Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Αυτά είναι τα 5 μοναδικά χαρίσματα του Ζυγού! (Video)

Εσείς γνωρίζετε ποια είναι;

4 Οκτωβρίου 2019 13:56
Αυτά είναι τα 5 μοναδικά χαρίσματα του Ζυγού! (Video)

Το Athensmagazine.gr κάθε μέρα ψάχνει και σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις! Ποια είναι όμως τα μοναδικά χαρίσματα του ζυγού;

Ο εκπρόσωπος της δικαιοσύνης και της διπλωματίας. Το ζώδιο του καλού γούστου, των τεχνών και της ευγένειας. Το ζώδιο που δεν μπορεί να μείνει μόνο του από τη μία κι από την άλλη θέλει πάντα να γίνεται το δικό του, ακόμα κι αν δίνει μηδενική εντύπωση για κάτι τέτοιο. Ο Ζυγός, ο παρορμητικός του Αέρα. Κρατάς ή… «σουτάρεις» έναν άντρα ζυγό; (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν το Σαββατοκύριακο;

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο πλατό του "Πρωινού" και έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της! Ποια ζώδια θα ευνοηθούν το Σαββατοκύριακο;

Στο σημείο μπορείτε να διαβάσετε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

Σύμφωνα με την αγαπημένη αστρολόγο, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, αλλά και ο Δίας, που σημαίνει ότι το Σαββατοκύριακο θα επωφεληθείτε με τα θέματα επικοινωνίας!

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου στο παρακάτω βίντεο:

Οι τυχεροί του φθινοπώρου: Αυτά τα 4 ζώδια, θα έχουν ένα πολύ ευτυχισμένο φθινόπωρο!

Το ζώδιο ξεκλειδώνει πολλά μυστικά για το υποσυνείδητο και τα ενεργειακά μας επίπεδα. Ένα πράγμα που μπορεί να δείξει είναι το πόσο χαρούμενοι θα είμαστε το φθινόπωρο. Κάποια από τα ζώδια είναι εγγυημένο πως θα είναι χαρούμενα το φθινόπωρο 2019. Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 04 Οκτωβρίου!

Αυτά τα 4 ζώδια θα είναι πολύ περισσότερο χαρούμενα από συνήθως:

1 Δίδυμος

Το φθινόπωρο 2019 θα είναι μία περίοδος που επιτέλους θα βρείτε την ανεξαρτησία σας. Πλέον, θα μπορείτε να στηριχτείτε εντελώς στον εαυτό σας και να βρείτε την ελευθερία που τόσο ψάχνατε. Αυτή η ανεξαρτησία θα σας κάνει πολύ χαρούμενους και θα σας δώσει δύναμη για όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Ζώδια

2 Λέων

Αυτό το φθινόπωρο θα εμπιστευτείτε πραγματικά τον εαυτό σας. Είναι η χρονιά που θα επιβεβαιώσετε την θέση σας ως βασιλιάς της ζούγκλας. Θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και θα μείνετε επικεντρωμένοι στο παρόν. Μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά, αρκεί να κοιτάτε τον στόχο και να μην χάνετε την συγκέντρωσή σας από μικρά πράγματα.

Πόσο καρμικός είναι ο συνδυασμός Λέοντα Ζυγού;

3 Ζυγός

Θα βρείτε ηρεμία και γαλήνη, ξεκούραση και αυτό θα σας κάνει πολύ χαρούμενους, ειδικά αφού το προηγούμενο φθινόπωρο ήταν πολύ χαοτικό. Πλέον ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Απλά προσπαθήστε να μην επαναλάβετε τα λάθη που κάνατε και εκτιμήστε την ομορφιά της ζωής. Εάν χαλαρώσετε και απολαύσετε την ζωή, θα είστε πολύ περισσότερο χαρούμενοι από όσο φαντάζεστε.

4 Τοξότης

Νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που ο Τοξότης μπορεί να κάνει κάποια πολύ μεγάλα βήματα. Το φθινόπωρο 2019 θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την πίστη σας και να σας δώσει ελπίδα για το μέλλον, ίσως μετά από πολύ καιρό.

Ζωδιακή χημεία: Τα 6 ζευγάρια του ζωδιακού που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους!

Αυτά είναι τα 6 ζευγάρια του ζωδιακού που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους! Μήπως είστε ένα από αυτά;

Ζυγός και Σκορπιός

Πιθανώς να μην το έχετε ακούσει αλλά αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ επιφυλακτικά και δειλά. Όταν πρόκειται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο. Ντρέπονται να γίνουν ρομαντικοί.

Τείνουν να προσαρμόζονται εύκολα γιατί οι Ζυγοί έχουν πολύ πάθος και θέλουν να νιώθουν πως τους αγαπούν και τους θέλουν. Ωστόσο, αυτό το ζευγάρι αργεί να συνηθίσει ο ένας τον άλλον αλλά αφού τα καταφέρουν δεν θα υπάρχουν εμπόδια. Εάν αποδεχτούν τις διαφορές τους, η σύνδεση αυτή θα μετατραπεί σε πραγματική αγάπη.

Ιχθύς και Καρκίνος

undefined

Είναι και οι δύο ευαίσθητοι και έχουν πολύ καλό ένστικτο. Ενώ ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως τα βρίσκουν, έχουν πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους. Θα αγαπηθούν τόσο έντονα που θα ξεχάσουν τον υπόλοιπο κόσμο.

Από την μία είναι καλό που θέλουν να αφιερώσουν τόσο χρόνο στον σύντροφό τους αλλά από την άλλη θα πρέπει να είναι περισσότερο προσγειωμένοι.

Κριός και Τοξότης

Τους αρέσει η περιπέτεια και να εξερευνούν καινούργια πράγματα. Αφού γίνουν ζευγάρι, η βαρεμάρα θα εξαφανιστεί γιατί θα είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν νέα πράγματα.

Παρόλο που δεν έχουν κοινά ενδιαφέρονται, είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα που αρέσουν στον σύντροφό τους. Μπορεί να διαφωνούν αλλά σέβονται τις απόψεις τους και μπορούν να αποδεχτούν τις διαφορές τους.

Συνήθως η σχέση τους ξεκινά ως φιλία. Έχουν πολλά κοινά και όταν δυναμώσει ο δεσμός τους είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί σε σχέση.

Δίδυμος και Υδροχόος

Είναι πολύ διαφορετικά ζώδια. Ο Δίδυμος είναι γνωστό πως θέλει να είναι στο προσκήνιο και τρελαίνεται για πάρτυ. Ο Υδροχόος είναι πολύ προσγειωμένος και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους του. Αυτά τα χαρακτηριστικά τους κάνουν να ταιριάζουν τέλεια.

Ο Δίδυμος σκέφτεται τόσα πολλά πράγματα που μερικές φορές ξεχνάει το τι είναι σχετικό και ο Υδροχόος τον επαναφέρει. Νοιάζονται για τα θέλω του άλλου και προσπαθούν να ζουν ισορροπημένα.

Παρθένος και Ταύρος

Είναι ζώδια της Γης και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα. Επίσης, δείχνουν κατανόηση όταν πρόκειται για στόχους και όνειρα. Είναι από τα πιο ρομαντικά και προσγειωμένα ζευγάρια.

Η δυνατή σχέση τους μπορεί να διδάξει τους άλλους. Δεν είναι καλό ζευγάρι μόνο για σχέσεις αλλά και για συνεργασίες και φιλίες. Πολύ συχνά συνδυάζουν και τους τρεις τύπους σχέσεων πολύ αρμονικά.

Καρκίνος και Ζυγός

Αυτά τα ζώδια έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι αδερφές ψυχές και ταιριάζουν άψογα. Οι καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητο και οι Ζυγοί λογικοί. Όταν οι Ζυγοί χρειάζονται συναισθηματική υποστήριξη, οι Καρκίνοι είναι πάντα εκεί για να μοιραστούν την αγάπη και την ευγένειά τους.

Είναι σημαντικό να τους καταλαβαίνει ο σύντροφός τους και να αποδέχεται τους στόχους και τα όνειρά τους. Μαζί θα μεγαλώσουν και θα γίνουν πιο δυνατοί γιατί νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Η σύνδεσή τους είναι πολύ δυνατή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share