Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

4+1 ζώδια που είναι πιο ψεύτες και από τον Πινόκιο!

Μήπως είναι το δικό σας ζώδιο;

5 Δεκεμβρίου 2019 21:21
4+1 ζώδια που είναι πιο ψεύτες και από τον Πινόκιο!

Αυτά τα 5 ζώδια είναι καλύτεροι ψεύτες ακόμα και από τον Πινόκιο!

Κάθε ζώδιο φυσικά έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει... Κάποια σε ξεγελούν με τη γοητεία τους και μπορούν να σε χειραγωγήσουν με ένα τόσο δα (ή και όχι) ψεματάκι. Είναι μανούλες στο να εφευρίσκουν ιστορίες και να καλύπτουν μεθοδικά τις βλακείες που κάνουν. Όλοι θα πούμε μικρά αθώα ψεματάκια μια φορά στη ζωή μας αλλά αυτοί οι 5 έχουν Master στο να μας αποπροσανατολίζουν με φυσικό χάρισμα.

Δίδυμος

Επάξια στην πρώτη θέση της λίστας είναι το ζώδιο που αλλάζει ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Οι ίδιοι θα σου πουν ότι δεν λένε ψέματα, αλλά ότι αλλάζουν την αλήθεια (πόσο βολικό ε;). Το καλό με τους Διδύμους όμως είναι ότι θέλουν να έχουν καλή σχέση με όλους και θα σε στηρίξουν, αρκεί να μην τους πετύχεις σε δύσκολη μέρα. Που είναι πολλές μέσα στο μήνα.

Καρκίνος

Δεν τους το’χεις, αλλά δε λένε πάντα την αλήθεια. Σε ξεγελούν με την ευαισθησία και τη μελούρα τους, αλλά μην ξεχνάς ότι ο κάβουρας βαδίζει πάντα πλαγίως. Όσο εύκολα θα σου ανοιχτούν και θα σου μιλήσουν για τα παιδικά τραύματά τους, άλλο τόσο εύκολα θα αποκρύψουν αλήθειες και πληροφορίες που δεν τους συμφέρουν και ίσως τους εκθέτουν.

Λέων

Δεν το κάνει για να σε κοροιδέψει βρε κουτό, αλλά για να προστατεύσει το σημαντικό Εγώ του. Αν έχει μία κακή ημέρα, μπορεί να σου πει τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αλλά αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, θα σε χειραγωγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσει ανώτερος. Απλώς δεν είναι καλός στα ψέματα γιατί αποφεύγει την οπτική επαφή.

Ζυγός

Ισορροπία είναι το μότο του και αν νιώσει ότι την χάνει, ε, θα αλλάξει λίγο την αλήθεια. Κυρίως όμως το κάνει για να αποφύγει τη σύγκρουση και όχι με κακή πρόθεση. Φοβάται δηλαδή ότι θα τον μαλώσεις και δεν αντέχει με τίποτα τις εντάσεις.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Σκορπιός

Αν φτάσει στο σημείο να πει ψέμα, θα το κάνει τόσο καλά που θα είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Θα δημιουργήσει μακροσκελείς ιστορίες με πολλές πληροφορίες, αλλά κάπου εκεί μπορείς να καταλάβεις αν λέει αλήθεια. Κάτι θα του έχει ξεφύγει.

5+1 ζώδια που έχουν γεννηθεί μόνο και μόνο για να σε κάνουν… έξαλλο!

Σε εκνευρίζουν και όχι μόνο δεν το καταλαβαίνουν, αλλά θεωρούν ότι φέρονται και άψογα…

Δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά αυτά τα ζώδια για να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Είναι στην φύση τους να προκαλούν νεύρα και θυμό στους γύρω τους, χωρίς καν τα ίδια να έχουν αντιληφθεί τι έχουν κάνει ή τι έχουν πει… Τους βγαίνει… αυθόρμητα αυτή η συμπεριφορά, η οποία όμως κάνει τους γύρω τους τούρμπο. Δεν λέμε ότι έχουν κάποια κακή πρόθεση ή ότι το έχουν βάλει σκοπό να «τρελάνουν» τον περίγυρό τους, ωστόσο το… αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Ζώδια: H σκοτεινή πλευρά τους! Τι κρύβουν;

ΛΕΩΝ

Νομίζει ότι είναι γλυκούλης και χαριτωμένος και ότι ξετρελαίνει τους γύρω του. Λάθος! Τους… τρελαίνει. Ο Λέοντας θεωρεί ότι έχει το αλάθητο και πως ό,τι και να κάνει, θα του συγχωρεθεί. Είναι εγωιστής, αγενής και εγωκεντρικός τις περισσότερες φορές. Εμείς τα βλέπουμε βέβαια όλα αυτά, όμως δυστυχώς για εκείνον, αυτός θεωρεί ότι είναι… αξιαγάπητος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο τύπος που θα σε παρατήσει εύκολα, αν βρει κάτι καλύτερο να κάνει ή αν του προτείνουν κάτι πιο ενδιαφέρον για τα δικά του γούστα. Μπορεί εσύ να τον έχεις καλέσει και να τον περιμένεις να εμφανιστεί κι αυτός να μην μπει καν στον κόπο να σου πει πως… δεν θα έρθει γιατί κάτι του προέκυψε. Κάνει ότι εκείνος θέλει για να περάσει καλά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν θα τα βάλει ποτέ με κανέναν. Δεν τσακώνεται. Αρνείται… Δεν θα μπει στην διαδικασία να σου πει ότι δεν θέλει να πάρει μέρος στα σχέδιά σου ή ότι δεν θέλει να σε ακολουθήσει σε κάτι. Θα κάνει αυτό που κάνει καλύτερα από τον καθένα. Θα πει ψέματα για να αποφύγει την όποια σύγκρουση. Φοβάται ότι θα τον κατηγορήσεις και για να την «βγάλει λάδι» θα καταφύγει στο ψέμα ή μπορεί και να μην πει τίποτα απολύτως και να σε αφήσει να τσακώνεσαι μόνος/η σου.

ΚΡΙΟΣ

Θα ακούσει τι έχεις να του πεις, αλλά έχει ήδη πλάνα στο μυαλό του, οπότε δεν θα σε πάρει και τόσο σοβαρά. Θα σε αγνοήσει με λίγα λόγια. Θα κάνει αυτό που εκείνος θέλει και έχει στο νου του. Δεν θα συμβιβαστεί και δεν θα αλλάξει το πρόγραμμά του για κανέναν. Αν θες, τον ακολουθείς εσύ, αλλιώς… ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν βάλει κάτι στο μυαλό του, ο κόσμος να χαλάσει, θα το πραγματοποιήσει. Αν έχεις κάποια ιδέα, θα την ακούσει, θα την επεξεργαστεί και στο τέλος θα κάνει το δικό του. Θέλει να παίζει δίκαια και στο δικό του μυαλό θεωρεί ότι είναι καλύτερο να ακούς και να είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και προτάσεις. Ωστόσο, όταν έρθει η στιγμή, θα κάνει αυτό που εκείνος έχει σκεφτεί και θα περιμένει από εσένα να επικροτήσεις την απόφασή του, χωρίς την παραμικρή δυσαρέσκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποτέ δεν παίρνει στα σοβαρά τα πλάνα των άλλων και ούτε και πρόκειται να το πάρει ποτέ. Όταν ο Δίδυμος έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του, θα το ακολουθήσει, αλλά δεν θα κάνει τίποτα άλλο. Δεν θα τον ακούσεις ποτέ να συμφωνεί να κάνετε κάτι που θες εσύ. Εκτός και αν ταυτίζεται με αυτό που είχε στο μυαλό του. Οπότε το πράγμα αλλάζει. Δεν θα πάρεις ποτέ αυτό που θέλεις από έναν Δίδυμο. Δεν θα ακολουθήσει τα σχέδιά σου. Θα στα ανατρέψει ή θα σε καπελώσει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

2+1 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα στον έρωτα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share