Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

Είναι ταιριαστοί;

24 Σεπτεμβρίου 2019 14:13
Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

Είστε Λέων ή Ζυγός και θέλετε να ξέρετε πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός αυτών των ζωδίων; Αν ναι.. τότε διαβάζετε το κατάλληλο άρθρο! Ο Ζυγός καταφέρνει να σε παρασύρει με τους τρόπους του αλλά και με τον αισθησιασμό του και εσύ από την πλευρά σου τον γοητεύεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου!

Αγαπημένο μου Λιονταράκι , είσαι ένας χειμαρρώδης, γενναίος αλλά και γενναιόδωρος άνθρωπος που θέλεις να γεύεσαι τη ζωή αλλά και τον έρωτα, με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Διαθέτεις λάμψη, γοητεία, ευγένεια, εκφραστικότητα αλλά και δημιουργικότητα. Γνωρίζεις καλά την αξία σου, γι’ αυτό και εκπέμπεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θέλει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να σε θαυμάζουν. Και όμως τα άστρα επηρεάζουν το... «μέγεθος»! Τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια!

Λατρεύεις την διασκέδαση, την πολυτέλεια και έχεις ωραίο γούστο. Παθιάζεσαι με ότι σου αρέσει , αγαπάς και τα δίνεις όλα, περιμένοντας πάντα το αντίκρισμα. Στοιχείο της προσωπικότητάς σου είναι όμως και ο εγωισμός, η αυταρχικότητα αλλά και η αδιαλλαξία, που σε φέρνουν αρκετές στιγμές σε μπελάδες! Δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις γνώμη, νομίζεις ότι πάντα έχεις δίκιο και προσπαθείς να επιβάλλεσαι γιατί θέλεις μονίμως να περνάει το δικό σου.

Ζώδια Λέων Ζυγός

Το ταίρι σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό φανερώνει ότι διαθέτει μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είναι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν του αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθεί πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις του. Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συνθήκη και του αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση. Είναι λάτρης του ωραίου, θέλει αν διατηρεί μία καλή εμφάνιση και του αρέσει να απολαμβάνει την πολυτέλεια και τις ανέσεις.

Είναι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνει εύκολα φιλίες. Σίγουρα θα καταφέρει να σε «σκλαβώσει» με διπλωματία που τον διακρίνει αλλά πολλές φορές θα τον θαυμάσεις και για τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Είναι ο άνθρωπος που θα παραδεχτεί τα λάθη του και θα προσπαθήσει επί της ουσίας να τα διορθώσει. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς του, που όσο και να προσπαθήσει να τα διορθώσει δεν θα τα καταφέρει.

Μοιράζεστε μεταξύ σας μία πρωτόγνωρη έλξη και ο έρωτας καταφέρνει να διατηρείτε ζωηρός και ζωντανός, έστω και αν δημιουργούνται αντιξοότητες! Στο πρόσωπο του συντρόφου σας καθρεφτίζεται το ιδανικό ταίρι, ακριβώς όπως το είχατε πλάσει και οι δύο στο μυαλό σας! Ο Ζυγός καταφέρνει να σε εντυπωσιάζει με την αισθησιακή του αύρα αλλά και με την γουστόζικη εμφάνισή του. Οι τρόποι του, η ευγένεια του αλλά και το τακτ που έχει σε δεδομένες στιγμές σε εξιτάρουν. Βρίσκεται πολλά κοινά στον τρόπο που διασκεδάζετε, στα γούστα που έχετε για τις προσωπικές σας στιγμές και μπορείτε να μοιράζεστε πολύ όμορφες στιγμές μαζί που ανεβάζουν την ψυχολογική διάθεση και των δύο! Τα λούσα, η καλοπέραση, η διασκέδαση και η πολυτέλεια, εξιτάρουν και τους δύο και τα απολαμβάνετε στο έπακρο! Ο Ζυγός γοητεύεται από την δυναμική σου προσωπικότητα αλλά και από την αυτοπεποίθηση που αποπνέεις. Τον βοηθάς να λειτουργεί πιο δυναμικά και αποφασιστικά στη ζωή του και με τις κολακείες σου, την γενναιοδωρία σου αλλά και την συναισθηματική υπερβολή σου του γεμίζεις την καρδιά με τα πιο όμορφα και δυνατά συναισθήματα.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «μείνουν στο ράφι»!

Υπάρχουν όμως και κάποιες διαφορές που πολλές φορές μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις στη μεταξύ σας σχέση. Εσύ λιοντάρι μου, έχεις πιο απόλυτο τρόπο σκέψης και σου αρέσει να επιβάλλεσαι και να υπερισχύεις. Ο Ζυγός από την πλευρά του, δεν περιορίζει το μυαλό του, συχνά διακρίνεται από ασάφειες και διλήμματα και θέλει τον χρόνο του για να μπορεί να κατασταλάξει σε μία άποψη. Άθελά σου τον πιέζεις και η απόλυτη στάση σου τον μπλοκάρει και τον μπερδεύει ακόμα περισσότερο! Με την εμμονή σου να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, του καταπατάς τις προσωπικές του επιλογές και διστάζει από την πλευρά του να σου εκφράσει και την δική του άποψη!

Ερωτικές γνωριμίες γι αυτά τα ζώδια: Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα και η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη δίνει τις δικές της ξεχωριστές προβλέψεις! Ποια ζώδια θα έχουν ερωτικές γνωριμίες;

Η Νέα Σελήνη στις 28 θα βρεθεί στο ζώδιο του Ζυγού. Ευνοϊκή για τους Ζυγούς, τους Υδροχόους, τους ∆ιδύµους, τον Τοξότη και τον Λέοντα. Η Νέα Σελήνη παράγει καλύτερα αποτελέσµατα σε δράσεις, αλλαγές και ξεκινήµατα στα οποία µπορεί κανείς να αναπτύξει πρωτοβουλία χωρίς να είναι υποχρεωµένος να πάρει την έγκριση των άλλων. Απαραίτητη για την επιτυχία η µεγαλύτερη δυνατή αυτονοµία. Οι ερωτικές γνωριµίες µέσα σε αυτήν (28-30) µπορεί να αποδειχθούν... σαπουνόφουσκες. Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνά στον Λέοντα, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σού δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικές συνεργασίες και να εξομαλύνεις τις καταστάσεις που μπορεί να σε απασχολούν στην προσωπική σου ζωή. Έχεις τον δυναμισμό να διεκδικήσεις τα «θέλω» σου και τη διάθεση να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου, δημιουργώντας έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα οι στιγμές μπορεί να είναι όμορφες για εσένα και το ταίρι σου, αρκεί να περιορίσεις τις οριστικές διαθέσεις λόγω εκνευρισμού. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν. Προσοχή μόνο γιατί η ένταση δεν θα βοηθήσει στη θετική εξέλιξή τους.

undefined

Ταύρος
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνά στον Λέοντα, επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ό,τι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τα οικεία του πρόσωπα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σού δίνει την ευκαιρία να λύσεις καθημερινά θέματα που μπορεί να δημιουργούσαν μέχρι πρότινος ζητήματα στην οικογένειά σου. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και μπορεί να αντιδράσεις απότομα και εριστικά, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα του οικείου περιβάλλοντος.

Σήμερα μην αφήσεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν, καθώς θα χάσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, κυκλοθυμία και εκνευρισμός πιθανά να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνά στον Λέοντα και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες εμπορικής φύσεως. Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι εξαιρετική και έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις θέματα που μπορεί να απασχόλησαν την προσωπική σου ζωή. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα λόγω αναμνήσεων που έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με κοντινά σου πρόσωπα λόγω επιθετικής διάθεσης που σε διακρίνει. Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους και περιόρισε τον εκνευρισμό που μπορεί να δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει.

Καρκίνος
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνά στον Λέοντα και προσπαθείς να τακτοποιήσεις λογαριασμός και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή! Δείξε σε περιττά έξοδα γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να προωθήσεις πιθανά οικονομικά σχέδια ή συζητήσεις με σκοπό την αύξηση του εισοδήματός σου. Προσοχή! Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την ένταση κατακόρυφα και πιθανό είναι να εκτονώσεις στο ταίρι σου φόβους, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και εριστικός.

Σήμερα η νευρικότητα μπορεί να χαλάσει τις τρυφερές στιγμές με τον/η σύντροφό σου, προσπάθησε να τη χαλιναγωγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ένταση λόγω ανασφαλειών δεν είναι εύκολο να αφήσει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

ζώδια σήμερα
Λέων
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και να εκφράσεις με δυναμισμό τις ανάγκες σου σε συνεργάτες και σύντροφο. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις και να βρεις ανάλογη διάθεση για να γίνουν αποδεκτά από τους γύρω σου. Προσοχή! Το βράδυ το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει τον εκνευρισμό και πιθανό είναι να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι ή πρόσωπα που συνεργάζεσαι, καθώς μπορείς να γίνεις επιθετικός και εριστικός μαζί τους.

Σήμερα ο εγωισμός και η νευρικότητα δεν θα είναι καλοί σύμβουλοι για την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου. Η ένταση θα δυσκολέψει τη μετέπειτα πορεία της.

Παρθένος
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα, εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα που μπορεί να νιώθεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς φαίνεται να μην σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό θα οδηγήσει σε λάθη. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν δείχνοντας δυναμισμό και αυτοπεποίθηση Εκεί που χρειάζεται. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα ανακινήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν αποκλείονται. Οι τρόποι για να κερδίσετε έναν άντρα παρθένο!

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και ο εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεμες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει που θα εκτοξεύσει την ένταση στα ύψη.

Ζυγός
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με φίλους και να εκφράζεις απόψεις και σκέψεις για κοινά θέματα που σας απασχολούν. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορείς να έχεις, καθώς έχεις τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τη νευρικότητα κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα λόγω εκνευρισμού και επιθετικής διάθεσης που σε διακρίνει.

ζώδια σήμερα

Σήμερα κοινοί στόχοι μπορεί να γίνουν αιτία για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο δεν αποκλείεται. Η εριστική σου διάθεση μόνο ανασταλτικό ρόλο θα παίξει.

Σκορπιός
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν, καθώς δεν αποκλείεται να αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που χρειάζεται να αναλάβεις. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σε γεμίζει σιγουριά και σου δίνεται η δυνατότητα να λύσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούσαν και να σου δημιουργούσαν μέχρι πρότινος έντονο άγχος σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον εκνευρισμό και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με ανώτερους σου, κάτι που μπορεί να στοιχίσει στην εξέλιξη της καριέρας σου.

Σήμερα ο εκνευρισμός λόγω επαγγελματικών συγκρούσεων μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Η ένταση που μπορεί να εκδηλώσεις θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Τοξότης
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνά στον Λέοντα, βγάζοντάς σε από την εσωστρέφεια και ανεβάζοντας την αισιοδοξία και τη χαρά στα ύψη. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας ή ανταλλάσσοντας απόψεις για πνευματικά ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα σε σχέση με τις σπουδές ή το εξωτερικό που σε ενδιαφέρουν με άκρως θετικές προεκτάσεις. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει το άγχος και τις εμμονές και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς έντονα σε παρέες που θα βρεθείς.

Σήμερα μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κατακλύσει τη σχέση και να χαλάσει τις προϋποθέσεις για μοναδικές ερωτικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν, η ένταση που εκπέμπεις μπορεί να βάλει εμπόδια στην εξέλιξή τους.

Αιγόκερως
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα και προσανατολίζεται το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις. Η καχυποψία και η περιέργεια εντείνεται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή και με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό ισορροπεί τη διάθεσή σου και σε βοηθάει σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τον εκνευρισμό στα ύψη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. Την πάτησες αν ερωτεύτηκες Αιγόκερω... τα χαρακτηριστικά φωτιά!

Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και άφησε τη νευρικότητα στην άκρη καθώς μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, η καχυποψία και η ένταση είναι στα ύψη δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Υδροχόος
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σου σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και είναι αυτός που καθορίζει τη στάση σου, προσπάθησε να αποφύγεις την υποχωρητικότητα που οδηγεί σε καταπίεση. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σε γεμίζει χαρά και σιγουριά για τον εαυτό σου κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στις συνεργασίες σου και σε λύσεις που πρέπει να δώσεις. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονες συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείονται οι συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Σήμερα ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος στην προσωπική σου ζωή απέφυγε τα ξεσπάσματα για να επικρατήσει ήρεμο κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, η ένταση που έχεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην εξέλιξή τους.

Ιχθύες
Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα και έρχεσαι αντιμέτωπος με καθημερινές αγγαρείες και υποχρεώσεις που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία και στο πρόγραμμά σου. Προσοχή γιατί η γκρίνια και η διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία για ευοίωνες συζητήσεις οικονομικής φύσεως στη δουλειά καθώς δεν αποκλείεται να κερδίσεις αυτό που διεκδικείς. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τον εκνευρισμό το άγχος και τις εμμονές, δημιουργώντας έντονα προβλήματα στις σχέσεις με το περιβάλλον του. 7+1 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα Ιχθύ!

Σήμερα γκρίνια και ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ήρεμο κλίμα στη σχέση σου, απέφυγε τις συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κούραση της καθημερινότητας και η ένταση που νιώθεις δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share