Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

3 Δεκεμβρίου 2019 00:06
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου!

Τα 3 ζώδια που ευνοούνται από τη μετακίνηση του Δία! Αναλυτική εβδομαδιαία πρόβλεψη από την Βίκυ Παγιατάκη!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά πράγματα, αρκεί να είστε καλά οργανωμένοι και να έχετε εσωτερικό κίνητρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να αναζητήσετε νέα εργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με κάποιον άντρα στην οικογένεια σας μπορεί να σας οδηγήσουν στο να συγκεντρωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με μία γυναίκα.

ΛΕΩΝ

Θα είστε περισσότερο απασχολημένοι από ότι συνήθως, οπότε προγραμματίστε καλά τα καθήκοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, να περιμένετε σημαντικά νέα ή προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μπροστά σας έχετε μια δυναμική μέρα με πολλά γεγονότα ή εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλοί από εσάς σήμερα θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούν μια ενδιαφέρουσα ιδέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας δοθεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα, καλύτερα κέρδη ή περισσότερους πελάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα πάρτε χρόνο να συναντηθείτε με συγγενείς ή ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα προκύψουν κάποιες ενδιαφέρουσες και αναπάντεχες καταστάσεις στο περιβάλλον εργασίας σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για εpωτικές εμπειρίες!

Σκούρα η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη γι αυτά τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις του Δεκέμβρη για όλα τα ζώδια και προειδοποίησε. Ποια θα έχουν μια σκούρα εβδομάδα;

Με την ευκαιρία διαβάστε: 2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!

Κριός
Οι μέρες που ακολουθούν ευαισθητοποιούν την εργασία και θα πρέπει να είστε συνεπείς και σωστοί, αλλά σας δίνουν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μια επιθυμίας και οι πιο επιδέξιοι να ορίσετε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό στόχο. Ερωτικά υπάρχει ένταση και υπάρχει και ανταπόκριση. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τον δικό σας χειρισμό.Οικονομικά αποφύγετε τις παγίδες.

Ταύρος
Οι μέρες αυτές στην αλλαγή του μήνα τονίζουν τις όποιες εξελίξεις σημειώνονται τώρα στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Επιμεληθείτε τη φήμη ή τη δημόσια εικόνα σας και ταυτόχρονα υπερασπίστε μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση που σας αφορά να υπάρχει. Οι μέρες αυτές απαιτούν προνοητικότητα, ψυχραιμία και ελιγμό.

Δίδυμος
Η περίοδος είναι θετική και γόνιμη για εσάς. Παρά το γενικό κλίμα της εποχής, η οικονομική σας κατάσταση έχει προοπτικές βελτίωσης και η διάκριση σας στον επαγγελματικό τομέα είναι φανερή. Προσπαθήστε όμως να είστε μετριοπαθείς στην συμπεριφορά και όχι ιδιαίτερα πληθωρικοί στις κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο να γίνονται λίγα και καλά παρά πολλά μαζί τώρα.

Καρκίνος
Με την είσοδο του Δεκεμβρίου προβλέπονται μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει και κάποιες αναμοχλεύσεις συναισθημάτων από την επίδραση των εξωτερικών περιστατικών τα οποία θα έρθουν αντίθετα με τα συναισθήματα ή τον κώδικα τιμής σας. Το πρόβλημα έγκειται στην συμπεριφορά των άλλων και καλείστε να είστε ψύχραιμοι και όχι επιθετικοί.

Λέων
Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην εργασία σας και αξίζει τον κόπο να κάνετε τώρα και άθλους και τις δέουσες υποχωρήσεις ανάλογα. Επίσης, να υπερασπιστείτε σχέσεις που σας αφορούν και να αποφύγετε αντιθέσεις με εκείνους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Οικονομικά τα πράγματα απαιτούν πρόνοια και δεν κρίνονται τόσο απαραίτητες νέες αγορές ή άλλα έξοδα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

Παρθένος
Είστε ευνοημένοι στην ερωτική και την κοινωνική σας ζωή την περίοδο αυτή. Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να γίνετε περισσότερο εκτελεστικοί και να επισπεύσετε τις επιδιώξεις σας. Κάποιοι άνθρωποι θα αποδειχτούν χρήσιμοι σε αυτές. Αποφάσεις ή επιλογές θα πιάσουν τόπο, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το ενδεχόμενο παρασκηνίου στα επαγγελματικά και τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επενδύσεις.

Ζυγός
Οι μέρες που ακολουθούν σας βρίσκουν ενισχυμένους από παράγοντα τύχης στον τομέα των προσωπικών σχέσεων αλλά εκτεθειμένους στον επαγγελματικό τομέα και ταυτόχρονα λίγο καταπιεσμένους στον οικογενειακό χώρο. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μην συμφωνείτε σε κάτι αν δεν έχετε εχέγγυα επιτυχίας και μην βιάζεστε να αλλάξετε μια κατάσταση που έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής, ειδικά στην εργασία σας.

Σκορπιός
Η όλη κατάσταση του καινούριου μήνα είναι θετική αλλά και νευρική συνάμα. Νιώθετε εγκλωβισμένοι στο στενό σας περιβάλλον αλλά αν προσέξετε θα δείτε ότι υπάρχουν διέξοδοι όπως και κατάλληλοι άνθρωποι για την ανακούφιση ή την ψυχαγωγία που τόσο χρειάζεστε. Φροντίστε να είστε σωστοί στις συναλλαγές σας και μην βιάζετε το χρόνο και τις καταστάσεις που δεν ανατρέπονται εύκολα.

Τοξότης
Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σας τις μέρες αυτές. Θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και όσον αφορά τις επαγγελματικές σας συζητήσεις να διαθέτετε σαφή προγράμματα και άλλα απαραίτητα στοιχεία για την συνέχεια της πορείας της. Οικογενειακά σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε το επικρατούν κλίμα ή να εξωραΐσετε το χώρο μέσα στον οποίο ζείτε. Ερωτικά οι προσφορές είναι ενδιαφέρουσες.

Αιγόκερως
Ο Άρης είναι στον Σκορπιό, βαραίνοντας συχνά την διάθεση σας και δημιουργώντας περιστασιακούς εφιάλτες. Προγραμματίστε την δημιουργικότητα σας και ελέγχετε την ευθιξία σας. Ξεκαθαρίστε το τοπίο από παράσιτα κάθε είδους. Μην ρισκάρετε στα οικονομικά και αποφύγετε το ενδεχόμενο της εκμετάλλευσης. Καταπολεμήσετε τις φοβίες, τις ενοχές και όλα τα απωθημένα που σας τρομάζουν. Με την ευκαιρία διαβάστε: Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Υδροχόος
Σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν την περίοδο αυτή. Μπορείτε να βελτιώσετε σύντομα τις συνθήκες στην εργασία σας όπως μπορείτε επίσης να γιατρέψετε προβλήματα υγείας και να βρείτε πιο ικανοποιητικές λύσεις στην ερωτική σας ζωή. Ο Κρόνος σας καταπιέζει λιγότερο και ήδη από το μήνα αυτό αρχίζει δειλά – δειλά, να βγαίνει προς τα έξω η προοπτική μίας γενικής ανάκαμψης.

Ιχθύς
Έμφαση στις εξελίξεις των σχέσεων, χρήσιμες πληροφορίες και καλύτερες ευκαιρίες να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τους συνεργάτες σας. Στα επαγγελματικά σας συνεχίσουν να υπάρχουν οι προοπτικές αλλά και η ασάφεια μαζί. Αποφύγετε το ενδεχόμενο μίας προδοσίας, κρατήστε μυστικά για τον εαυτό σας και προτιμήστε την διπλωματική συμπεριφορά από την νευρικά ειλικρινή έκφραση.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share