Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Περίεργα ξεκινά ο Σεπτέμβριος: Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει όλα τα ζώδια!

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα;

25 Αυγούστου 2019 09:40
Περίεργα ξεκινά ο Σεπτέμβριος: Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει όλα τα ζώδια!

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια και προειδοποιεί! Περίεργα ξεκινά ο Σεπτέμβριος! Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Αυγούστου;

Πάμε να δούμε!

Κριός
Από την αρχή μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής θα είναι αισθητές οι εναλλαγές των γεγονότων. Κέντρο βάρους της προσοχής σας η εργασία, ή επιστράτευση του δυναμισμού σας, για να φανείτε περισσότερο χρήσιμοι στους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύετε, ή συμβιώνετε. Μικρές αντιξοότητες κάνουν την εμφάνισή τους μετά την Τετάρτη προοιωνίζοντας το κλίμα του ερχόμενου Σεπτέμβρη. Θα αγχωθείτε αρκετά με απαιτήσεις που έχουν σωρευτεί στον επαγγελματικό χώρο.

Ταύρος
Είστε οι μόνοι που θα ευνοηθείτε πλέον από αυτή την σύναξη των πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, σε θέματα προσωπικών σχέσεων και επαγγελματικής προτεραιότητας. Οι νεότεροι σε ότι αφορά στα ενδιαφέροντα που έχετε, μια αισθηματική ιστορία, ή ένα μεγάλο στόχο για το μέλλον της ζωής σας. Και στις τρεις αυτές εκδοχές, έχετε επιτυχία και κατορθώνετε αυτό που θέλετε. Μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις και καθυστέρηση εκεί που πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα.

Δίδυμοι
Προχωρώντας οι μέρες της τελευταίας εβδομάδας, οι συμπτώσεις και οι υποχρεώσεις δίνουν έμφαση στις εξελίξεις, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής σας ζωής και δράσης. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, αλλά και την επινόηση για να τα φέρετε εις πέρας. Τα ζητήματα θα είναι πολλά και ετερόκλητα μεταξύ τους. Το στενό περιβάλλον θα σας κουράσει και εσείς πρέπει να έχετε έξυπνες διεξόδους.

Καρκίνος
Ήρθε ο καιρός να βάλετε σε τάξη όλα αυτά που σας απασχόλησαν και που σας προβλημάτισαν τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Οι πλανητικές όψεις έχουν καλύτερη επιρροή στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι στην επικοινωνία και στην επαγγελματική ζωή θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη ότι τελούσε σε αναρχία και να βάλετε καλύτερο πρόγραμμα στις δουλειές και στην καθημερινότητά σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και σχόλια και ελέγχετε τις συναναστροφές σας. Αυτό είναι το πιο γοητευτικό ζώδιο: Τους ρίχνει όλους με τη μία!

Λέων
Το φεγγάρι ολοκληρώνει τον κύκλο του και τα επεισόδια τερματίζονται. Μια νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα στο γειτονικό ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Το βάρος τώρα πέφτει στην εργασία και σε διεκπεραιώσεις πρακτικών ζητημάτων που είχαν παραμεληθεί. Πάνω από όλα φροντίστε τα οικονομικά σας και ότι μπορεί να τα επιβαρύνει προσπαθήστε να το αποφύγετε. Μέσα στις υποχρεώσεις που θα σας κατακλύσουν βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση.

Παρθένος
Ήρθε η στιγμή να ζήσετε την πλανητική σύναξη στο ζώδιό σας! Καθώς ο Αύγουστος τελειώνει, μια νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας, ευθυγραμμίζει την επιρροή της με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη που βρίσκονται εκεί. Αυτό ορίζει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής που σπονδυλωτά θα ξεδιπλωθεί σε διάφορες φάσεις και θα τερματιστεί τον Δεκέμβριο. Οτιδήποτε λοιπόν διαδραματίζεται η εκδηλώνεται στους βασικούς τομείς της ζωής σας, είναι προειδοποίηση για αυτά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Ζυγός
Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη η εβδομάδα, αλλά όχι και υποχρεωτικά κακή. Το τέλος του φεγγαριού του Αυγούστου και οι μετακινήσεις του Άρη και της Αφροδίτης, σας υποχρεώνουν να βγείτε από τη βολή σας. Σε άλλες περιπτώσεις σας επιστρατεύουν για κάτι καινούριο σαν σκοπό, ή υποχρέωση και γενικότερα σας προειδοποιούν για αυτά που θα ακολουθήσουν τον Σεπτέμβριο και λίγο πολύ τα είχατε υποψιαστεί. Ο Ερμής στον Λέοντα σας βοηθά να έχετε την υποστήριξη φίλων, προτάσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις που σας βοηθούν είτε να ονειρευτείτε, είτε να ξεπεράσετε το άγχος σας.

Σκορπιός
Κλείνοντας το φεγγάρι του Αυγούστου κάνετε έναν απολογισμό για ότι διαδραματίστηκε στη διάρκεια αυτού του μήνα. Κουρασμένοι μπορεί να είστε, αλλά όχι χαμένοι! Η σύνοδος της Αφροδίτης, του Ερμή και του Άρη στην Παρθένο, ορίζουν μια νέα εποχή για επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους. Η εβδομάδα αυτή αποτελεί μια γέφυρα και σας ενώνει με έναν Σεπτέμβρη που θα αποδειχθεί πολύ καλός μήνας για εσάς. Οτιδήποτε ζείτε τώρα έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα. Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο τα ζώδια τον Σεπτέμβριο;

Τοξότης
Για εσάς, το τέλος του Αυγούστου και η Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα, είναι μια νέα επιστράτευση στον τομέα της καριέρας, ή κάπου αλλού που θεωρείτε σημαντικό τομέα για εσάς. Τα εξωτερικά γεγονότα θα έχουν βαρύτητα και εσείς πρέπει να τα υπερασπιστείτε ή να τα αντιμετωπίσετε εύκολα. Υιοθετήστε καινούριες τακτικές που να εξυπηρετούν το επαγγελματικό σας συμφέρον, ή να μπορούν να καλύψουν ευκολότερα τις οικονομικές σας ανάγκες.

Αιγόκερως
Επιτέλους, μετά από δύο μήνες αναστατώσεων και ταλαιπωρίες κάθε είδους, το τέλος του Αυγούστου και η σύνοδος, Άρη, Ερμή και Αφροδίτης στην Παρθένο, ορίζει την αρχή μιας περιόδου αποκατάστασης σε πολλούς τομείς. Τα γεγονότα θα διαδεχτούν με ταχύτητα το ένα το άλλο, επαφές και διευθετήσεις θα έχουν καλά αποτελέσματα. Νομικές υποθέσεις, ταξίδια και σπουδές μπαίνουν σε καλύτερη φάση. Βελτιώνεται το κλίμα των σχέσεων, προσωπικών, αλλά και κοινωνικών.

Υδροχόος
Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα έχουν μακροπρόθεσμο ρόλο. Φροντίστε να αντιμετωπίσετε τις εξωτερικές επιθέσεις με τρόπο που εξυπηρετεί το συμφέρον σας, που σας αφήνει αλώβητους από επιβουλές και που δεν σας στερεί αυτά που υπολογίζετε ότι σας ανήκουν και αγαπάτε. Ξεκινήστε μια νέα πρωτοβουλία, ένα άλλο αντικείμενο στην εργασία, ή ακόμα και στην οικογένεια. Οι άλλοι θα παίξουν έναν περίεργο ρόλο στην καθημερινή σας ζωή. 3+1 ζώδια που λατρεύουν την μοναχικότητα! Μήπως είναι το δικό σας;

Ιχθύες
Η πρακτική πλευρά της ζωής θα σας απασχολήσει περισσότερο από άλλες φορές. Φροντίστε να είστε τολμηροί, καλά μελετημένοι και προετοιμασμένοι για αυτά που θέλετε να ακολουθήσουν. Αισθηματικά αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επικοινωνία και στην συνεννόηση. Οι ελεύθεροι από εσάς μπορεί να έλκεστε από μια νέα γνωριμία, αλλά θα περάσει καιρός μέχρι να διαπιστώσετε την αξία της ή όχι. Οικονομικά αποφύγετε να εκτεθείτε με υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share