Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Τι μας περιμένει;

29 Νοεμβρίου 2019 09:26
Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Παρασκευή σήμερα, και η Άντα Λεούση έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Τι πρέπει να προσέξουν;

Με την ευκαιρία διαβάστε: 5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

Πάμε να μάθουμε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε αν το μετανιώσετε. Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε με διάφορους καινούριους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δε θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δε συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις, θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει, χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να φτιάξετε το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό. Πριν αρχίσετε την επίθεση σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας. Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτά είναι τα 5 μοναδικά χαρίσματα του Ζυγού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν. Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφόσον δε γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε. Με υπομονή και επιμονή, μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανάλογα με την περίσταση, προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις. Ακόμα και αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Με την ευκαιρία διαβάστε: Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι. Ρωτήστε τους συνεργάτες σας τις απόψεις τους για κάποια θέματα και τολμήστε να πείτε τις δικές σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι αλήθειες που πρόκειται να μάθετε, ίσως δε θα σας αρέσουν και τόσο. Προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς είναι πιθανές οι παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα.

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

Κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά το καθένα. Ωστόσο η διαίσθηση είναι είναι ένα χάρισμα που θα το συναντήσουμε σε 3 ζώδια! 3+1 ζώδια που διατηρούν την ψυχραιμία τους πάντα και παντού!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share