Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Βίκυ Παγιατάκη: Οικονομική καταστροφή το Σαββατοκύριακο για αυτά τα 2 ζώδια!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

6 Δεκεμβρίου 2019 11:14
Βίκυ Παγιατάκη: Οικονομική καταστροφή το Σαββατοκύριακο για αυτά τα 2 ζώδια!

Ζώδια σήμερα: Παρασκευή σήμερα και η Βίκυ Παγιατάκη αναλύει τα άστρα εν όψει Σαββατοκύριακου, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η κορυφαία αστρολόγος και μας είχε προειδοποιήσει και ο Κώστας Λεφάκης, οικονομική καταστροφή περιμένει αρκετά ζώδια τις επόμενες ημέρες εφόσον δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτικά!

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που θα ευνοηθούν με τις εξελίξεις να είναι θετικές για τους ίδιους! Ποια ζώδια θα πρέπει να έχουν το νου τους;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

4+1 ζώδια που είναι πιο ψεύτες και από τον Πινόκιο!

Αυτά τα 5 ζώδια είναι καλύτεροι ψεύτες ακόμα και από τον Πινόκιο!

Κάθε ζώδιο φυσικά έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει... Κάποια σε ξεγελούν με τη γοητεία τους και μπορούν να σε χειραγωγήσουν με ένα τόσο δα (ή και όχι) ψεματάκι. Είναι μανούλες στο να εφευρίσκουν ιστορίες και να καλύπτουν μεθοδικά τις βλακείες που κάνουν. Όλοι θα πούμε μικρά αθώα ψεματάκια μια φορά στη ζωή μας αλλά αυτοί οι 5 έχουν Master στο να μας αποπροσανατολίζουν με φυσικό χάρισμα.

Δίδυμος

Επάξια στην πρώτη θέση της λίστας είναι το ζώδιο που αλλάζει ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Οι ίδιοι θα σου πουν ότι δεν λένε ψέματα, αλλά ότι αλλάζουν την αλήθεια (πόσο βολικό ε;). Το καλό με τους Διδύμους όμως είναι ότι θέλουν να έχουν καλή σχέση με όλους και θα σε στηρίξουν, αρκεί να μην τους πετύχεις σε δύσκολη μέρα. Που είναι πολλές μέσα στο μήνα.

Ζώδια ψέματα

Καρκίνος

Δεν τους το’χεις, αλλά δε λένε πάντα την αλήθεια. Σε ξεγελούν με την ευαισθησία και τη μελούρα τους, αλλά μην ξεχνάς ότι ο κάβουρας βαδίζει πάντα πλαγίως. Όσο εύκολα θα σου ανοιχτούν και θα σου μιλήσουν για τα παιδικά τραύματά τους, άλλο τόσο εύκολα θα αποκρύψουν αλήθειες και πληροφορίες που δεν τους συμφέρουν και ίσως τους εκθέτουν.

Λέων

Δεν το κάνει για να σε κοροιδέψει βρε κουτό, αλλά για να προστατεύσει το σημαντικό Εγώ του. Αν έχει μία κακή ημέρα, μπορεί να σου πει τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αλλά αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, θα σε χειραγωγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσει ανώτερος. Απλώς δεν είναι καλός στα ψέματα γιατί αποφεύγει την οπτική επαφή.

Ζυγός

Ισορροπία είναι το μότο του και αν νιώσει ότι την χάνει, ε, θα αλλάξει λίγο την αλήθεια. Κυρίως όμως το κάνει για να αποφύγει τη σύγκρουση και όχι με κακή πρόθεση. Φοβάται δηλαδή ότι θα τον μαλώσεις και δεν αντέχει με τίποτα τις εντάσεις.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Σκορπιός

Αν φτάσει στο σημείο να πει ψέμα, θα το κάνει τόσο καλά που θα είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Θα δημιουργήσει μακροσκελείς ιστορίες με πολλές πληροφορίες, αλλά κάπου εκεί μπορείς να καταλάβεις αν λέει αλήθεια. Κάτι θα του έχει ξεφύγει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share