το ζώδιο του Σκορπιού κρύβει από τη φύση του μεγάλο ρομαντισμό και πάθος. Ήρθε λοιπόν ο καιρός, για τους εκπροσώπους το ζωδίου που παραμένουν ανύπαντροι να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους και γιατί όχι; Να παντρευτούν τον άνθρωπο που στα μάτια τους θα είναι ο έρωτας της ζωής τους. Τα άστρα θα κινήσουν τα νήματα με τέτοιο τρόπο, που οι όποιες αντιστάσεις των Σκορπιών θα καμφθούν και ο δρόμος προς την εκκλησία (ή το δημαρχείο) θα μοιάζει μονόδρομος.

Τοξότης

Αν ένα ζώδιο είναι σχεδόν βέβαιο, θα λέγαμε καρμικό, να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο 2020, αυτό είναι το ζώδιο του Τοξότη. Άλλωστε, αν κάποιος από τα 12 ζώδια θα πήγαινε κόντρα στις προκαταλήψεις, αυτός είναι σίγουρα ο Τοξότης, που δεν λογαριάζει δίσεκτα έτη. Ετοιμαστείτε για έναν γάμο που θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς. Άλλωστε για εσάς, θα είναι ίσως και το γεγονός της δεκαετίας.

Ιχθύς

Τα ζώδια των Ιχθύων είναι το τρίτο και τυχερό, ανάμεσα στα 12 ζώδια που θα βρουν την αιώνια αγάπη και ευτυχία. Τα άστρα φαίνεται από το νέο χρόνο σας ευνοούν να ονειρευτείτε την κοινή σας ζωή και να πάρετε την απόφαση να μπείτε στο κλαμπ των παντρεμένων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share