Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

Μοναξιές τα Χριστούγεννα!

27 Νοεμβρίου 2019 20:43
5+1 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

Τα ζώδια που έχουν πολύ σημαντικές πιθανότητες να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μόνοι, έπειτα από έναν χωρισμό.

Εφιαλτικές οι 4 τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη!

Όσο και αν οι γιορτές των Χριστουγέννων φέρνουν ανεβασμένη διάθεση και αποτελούν ευκαιρία για περισσότερο χρόνο με τη σχέση μας, υπάρχουν εκείνα τα ζώδια που από τη φύση τους, τείνουν να δυναμιτίζουν μια ερωτική επαφή αυτές τις ημέρες. Σε γενικές γραμμές φαίνεται πως τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, ως πιο παρορμητικά δεν θα διστάσουν να βάλουν τέλος σε μια σχέση που κατά την άποψή τους δεν βγάζει πουθενά.

Πρόβλημα υγείας γι αυτό το ζώδιο: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Με το ίδιο σκεπτικό, Υδροχόοι και Δίδυμοι, εκπρόσωπο των ζωδίων του αέρα δηλαδή, θα μπορούσαν να οδηγήσουν μια σχέση στα άκρα και να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους μέσα στις γιορτές. Κι αυτό γιατί αισθάνονται συχνά να πιέζονται σε μια σχέση, κάτι που γίνεται πιο έντονο με όλες τις… κοινωνικές υποχρεώσεις που προκύπτουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Πώς επηρεάζονται τα ζώδια; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η επιρροή του Ουρανού από τον Νοέμβριο ακόμη, έρχεται να ταρακουνήσει συθέμελα κάθε σχέση και να φέρει ριζικές αλλαγές στις ζωές όλων των ζωδίων. Υπό αυτό το πρίσμα, ακόμη και τα πιο σταθερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, προτέρημα που διαθέτει συνήθως ένας Ταύρος, ενδέχεται να οδηγηθούν στον χωρισμό τις επόμενες ημέρες.

Παρακάτω, τα έξι ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να τινάξουν τη σχέση τους στον αέρα αυτές τις γιορτές.

Κριός, το ζώδιο που προκρίνει το «εγώ» από το «εμείς»

Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, συχνά βάζει το «εγώ» του μπροστά από το «εμείς» όταν πρόκειται για προσωπικές σχέσεις. Επιπλέον, συχνά οι εκπρόσωποι του ζωδίου ερωτεύονται τόσο γρήγορα κάποιον, όσο αστραπιαία μπορεί να νιώσουν πως τους… τελείωσε. Άλλωστε, το ζώδιο του Κριού αποφασίζει εν θερμώ και παραμένει πιστός στην απόφασή του, εν προκειμένω να χωρίσει, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να μείνει μόνος στο ξεκίνημα του νέου έτους.

Καρκίνοι, οι συναισθηματικοί των ζωδίων

Ο Καρκίνος, συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του νερού εκτιμά όσο τίποτα τον χρόνο με οικογένεια και καλούς φίλους. Αν λοιπόν το ταίρι τους χαλάσει την εορταστική ατμόσφαιρα ή τολμήσει να αντιπαρατεθεί με κάποιον αγαπημένο, τότε ένας καρκίνος δεν θα το σκεφτεί στιγμή. Θα χωρίσει και θα πέσει απαρηγόρητος στην αγκαλιά των φίλων μέσα στις γιορτές.

Λέοντες, τα ζώδια που βαριούνται εύκολα

Για το ζώδιο του Λέοντα, αν πάψει να είναι διασκεδαστικό, τότε τελείωσε. Μια σχέση όμως, όσο προχωρά δεν προσφέρει τον ενθουσιασμό της πρώτης περιόδου. Θα προτιμήσει να μπει στην εορταστική περίοδο ως single και διαθέσιμος, παρά να καταπιέζεται σε μια σχέση που δεν του προκαλεί τον ενθουσιασμό που επιζητά.

Ο Σκορπιός δύσκολα συγχωρεί

Οι Σκορπιοί είναι από τα πιο μυστηριώδη ζώδια. Αν και επιλέγουν πολύ προσεκτικά τον άνθρωπο που θα μπει στη ζωή και το κρεβάτι τους και αντιμετωπίζουν μια σχέση πολύ σοβαρά, ένας χωρισμός μέσα στις γιορτές δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί. Μια λάθος κίνηση, που θα πληγώσει τα αισθήματά τους και τα ερωτικά τους ταίρια θα βρεθούν μόνα να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα.

Οι Τοξότες θέλουν τον προσωπικό τους χώρο

Οι Τοξότες είναι από τα λίγα ζώδια που δεν τους νοιάζει καθόλου αν θα είναι μόνοι τα Χριστούγεννα. Λατρεύουν την περιπέτεια, τα ταξίδια, την εξερεύνηση και δύσκολα κάθονται σε ένα μέρος για καιρό. Αν λοιπόν ο σύντροφός τους θελήσει να τους ακινητοποιήσει, τότε θα φύγουν χωρίς να το σκεφτούν. Χρειάζονται χρόνο και εμπιστοσύνη και όχι να τρέχουν από οικογενειακό ρεβεγιόν σε ρεβεγιόν.

Αιγόκερως, ο εργασιομανής

Ο Αιγόκερως λατρεύει τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Από την άλλη, φαίνεται πως τα ζώδια της γης βάζουν πιο ψηλά την καριέρα και τα οικονομικά από τον έρωτα και τις σχέσεις. Θέλουν να δουλεύουν και αυτό σημαίνει πως θα προτιμούσαν να εργάζονται και τα Χριστούγεννα. Αν το ταίρι τους δεν το συνειδητοποιήσει αυτό εγκαίρως, τότε ο χωρισμός μοιάζει αναπόφευκτος.

Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει αναταραχές και προβλήματα! (Video)

Η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και προειδοποιεί για τα προβλήματα που θα έρθουν! Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Αιγόκερω τα ξημερώματα της Τρίτης και μια νέα Σελήνη στον Τοξότη υποδεχόμαστε τη νέα εβδομάδα!

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει νέες ευκαιρίες σε πολλά ζώδια που όμως θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα στα θέματα υγείας!

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο η εβδομάδα αυτή θα είναι σχετικά ήπια αλλά τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη θα πρέπει να προσέχουν!

Επίσης η νέα σελήνη θα ευνοήσει τα οικονομικά θέματα! Ποιο θα είναι το ζώδιο που θα επωφεληθεί με επιπλέον οικονομικά οφέλη;

Δείτε εδώ το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτά είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια για το 2020! Δυσάρεστα τα νέα!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr βρίσκει τα πάντα για τα ζώδια! Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ποια ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα και δυσαρεστημένα για το 2020! Σε ποιους δεν θα μπει καλά το νέο έτος;

Ποιοι θα αγωνιούν για αυτά που θα τους συμβούν;

Κριός

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, επαγγελματικές αναρριχήσεις!

Τα τελευταία χρόνια περάσατε αρκετές ταλαιπωρίες και τα γεγονότα άλλαξαν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τους ανθρώπους. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σχέση με τη διέλευση του Ουρανού από το ζώδιό σας, σας υποχρέωσαν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε, να αναπτύξετε καινούριους σκοπούς πορείας και επιβίωσης και να αναθεωρήσετε σε μεγάλο βαθμό ότι αφορά στην αισθηματική σας ζωή.

Το πρόσφατο παρελθόν μπορεί να σας ταλαιπώρησε αλλά σας ωρίμασε και τώρα βρίσκεστε μπροστά σε μια νέα εποχή που αναδύεται αργά αλλά σταθερά και η οποία αποσκοπεί να σας αποκαταστήσει και πρακτικά και συναισθηματικά!

Ερωτικό Σαββατοκύριακο γι' αυτά τα 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη!

Το 2020 θεωρείται περίοδος μεταίχμιο, καθώς κλείνει έναν κύκλο εμπειριών στη ζωή σας προκειμένου να ανοίξει ένας καινούριος στα επόμενα γενέθλιά σας, η διάρκεια του οποίου θα είναι μεγάλη. Είστε έτοιμες να ξεκινήσετε σοβαρά, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σας και αισιοδοξώντας για το μέλλον σας.

Από τον Μάρτιο του 2020 ο Ουρανός επιστρέφει οριστικά στον Ταύρο και αρχίζει να πραγματοποιεί αρμονική σχέση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω και ρυθμίζει το επαγγελματικό σας πεπρωμένο. Αυτή η καλή όψη που θα έχει διάρκεια, κάνει το 2019 σταθμό στη ζωή σας καθώς θα σας δώσει ευκαιρίες για συναισθηματικές επενδύσεις και άλλες τόσες για περισσότερη πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας σωστά, την κατάλληλη στιγμή, αλλά προσπαθήστε να πειθαρχείτε την φυσική σας παρόρμηση και τις γνωστές ανυπομονησίες σας.

Δεν είστε οι μόνοι που υποχρεωθήκατε να δεχτείτε μια αποτυχία σε προσωπικό επίπεδο ή που διστάσατε να αποτρέψετε κάτι δυσάρεστο.

Η Άνοιξη της χρονιάς αυτής με την βοήθεια του Δία από τον Τοξότη και τις καλές όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε πολλά πράγματα στον αισθηματικό τομέα. Ο έpωτας θα παίξει περισσότερο πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την χρονιά. Ίσως γιατί τα χρόνια που πέρασαν σας έκαναν πιο ώριμους και πιο προσγειωμένους. Καταλαβαίνετε πως τίποτα δεν είναι τέλειο και πως η εpωτική επιτυχία κερδίζεται μόνο με κατανόηση, συνεργασία και αρκετή δόση συνθηκολόγησης στις δύσκολες στιγμές.

Με εξαίρεση τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο που προβλέπονται μήνες γενικότερης αναταραχής, το 2019 βοηθά την βελτίωση των αισθηματικών σας ενδιαφερόντων και την κάλυψη των σχετικών αναγκών σας. Ακόμη και αν δεν συναντήσετε τον τέλειο σύντροφο, μπορείτε πλέον να δεχτείτε τα μειονεκτήματα μιας καινούριας σχέσης και μέσα από τον ειλικρινή διάλογο να προχωρήσετε και να την εδραιώσετε.

Όσοι είστε μόνοι, το 2020σας βοηθά για μια αισθηματική ανανέωση με ένα δεσμό, μια συμφιλίωση ή ακόμα και για έναν απόγονο. Το πρώτο εξάμηνο απαιτεί πιο οργανωμένες προσπάθειες στον τομέα αυτόν, μετά τον Μάιο όμως τα πράγματα θα τρέξουν γρηγορότερα και πιο αισιόδοξα. Είναι στο χέρι σας, πριν κλείσει η χρονιά, να μην έχετε κανένα παράπονο και να νιώσετε περισσότερο τακτοποιημένες και ασφαλείς.

Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνας θα συνεχιστεί. Οι νεότεροι του ζωδίου σας έχετε προοπτικές ανόδου με προϋπόθεση τον αγώνα και κάποιες μάχες που πρέπει να δώσετε. Οι ανταγωνισμοί και τα παρασκήνια δεν θα λείψουν. Μπορείτε όμως να βελτιώσετε τις συνθήκες της δουλειάς σας και να κάνετε τις ικανότητές σας περισσότερο αναγνωρίσιμες. Προσέξτε τους μήνες Ιανουάριο, Ιούλιο και Δεκέμβριο. Ζητήστε την υποστήριξη των ανθρώπων που μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σας. Αποφύγετε δηλώσεις και νευρικότητα που θα ενοχλήσει τους ανωτέρους ή τους πιο ισχυρούς από εσάς. Τέλος, μην αφήνετε νομικές ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητες να σας ταλαιπωρούν. Σε περίπτωση συνεργασίας, αποδεχτείτε την ,απλώς προσέξτε τους όρους που συνεπάγεται.

Στον οικονομικό τομέα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει αιφνιδιασμούς και ανακατατάξεις. Διαχειριστείτε έξυπνα και προνοητικά το εισόδημά σας, αλλά και τα χρήματα γενικότερα. Οι καταστάσεις αλλάζουν εδώ και οι γενικότερες δυσκολίες δεν υποχωρούν ακόμα. Αποφύγετε να ριψοκινδυνεύεστε χρήματα σε επενδύσεις στην αρχή του έτους και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Άνοιξη και το Φθινόπωρο σας ευνοούν σε ενέργειες και αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα.

Το 2019 σας υποχρεώνει να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις αποφάσεις, να καταπολεμήστε το άγχος και την νευρικότητα, να αποδεχτείτε κάτι που δεν ανατρέπεται και να προσαρμοστείτε εκεί που υπάρχει ενδιαφέρον και προοπτική για εσάς, μακροπρόθεσμα. Μην ταλαιπωρείτε άσκοπα τον εαυτό σας, προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε την υπερένταση.

Καρκίνος

Σε αναμέτρηση με τους άλλους

Το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά που ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα από τη θέση τους στον Αιγόκερω, επηρεάζουν βαθιά τη ζωή σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν αποκαλύπτουν τις προθέσεις του πεπρωμένου στις οποίες θα πρέπει να συμμορφωθείτε. Η στάση που θα υιοθετήσετε στην αντιμετώπιση των υποθέσεών σας, θα ρυθμίσει την εύκολη ή δύσκολη διευθέτησή τους.

Ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη βελτιώνει τη διάθεσή σας και τις συνθήκες τις εργασίας σας. Αυτά τα δύο θα αποτελέσουν εφαλτήριο για να αντιμετωπίσετε πιο θετικά και γενναία τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα προκαλέσει η συμπεριφορά των άλλων , σε βασικούς τομείς της ζωής σας κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Το 2019 έχει προπαρασκευαστικό χαρακτήρα για εσάς, με αφετηρία μεγάλων εξελίξεων και αλλαγών το 2020. Όσοι έχετε σχέδια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση θα οδηγηθείτε γρηγορότερα στην επιτυχία. Η σωστή ή μη επιλογή που θα κάνετε σε ανθρώπους και αξίες θα ρυθμίσουν, ή θα επηρεάσουν την πορεία σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

Προσπαθήστε να ελέγχετε την κυκλοθυμία, τους φόβους και τις άσκοπες ανησυχίες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την σωστή κρίση όταν χρειαστεί να την εκφράσετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας αλώβητα, από τα εξωτερικά γεγονότα που συχνά θα έχουν σκληρό ή δυσάρεστο χαρακτήρα. Μην δυσαρεστείτε αυτούς που αγαπάτε και γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διπλωμάτες με εκείνους που παραμένουν απαραίτητοι να υπάρχουν στην εξέλιξη των δικών σας συμφερόντων. Την χρονιά αυτή δεν πρέπει να κάνετε τα λάθη του παρελθόντος και τα οποία δεν ήταν παρά οι υποχωρήσεις την ώρα που έπρεπε να αγωνιστείτε και οι συναισθηματικοί σας παρορμητισμοί που είχαν ασύμφορες συνέπειες.

Σκορπιός

Επέκταση των ορίων της επικράτειάς σας

Μπορεί να μην θέλετε να το πιστέψετε αλλά το 2020 είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά από τις προηγούμενες.

Η εγκατάσταση του Ουρανού στον Ταύρο ανοίγει μια νέα εποχή για τον τομέα των σχέσεων και η παρουσία του Δία στον Τοξότη θα ευνοήσει απρόσμενα τα οικονομικά σας.

Η παρουσία του Κρόνου μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βοηθά να ακολουθήσετε καινούριες τακτικές προκειμένου να αξιοποιήσετε τις απεριόριστες δυνάμεις που κρύβετε μέσα σας. Είναι γεγονός ότι το 2020 θα διαπιστώσετε ότι έχετε αλλάξει και αυτό θα εκπλήξει πολλούς από αυτούς που σας συναναστρέφονται.

Μια νέα επταετία ξεκινά τώρα για τις αισθηματικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η αντιμετώπιση των σχέσεων της από εδώ και πέρα ζωής σας θα είναι η συνισταμένη της νέας πορείας σας. Φανείτε ειλικρινείς και συνεργάσιμοι και αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά. Αξιοποιήστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που σας έδωσε η ζωή, όλη την δεκαετία που προηγήθηκε. Αποδεχτείτε εκείνους που δεν είναι στα μέτρα σας και προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε δεν μπορείτε να αναστρέψετε. Δεχτείτε αν θέλετε να σας δέχονται ή πληρώστε καλόκαρδα το αντίτιμο της αδυναμίας σας με την προσαρμογή σας σε νέους σκοπούς που θα σας επιβεβαιώσουν σαν ανθρώπινη αξία.

Θετικές εξελίξεις για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Στα εpωτικά σας μπορεί να μην έρθει η γαλήνη και η ηρεμία, αλλά θα έρθει η παραδοχή μιας νέας πραγματικότητας. Οι εμπειρίες σας θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά οι τυχόν διαμαρτυρίες σας πρέπει να περιοριστούν. Αποφύγετε να κάνετε λάθη στην εpωτική σας ζωή και αναλάβετε πρόθυμα τις ευθύνες που συνεπάγεται μια ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

4+1 ζώδια που θα δουν σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2020!

Νοέμβριος: Ο πιο ερωτικός μήνας για το ζώδιο του Τοξότη!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share