Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Δύσκολο Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη!

Δείτε αναλυτικά τι λένε οι κορυφαίοι αστρολόγοι!

6 Δεκεμβρίου 2019 14:40
Δύσκολο Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη!

Οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι της Ελλάδας έκαναν τις προβλέψεις τους για το Σαββατοκύριακο! Θα είναι αρκετά δύσκολο για αυτά τα τέσσερα ζώδια! H Άση Μπήλιου, η Λίτσα Πατέρα αλλά και η Βίκυ Παγιατάκη κάνουν τις πιο δυνατές προβλέψεις και προειδοποιούν!

Ποια είναι τα ζώδια που έχουν το πιο όμορφο Σαββατοκύριακο του μήνα;

Η Άση Μπήλιου, για ακόμα ένα πρωινό, βρέθηκε στην εκπομπή των ΚουΚου και όπως μας είχε βάλει στο κλίμα και ο Κώστας Λεφάκης μας αποκάλυψε πως το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι δύσκολο!

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την Σελήνη στον Κριό που θα φέρει πολλά νεύρα και ένταση; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το Παρασκευοσαββατοκύριακο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Από την άλλη η Βίκυ Παγιατάκη αναλύει τα άστρα εν όψει Σαββατοκύριακου, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η κορυφαία αστρολόγος και μας είχε προειδοποιήσει και ο Κώστας Λεφάκης, οικονομική καταστροφή περιμένει αρκετά ζώδια τις επόμενες ημέρες εφόσον δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτικά!

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που θα ευνοηθούν με τις εξελίξεις να είναι θετικές για τους ίδιους! Ποια ζώδια θα πρέπει να έχουν το νου τους;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τέλος η Λίτσα Πατέρα αναλύει τα άστρα με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει!

Η κορυφαία Ελληνίδα αστρολόγος, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αναφέρθηκε στις αστρολογικές εξελίξεις με σχεδόν όλα τα ζώδια να πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή! Ειδικά όμως τρία, όπως ακριβώς μας είπε και η Βίκυ Παγιατάκη!

Ποια είναι αυτά; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share